pug Odesláno 23. listopad 2008 Autor Odesláno 23. listopad 2008 pre mna jedno z videii pre ktore som sa zacal zaujimat vaznejsie o toto auto: http://www.youtube.com/watch?v=D1fUWkrun6U http://www.youtube.com/watch?v=c82cEjJk4Ao Citovat
OldtimerMan Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Průměr tam bude myslím 55mm:myslimale už si moc nevzpomínám...Já měl místo katu rezonátor,středový tlumič sériový,a koncový tlumič supersprint...Vlnovec sem musel ale nahradit trubkou ,protože byl každou chvíly propálený... S tím servem je to každopádně závislé na počtu ujetých kilometrů Ty videa jsou OK,ale rally je rally:D http://www.youtube.com/watch?v=BjKKAxAuQ5Q [upravil dne 24/11/08 OldtimerMan] Citovat
pug Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: OldtimerMan Průměr tam bude myslím 55mm:myslimale už si moc nevzpomínám...Já měl místo katu rezonátor,středový tlumič sériový,a koncový tlumič supersprint...Vlnovec sem musel ale nahradit trubkou ,protože byl každou chvíly propálený... S tím servem je to každopádně závislé na počtu ujetých kilometrů Ty videa jsou OK,ale rally je rally:D http://www.youtube.com/watch?v=BjKKAxAuQ5Q zase auto bude viac menej lestenka, bude na kazdodenne pouzitie a nemal by som srdce s tym ist na rally, ale chcem zaroven absolvovat 2x za sezonu zavody do vrchu a zajst kolkokrat len pojde na okruh. Bolo to v servise neviem co s tym robili ale servo stichlo, nic nemanili len to vraj mozno odvzdusnili netusim ale fakt to uz nerobi, co je fajn [upravil dne 24/11/08 OldtimerMan] Citovat
Béďa Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 pug: takze uz ses rozhodl jestli rozsiris nase rady?? Citovat
pug Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 nechcem predbiehat, v stredu budeme mudrejsi, ale asi ano [upravil dne 24/11/08 pug] Citovat
pug Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 aku spotrebu oleja mate u 306Gti6? a aky pouzivate? Citovat
Béďa Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 spotrebu oleje?? myslis napln?? Pokud ano tak cca 4,5L a davam tam Total QUARTZ 9000 5W-40.. Citovat
pug Odesláno 26. listopad 2008 Autor Odesláno 26. listopad 2008 nie myslel som kolko vam ubudne oleja povedzme na 1000 km alebo 10000km. inak uz ho mam je to v tejto chvily uz byvale lacoman-ove auto. ked urobim nejake fotky tak ich sem dam [upravil dne 26/11/08 pug] Citovat
Béďa Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 tak gratulace, foto jsem urcite pak nejake aktualni hod.. jinak co se tyce ubytku oleje me osobne to nic vyrazne nezere, pac merka ukazuje furt to same.. Citovat
pug Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 Beda dik za privitanie:-), s olejom teda uvidime, zatial to auto velmi nepoznam vymenil som s Lacomanom za moju cukrikovu Primeru P11 GTa 9 z 10ludi mi hovorilo ze robim chybu, ale mne proste ucaroval:-) som dost puntickar tak este to musim dat do stavu ako som zvyknuty. Ako ste cistili motor? Na byvalom gt som sa s tym namakal som to po kuskoch stetcekom cistil niecim ako arva, potom oplachoval len z flase, a diel po diely handrami cistil asi na tri krat po niekolko hodin, potom to stacilo udrziavat. Vacsina to nastrieka cele arwou a owapkuje ale toho sa bojim kvoli elektrike. Aj ked by to bolo ovela jednoduchsie Citovat
Béďa Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 to byla ta cerna 00 vid?? cisteni motoru me taky ceka.. poradit by nam mohl AKCZ ten ho ma jak novej.. Citovat
pug Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: Béďa to byla ta cerna 00 vid?? cisteni motoru me taky ceka.. poradit by nam mohl AKCZ ten ho ma jak novej.. ano je to ta cierna co pisal byvaly majitel (lacoman) ze 00 - sa asi sekol vtedy, je to 99, ma len cire svetla. tusim si tu len ty Bedo aktivny clen s GTi6:-) Citovat
PnR Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 ja by som tiez nieco napisal, ale vzdy ked vydim bedov podpis a tam tych panacikov tak nevladzem nic pisat grat k gti, som zvedavy na fotky, a tvoje dojmy z jazdy Citovat
pug Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 dostal ma hlavne motor a prevodovka, na ostatne si snad po svojom byvalom aute zvyknem. Citovat
AKCZ Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: Béďa to byla ta cerna 00 vid?? cisteni motoru me taky ceka.. poradit by nam mohl AKCZ ten ho ma jak novej.. Neni co radit Proste sem vzal hadriky.. jemnej ocelovej kartac na saci \"bombu\" a par cisticich pripravku a pak uz jen jet jak fretka Ja to neprolejval wapkou takze sem si s tim proste pohral.. jj ma aktivita tady uz neni takova a se zimou kdy me auto ceka zazimovany na jaro to bude asi jeste horsi nicmene moje aktivita na silnici mimo zimu je jinak stale na vysoke urovni PS: Olej me to taky nezere ani kapku.. co naleju to po 10-15k km mam zase zpet pri dalsi vymene.. [upravil dne 30/11/08 AKCZ] Citovat
pug Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 este som nevidel auto zospodu, tak sa pytam dopredu, ak pusta niekde olej tak na co sa zemerat pri kontrole? (tesnenie olejovej vane, prevodovka tesnenie, gufera remenic...?) Citovat
AKCZ Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 To uz bude asi individualni.. nevim o nicem co by se nejak stalo pravidlem.. olejove stopy muzou byt samozrejme pod filtrem pri jeho vymene se tomu clovek neubrani.. Citovat
pug Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 co som videl na nete fotky tak viac aut bolo zospodu zaprasena od oleja. ked som dnes pozrel zospodu nejaky olej tam je, pod autom mokro nezostalo. takze mi asi ostane to poutierat a pozret ci to niekde pusta alebo je to zatecene od vymeny oleja Citovat
pug Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 trochu som sa zdesil tej hadice co trci dole pod motorom - to je normalne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.