Pepouch Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Zdravím,nevíte náhodou někdo jestli můžu dát RZ do depozitu když je jsou na mně doklady odhlášené bez plného přepisu? Díky. Citovat
Marcel505 Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: Pepouch Zdravím,nevíte náhodou někdo jestli můžu dát RZ do depozitu když je jsou na mně doklady odhlášené bez plného přepisu? Díky. Ne. Musíš to na sebe dohlásit. Nebo to měl prodávající dát do depozita a v depozitu na tebe odhlásit. Citovat
jarajarda Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Nelze......bohužel.....mám ten problém s Fiatem..... Citovat
Čeněk Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Mám taky dotaz: Na jak dlouho lze uložit značky do depozitu? Někde jsem četl, že jen na půl roku ale co potom dál? Citovat
Pata Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Vlozeni 150Kc, vyzvednuti 50Kc. Max doba jeden rok, pak to lze o pul roku prodlouzit. Ovsem v zakone chybi \"postih\", kdyz to clovek pretahne s tim rokem a pul Za tyden se chystam ulozit SPZ na Hondu Citovat
Marcel505 Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: Pata Vlozeni 150Kc, vyzvednuti 50Kc. Max doba jeden rok, pak to lze o pul roku prodlouzit. Ovsem v zakone chybi \"postih\", kdyz to clovek pretahne s tim rokem a pul Za tyden se chystam ulozit SPZ na Hondu Bylo to 100 za vložení ne? To to zdražili ??? Citovat
Pata Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Marcel: asi ano, alespon co jsem se docetl na jinem foru Za par dnu se tam chystam, tak poreferuju Citovat
Čeněk Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: Pata Vlozeni 150Kc, vyzvednuti 50Kc. Max doba jeden rok, pak to lze o pul roku prodlouzit. Ovsem v zakone chybi \"postih\", kdyz to clovek pretahne s tim rokem a pul Za tyden se chystam ulozit SPZ na Hondu No dobrá, ale jak půjdu vyzvednou značky z depozitu musím mít technickou? Citovat
Marcel505 Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: Čeněk Původně zaslal: Pata Vlozeni 150Kc, vyzvednuti 50Kc. Max doba jeden rok, pak to lze o pul roku prodlouzit. Ovsem v zakone chybi \"postih\", kdyz to clovek pretahne s tim rokem a pul Za tyden se chystam ulozit SPZ na Hondu No dobrá, ale jak půjdu vyzvednou značky z depozitu musím mít technickou? Jo a ještě povinný ručení... Citovat
Pata Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Čeněk Původně zaslal: Pata Vlozeni 150Kc, vyzvednuti 50Kc. Max doba jeden rok, pak to lze o pul roku prodlouzit. Ovsem v zakone chybi \"postih\", kdyz to clovek pretahne s tim rokem a pul Za tyden se chystam ulozit SPZ na Hondu No dobrá, ale jak půjdu vyzvednou značky z depozitu musím mít technickou? Jo a ještě povinný ručení... Presne tak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.