Guest Strangy Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Peugeot 206 1.4i r.v.2001. Mám problém, že mi občas při jízdě z ničeho nic vyskočí otáčky třeba až na 4 000 a nemohu dělat nic, abych je snížil, jen zastavit a vypnout motor. Když zastavím, chcípnu motor a chci znovu nastartovat, tak nechytne. Vlastně je slyšet jen startér. Nastartuju až po chvíli, ale jen přez sešlapávání plynu a to motor tak zvláštně blafe, musím ho trochu protočit aby se to srovnalo. Nevíte někdo co by to mohlo dělat. Mě napadá, možná zapalovací cívky, ale moc tomu nerozumím. Chtěl jsem se zeptat nejdřív tady, jestli to není nějaká blbost, než s tím pojedu do servisu. Díky za odpovědi. Citovat
Kekros Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Já si myslim, že zapal. cívkou to nebude - jezdí to normálně ne ? Mohl by to dělat krokový motůrek, ten občas hýbe s otáčkami na volnoběh. Ale nevim, jestli ho tvuj motor má, takže můžu jen těžko soudit . Kdyžtak zkus pohledat Citovat
Guest Strangy Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 No to to nevím, jestli tam je krokový motůrek, ale ten přeci nemá nic společnýho s tím startováním, který je s tím úzce spojený, protože jinak mi to startuje v pohodě. Citovat
Kekros Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Ne s tim startovánim to nic společnýho nemá, ale to taky neznamená, že to nejsou dvě různé chyby . A těsní ti to dobře kolem škrtící klapky a spol ? Citovat
milan vavra Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Tak tohle mi přesně delala Renault espase 2,2 benzin byl jsem uplne zoufalej a vlastne kuli tomu jsem to prodal.Byl to ten krokovy moturek černa krabička od bosche nahodou ji otec mnel na svym motoru ve sklepe tak jsme to zkusil a vše fungoval o-k:potleskAle byl jsem tak vypruzelej že jsem to radši prodal:roker Citovat
Fakir Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Jo, to vypadá jako krokáč, ten u 1.4 řídí volnoběh. Demontuj tělěso klapky, vyčisti ho od bordelu (prach ve spolupráci s olejem z odvětrávání tam umí udělat pěknej černej sliz a pokud má tvůj motor EGR, tak to bude černý celý). Pokud to nepomůže, tak zkusit vyměnit krokáč, aspoň na zkoušku, z jinýho auta... Citovat
milan vavra Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Přesně tak souhlasim ale vic se přiklánim k vyměne cele krokače ?Ja to taky čistil ale pokavad se nedostaneš uplne na střeva tak to prostě bude dělat pořad:roker Citovat
Guest Strangy Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Tak nakonec to bylo teplotní čidlo. Dávalo někdy impuls, že je -40°C a počítač tak obohatil směs a otáčky tak vyskočili. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.