Martin Mi16 Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 No to si jedu takhle domu a vidim bily mi16,tak se otocim kvuli fotce..Uz se mi jednou stalo ze jdu z obchodu a vedle me stoji naprosto totozna 405,nebyt cervenyho plastu mezi svetly,tak svoji nepoznam :-).Jinak ta moje je z roku 91,ta vetsi :-) Citovat
Maverick Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 Tak jsem se dneska pustil do lakování a výměny přední masky. Před Citovat
budvar Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 Prokouklo to ale prosímtě - co ten držá SPZ !!! tolik práce si s tím dáš a ten nápis si tam necháš Něco hezčejšího by nešlo ? [upravil dne 6/9/09 budvar] Citovat
Maverick Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 Díky. Neboj, držák je taky v plánu. Jen co bude troška peněz, příjdou tam snad konečně klubový podložky a na zadek by to chtělo taky samoleku klubu. Doteď nemám auto označený [upravil dne 6/9/09 Mef] Citovat
Martin Mi16 Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Původně zaslal: Mef Díky. Neboj, držák je taky v plánu. Jen co bude troška peněz, příjdou tam snad konečně klubový podložky a na zadek by to chtělo taky samoleku klubu. Doteď nemám auto označený [upravil dne 6/9/09 Mef] kde se dají splašit klubový nálepky? Citovat
KingSpade Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Původně zaslal: Martin Mi16 Původně zaslal: Mef Díky. Neboj, držák je taky v plánu. Jen co bude troška peněz, příjdou tam snad konečně klubový podložky a na zadek by to chtělo taky samoleku klubu. Doteď nemám auto označený [upravil dne 6/9/09 Mef] kde se dají splašit klubový nálepky? http://www.peugeot-club.com/index.php?co=eshop/vypis Citovat
Brian Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 cau mel bych dotaz ceka me technicka a emise chci se zeptat jestli ma na emise nejaky vliv kdyz mam jiny koncovy tlumic? jestli stim projdu nebo dat radsi origo? ma stim nekdo zkusenost? diky Citovat
dzana.m Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 nemel by to bejt žádnej problem ja sem prošel tím mím tuningem a vpohode me bys projít:super Citovat
Jelen226 Odesláno 18. září 2009 Odesláno 18. září 2009 Tohle je ta moje mrcha, která mi v jednom kuse dělá akorát starosti. Má najeto 70 000, ale odešel motor. Je to 1,6 GR rok 1990. Nemá prakticky žádnou výbavu, ani okna v elektrice, ani posilovač řízení... Ale nemá ve výbavě ani korozi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.