ladasterba Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Zdravím všechny co vlastní Peugeotky všech typů.Koupil jsem peugeotka 306SW a už při koupi mi prodávájící říkal,že když auto nechám zadkem z kopce tak spadne nafta a nejde nastartovat.Už se mi to taky několikrát stalo a stacilo mírně z kopce a nejde netočit.Musim do motoru mačerpat podávací pumpou a potom už motor naskočí.Poradí mi někdo čím by to mohlo být?Díky za radu.VLADA Citovat
ozzy56 Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 ahoj v klubu:) zkus dát do hadice mezi filtr a kabinu průtokový naftový filtr (má i zpětný ventil),viděl jsem v Globusu a uvidíš,zda to pomůže--určitě nafta nespadne až do nádrže a zůstane ve filtru--mělo by to pomoct za malý peníz... Citovat
ladasterba Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 Zatím díky za radu.Vyzkouším.. Citovat
Dýdý Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 V každé mototechně mají hadičky na zpátečku od vstřiků.Zkus všechny vyměnit-nemusí máčet jenom tudy berou vzduch a pak padá nafta.Alespon u mýho vraku to tak fungovalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.