Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam takovy napad mam 605 a světla mi sviti jak dohasivajici svíčka:(Tak mně napadlo tam namontovat tu nahrašku těch knenonu?Co vy na to???????????????Viděl jsem na ostatnich autech a sviti to užasně:rollSamo sebou to asi bude trošku oslnovat ale pro muj efekt že by to mohlo svitit lepší bybylo super:roker

Odesláno

Skôr než tam dáš xenony a budeš vedome a arogantne oslňovať ostatných skús normálne kroky.

1 - kontrola nabíjania či je v sieti za jazdy 13,5 - 13,8 V

2 - kontrola parabol. 605 je dosť stará na to aby boli zájdené, špinavé alebo opadané

3 - ak predošlé je v poriadku tak tam daj kvalitné žiarovky. Napríklad Osram Night Breaker alebo niečo podobné

Po tomto všetkom zistíš že náhradu xenonov nepotrebuješ.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Skôr než tam dáš xenony a budeš vedome a arogantne oslňovať ostatných skús normálne kroky.

1 - kontrola nabíjania či je v sieti za jazdy 13,5 - 13,8 V

2 - kontrola parabol. 605 je dosť stará na to aby boli zájdené, špinavé alebo opadané

3 - ak predošlé je v poriadku tak tam daj kvalitné žiarovky. Napríklad Osram Night Breaker alebo niečo podobné

Po tomto všetkom zistíš že náhradu xenonov nepotrebuješ.

:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

No diky za radu volty jsou v pohode ale předešly majitel nebo nekdo přednim je asi rozebiral a jsou zalepeny silikonem takze az se do nich podivam budu vpr...................A na žarovky jsem koukal jsou tam nejake lepší H1 namodraly ale když jsme jel dnes vecer s manželkou tak jsem stoho byl pekne nakrklej jak to vubec nesviti:bojim:mam tušeni ze jsou uz vysvicene takže ale když dam dalkovy tak to docela sviti

Odesláno

Ty žárovky s modrým povlakem (nebo jak to nazvat) sou úplně k ničemu.

Kup buď dobrý značkový žárovky nebo ty xenony a dobře je sešteluj. Xenony (HID) v 605 neoslňují.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...