johnn_y Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Zdravím. mám velkej problém. v pátek jsem se vracel z opavy do krnova, jel jsem na 5 pak jsem chtěl předjet tak jsem podřadil na 4 seplo turbo ale najednou to strašně zarachotilo a spadly otáčky tak jsem dojel ke krajnici ale když jsem chtěl nastartovat tak to neslo a když se to podarilo tak to rachoti jako traktor a motor smrdí spáleninou, nevíte čím to je??? Mám peugeot 406 2.1TD Citovat
johnn_y Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 a jde to nejak spravit nebo musi byt nove rozvody.... nevim jsem laik. předem děkuji Citovat
Guest PP205 Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: johnn_y a jde to nejak spravit nebo musi byt nove rozvody.... nevim jsem laik. předem děkuji no pocitej jestli skocil rozvodak a zarachtalo to .... budou zvohybany ventily muze bejt praskla vacka i hlava muze byt ko ale takhle je to jen teorie le jelikoz si psal ze to je jak traktor tak bych rek ze jen skocil a mozna si tuknul o ventily nebo to odnesl konik na ventile. mozna to jen skocilo a da se remen a bude ok (ale s tim moc nepocitej) Citovat
johnn_y Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 zitra hnedka se pokusim zjistit jestli je to tim ale i tak diky za radu... tedka pred vanocema je to pech mit auto odstavene Citovat
jack 306 Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 he ta cesta z opavy do krnova je nějaká zakletá kamošovi na golfu IV praskl rozvoďak a to ještě měl mnoho Km čas Citovat
johnn_y Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 jo ja taky mel cas cca nejakych 50 tis.... ale co člověk s tim nadělá ... vůbec nic když to přijde tak to příjde Citovat
johnn_y Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 Tak dneska na to koukly a jsou hodne rozervane rozvody a v tydnu udivim co bude dál na motoru. Citovat
21Grams Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: johnn_y Zdravím. mám velkej problém. v pátek jsem se vracel z opavy do krnova, jel jsem na 5 pak jsem chtěl předjet tak jsem podřadil na 4 seplo turbo ale najednou to strašně zarachotilo a spadly otáčky tak jsem dojel ke krajnici ale když jsem chtěl nastartovat tak to neslo a když se to podarilo tak to rachoti jako traktor a motor smrdí spáleninou, nevíte čím to je??? Mám peugeot 406 2.1TD Uff nezavidim, podobne sa mi stalo pred rokom, tiez pred vianocami...mal som vsak stastie bolo to len preskocene cerpadlo, rozvody nemali ani 10tkm, tak tam siel len novy remen. Odvtedy 20tkm pokoj, ale uz nemam taky dobry pocit..raz darmo, nechalo ma:D Tak drzim palce aby si to vyriesil co najlacnejsie a co najrychlejsie. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Uf ked su dobre rozervane, tak se obavam, ze oprava sa bude asi urcite daleko presahovat 10 000 ... Ale bodaj by to tak nebolo... Kamaradovi odjel rozvodak na 406 2.1 SVDT ci jak se to pise, a 40 000 Sk v prdeli ... Samo ze se mu tam po*ralo vse co se mohlo... Citovat
ozzy56 Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: jack 306 he ta cesta z opavy do krnova je nějaká zakletá kamošovi na golfu IV praskl rozvoďak a to ještě měl mnoho Km čas cesta nebude zakletá ,hodně lidí si ji plete se závodní drá- hou--jezdí se tam i 200 :o:o--jinak typický příklad,jede na 5,dá za 4,pustí spojku a trochu volný řemen přeskočí.... Citovat
pavloucha Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 divim se,že autorovi příspěvku ještě nikdo nezkritizoval podpis \"Peugeot 406 break 2.1 TDi\":D Citovat
Guest servisman Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: pavloucha divim se,že autorovi příspěvku ještě nikdo nezkritizoval podpis \"Peugeot 406 break 2.1 TDi\":D já mám taky SRI a pár lidem se to nelíbí Citovat
pavloucha Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 ale snad TDi je z jiného kraje né Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.