milan vavra Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Mam takovy napad mam 605 a světla mi sviti jak dohasivajici svíčka:(Tak mně napadlo tam namontovat tu nahrašku těch knenonu?Co vy na to???????????????Viděl jsem na ostatnich autech a sviti to užasně:rollSamo sebou to asi bude trošku oslnovat ale pro muj efekt že by to mohlo svitit lepší bybylo super:roker Citovat
pastorek Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Skôr než tam dáš xenony a budeš vedome a arogantne oslňovať ostatných skús normálne kroky. 1 - kontrola nabíjania či je v sieti za jazdy 13,5 - 13,8 V 2 - kontrola parabol. 605 je dosť stará na to aby boli zájdené, špinavé alebo opadané 3 - ak predošlé je v poriadku tak tam daj kvalitné žiarovky. Napríklad Osram Night Breaker alebo niečo podobné Po tomto všetkom zistíš že náhradu xenonov nepotrebuješ. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: pastorek Skôr než tam dáš xenony a budeš vedome a arogantne oslňovať ostatných skús normálne kroky. 1 - kontrola nabíjania či je v sieti za jazdy 13,5 - 13,8 V 2 - kontrola parabol. 605 je dosť stará na to aby boli zájdené, špinavé alebo opadané 3 - ak predošlé je v poriadku tak tam daj kvalitné žiarovky. Napríklad Osram Night Breaker alebo niečo podobné Po tomto všetkom zistíš že náhradu xenonov nepotrebuješ. :potlesk:potlesk Citovat
milan vavra Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 No diky za radu volty jsou v pohode ale předešly majitel nebo nekdo přednim je asi rozebiral a jsou zalepeny silikonem takze az se do nich podivam budu vpr...................A na žarovky jsem koukal jsou tam nejake lepší H1 namodraly ale když jsme jel dnes vecer s manželkou tak jsem stoho byl pekne nakrklej jak to vubec nesviti:bojim:mam tušeni ze jsou uz vysvicene takže ale když dam dalkovy tak to docela sviti Citovat
Fusion Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Ty žárovky s modrým povlakem (nebo jak to nazvat) sou úplně k ničemu. Kup buď dobrý značkový žárovky nebo ty xenony a dobře je sešteluj. Xenony (HID) v 605 neoslňují. Citovat
milan vavra Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 Jasně budu mit ty xenony od znameho co je už kupoval a ma stím zkušenosti takže myslím že to bude v pohodě zž aby tam byli je to mazec když jedeš večer a nic nevidiš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.