Guest Bosly Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Caute draci prekopal sem si stavitelny podvozek z 3.0 V6 na 2.1 srtd v režimu komfort je to nesrovnatelne lepsi nez to co sem tam mel ale chtelo by to nejak sprovoznit rezim sport, jakym stylem to funguje mam k tomu i ridici jednotku ale nevim jak to zapojit, tak si trosku myslim kdyz to pripojim natvrdo ve stilu ON - OFF by to mohlo fungovat ale nevim jestli to snese 12V esy to ta ridice jednotka nejak neredukuje potreboval bych nekde sehnat cele schema zapojeni ???? nebo da se to tu enkde splasit na foru dikes !!! Citovat
P607Olda Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Já jsem to měl (3,0 V6) jen na ruční, tedy po stisku tlačítka tlumiče ztvrdly. V životě jsem to nepoužil - kvůli tomu jsem si nekupoval limuzínu, aby měla tvrdé pérování. Při výměně zadních tlumičů ty originál přepínací stály přes 10 000 (už nevím, jestli jeden, nebo oba) tak jsem dal nepřepínací, a cívky jsem nahradil odpory (12 Ohm/20W na každé straně). Citovat
Guest Bosly Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 a mel si to napojene vylozene stylem tlumic - drat - prepinač - drat - baterka jakoby naprimo 12 V nebo nejakym necim jinym, myslim tim esy to muzu napojit primo na baterku ? Citovat
rex Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Lepší je to zapojit přímo dle orig zapojení pač auto reaguje na kroucení torzky přední nápravy a v režimu komfort je to super klidný a měkký svezení. Sport není na tvrdej podvozek ale zlepčí se jizdní vlastnosti když spěcháš auto se tolik nehoupe a sedí v zatáčkách. Správou fci komfort a dobré tlumiče poznáš při brždění nebo akceleraci, auto by se nemělo skoro vubec zvedat nebo klesat myslím na předek...... asobně vyzkoušeno. PS: dej mail a pošlu ti to... zapojeni velice jednoduché:::: Jinak jak píše Olda... ty rezistory poslouží v jeho případě taky.. ale už to není vono:o [upravil dne 23.11.2008 rex] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.