Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Průměr tam bude myslím 55mm:myslimale už si moc nevzpomínám...Já měl místo katu rezonátor,středový tlumič sériový,a koncový tlumič supersprint...Vlnovec sem musel ale nahradit trubkou ,protože byl každou chvíly propálený...

S tím servem je to každopádně závislé na počtu ujetých kilometrů:nevim

Ty videa jsou OK,ale rally je rally:D

http://www.youtube.com/watch?v=BjKKAxAuQ5Q

[upravil dne 24/11/08 OldtimerMan]

Odesláno
Původně zaslal: OldtimerMan

Průměr tam bude myslím 55mm:myslimale už si moc nevzpomínám...Já měl místo katu rezonátor,středový tlumič sériový,a koncový tlumič supersprint...Vlnovec sem musel ale nahradit trubkou ,protože byl každou chvíly propálený...

S tím servem je to každopádně závislé na počtu ujetých kilometrů:nevim

Ty videa jsou OK,ale rally je rally:D

http://www.youtube.com/watch?v=BjKKAxAuQ5Q

zase auto bude viac menej lestenka, bude na kazdodenne pouzitie a nemal by som srdce s tym ist na rally, ale chcem zaroven absolvovat 2x za sezonu zavody do vrchu a zajst kolkokrat len pojde na okruh. Bolo to v servise neviem co s tym robili ale servo stichlo, nic nemanili len to vraj mozno odvzdusnili netusim ale fakt to uz nerobi, co je fajn

[upravil dne 24/11/08 OldtimerMan]

Odesláno

nie myslel som kolko vam ubudne oleja povedzme na 1000 km alebo 10000km. inak uz ho mam je to v tejto chvily uz byvale lacoman-ove auto. ked urobim nejake fotky tak ich sem dam

[upravil dne 26/11/08 pug]

Odesláno

Beda dik za privitanie:-), s olejom teda uvidime, zatial to auto velmi nepoznam vymenil som s Lacomanom za moju cukrikovu Primeru P11 GTa 9 z 10ludi mi hovorilo ze robim chybu, ale mne proste ucaroval:-) som dost puntickar tak este to musim dat do stavu ako som zvyknuty. Ako ste cistili motor? Na byvalom gt som sa s tym namakal som to po kuskoch stetcekom cistil niecim ako arva, potom oplachoval len z flase, a diel po diely handrami cistil asi na tri krat po niekolko hodin, potom to stacilo udrziavat. Vacsina to nastrieka cele arwou a owapkuje ale toho sa bojim kvoli elektrike. Aj ked by to bolo ovela jednoduchsie

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

to byla ta cerna 00 vid?? cisteni motoru me taky ceka.. poradit by nam mohl AKCZ ten ho ma jak novej.. ;)

ano je to ta cierna co pisal byvaly majitel (lacoman) ze 00 - sa asi sekol vtedy, je to 99, ma len cire svetla. tusim si tu len ty Bedo aktivny clen s GTi6:-)

Odesláno

ja by som tiez nieco napisal, ale vzdy ked vydim bedov podpis a tam tych panacikov tak nevladzem nic pisat :D

grat k gti, som zvedavy na fotky, a tvoje dojmy z jazdy

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

to byla ta cerna 00 vid?? cisteni motoru me taky ceka.. poradit by nam mohl AKCZ ten ho ma jak novej.. ;)

Neni co radit :) Proste sem vzal hadriky.. jemnej ocelovej kartac na saci \"bombu\" a par cisticich pripravku a pak uz jen jet jak fretka :D Ja to neprolejval wapkou takze sem si s tim proste pohral..

jj ma aktivita tady uz neni takova a se zimou kdy me auto ceka zazimovany na jaro to bude asi jeste horsi nicmene moje aktivita na silnici mimo zimu je jinak stale na vysoke urovni :D

PS: Olej me to taky nezere ani kapku.. co naleju to po 10-15k km mam zase zpet pri dalsi vymene..

[upravil dne 30/11/08 AKCZ]

Odesláno

este som nevidel auto zospodu, tak sa pytam dopredu, ak pusta niekde olej tak na co sa zemerat pri kontrole? (tesnenie olejovej vane, prevodovka tesnenie, gufera remenic...?)

Odesláno

To uz bude asi individualni.. nevim o nicem co by se nejak stalo pravidlem.. olejove stopy muzou byt samozrejme pod filtrem pri jeho vymene se tomu clovek neubrani..

Odesláno

co som videl na nete fotky tak viac aut bolo zospodu zaprasena od oleja. ked som dnes pozrel zospodu nejaky olej tam je, pod autom mokro nezostalo. takze mi asi ostane to poutierat a pozret ci to niekde pusta alebo je to zatecene od vymeny oleja

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...