Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemá někdo z vás plánek s rozměrama na nějakou tu truhlařinu do kufru P406? Nechce se mi to celé měřit a tvořit. Nebo je možná někde něco na netu, ale nevím kde? Raději bych si nějakej už rozměrově pasující plánek upravil svým potřebám. :papa

Nejsem truhář ani ferda mravenec zajímá mě spíš elektronika. Díky všem. :)

Odesláno

Sorry nemam, od te doby co jsem preslechl hasice zprava uz radeji posloucham v mezich unosnosti.

Presto pokud neco sezenes preposli mi to na mail, rad si taky poctu ;)

Odesláno

Nevím jestli jsi mě dobře pochopil..... jde mi o nějakou tu konstrukci na boky nebo dno kufru. Čistě jen plánek a rozměry desek na její zhotovení. SW box mám. Chci jen zabudovat zbytek aparatury (zesiky, kapacitor, CD měnič... ) nejlépe do stěn nějaké té vestavby. Nejde mi o el. zapojení komponentů.

Odesláno

To vážně nikdo z vás nemá v kufru čtyřistašestky žádnou vestavbu s hifi aparaturou? Nebo nechcete aby vaše dílko někdo kopíroval?

Odesláno

Dobrý Ferry... docela mě tvá odpověď pobavila. Fakt. Neměl jsem moc dobrej den, ale tenhle vtip se mi líbil.

Tak na takovou aparaturu si hrát nechci. Až jindy. Bye white.

• O 3 týdny později...
Odesláno
Originally posted by white

To vážně nikdo z vás nemá v kufru čtyřistašestky žádnou vestavbu s hifi aparaturou? Nebo nechcete aby vaše dílko někdo kopíroval?

Ja tam mel nejaky ty vecicky (2x zes a kapacitor), ale mel jsem to chyceny na zadni stranu sedacek, resp. na desku. Tu jeste mam, kdybys chtel, muziku uz jsem prodal (a auto taky :).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...