Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ladman

vrátím to a počkám jestli časem budou ty správný

no vzhledem k tomu ze ja to bastlil loni o prazdninach a doted nic se nezmenilo tak si myslim že čekat budeš hooodně dlouho

Odesláno
Původně zaslal: dire

Lado zkus se podivat na www.aspraha.cz (Auto Stangl ) maji pobocku i v Budejicich a co jsem se koukal ze tam maji dost zrcatek .

dobrej tip, díky:papa. Výběr mají fakt velkej, otázka je, co budou schopný objednat a v dohledný době dodat:myslim.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

vrátím to a počkám jestli časem budou ty správný

no vzhledem k tomu ze ja to bastlil loni o prazdninach a doted nic se nezmenilo tak si myslim že čekat budeš hooodně dlouho

nestraš:). Co jsem koukal na některý fotky u toho Štangla, tak tam zrovna je uchycení správný, a to u několika výrobců.

Odesláno

Původně zaslal: dire

Lado zkus se podivat na www.aspraha.cz (Auto Stangl ) maji pobocku i v Budejicich a co jsem se koukal ze tam maji dost zrcatek .

dobrej tip, díky:papa. Výběr mají fakt velkej, otázka je, co budou schopný objednat a v dohledný době dodat:myslim.

no vzhledem k tomu že štangl 90% věci zkupuje od jinych tak máš smolika , ale už nic neříkam. stejne si povedes svoji .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...