Ladman Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 jelikož se mi nepodařilo sehnat sklo do zrcátka z druhé ruky, rozhodl jsem se koupit nové. Překvapení bylo, že na skladě u drtivé většiny prodejců nikde nejsou a dříve jak za 3 týdny ani nebudou. Pouze v Auto Kely mi ho objednali a v pátek přišlo. Problém je, že jeho uchycení vypadá jinak než u toho mého. Přesto jsem ho koupil s tím, že pokud by nepasovalo, tak ho začátkem týdne vrátím. Jenže mám strach, že až začnu rozebírat to mé poškozené, rozpadne se mi a já už ho nebudu moci dát nazpět - v případě, že by to nové nepasovalo. A jezdit 3 týdny bez něj, to si nedovedu představit. Proto zde přikládám foto toho nového, jestli s tím někdo nemá zkušenosti. Podotýkám, že zrcátko jsem již několikrát sundaval, takže to problém není. Je mi ale divné, že to nové nemá ten ocelový kroužek s těmi dvěma drátky v dolní části. A zdá se mi, že ten kruhový otvor ze zadní strany má větší průměr než ten můj. Citovat
Guest servisman Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Ladíku nevím ale dávám ti foto mého starého s rozměry toho uchycení/průměry v mm/,kde je ta pružinka Citovat
budvar Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 No jestli je to podobný jak u 405tky tak tady to co je na fotce je držá zrcátka a z druhé strany sklo zrcátka - to se mě rozbilo a to co sem koupil mělo lepící plochu kterou sem to na to nalepil... Na místo toho původního skla... Bohužel z té jedné fotky toho moc nepoznám a s konkrétním typem nemám zkušenost, ale snaha byla http://www.peugeot-club.com/forum//viewthread.php?tid=40947&page=1 Citovat
budvar Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Tak sem ti asi moc nepomohl Každopádně já než sem sehnal správný sklo tak mě 2x nabízeli nepasující s držákem co tam nešel dat až mě nakonec v autokelly dali nalepovací na ten původní držák a spokojenost... Citovat
Guest servisman Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 ono by to asi u Ladi šlo odloupnout a nalepit tam to nový,ale opatrnost na to vyhřívání. Citovat
Ladman Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 Ladíku nevím ale dávám ti foto mého starého s rozměry toho uchycení/průměry v mm/,kde je ta pružinka tutově tam mám to co ty. Průměr té díry u toho nového skla je 85 mm, což je určitě moc. Citovat
Ladman Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 ono by to asi u Ladi šlo odloupnout a nalepit tam to nový,ale opatrnost na to vyhřívání. Do toho radši vůbec nejdu. Jak píšeš s tím výhřevem, určitě bych to akorát poškodil. Citovat
Ladman Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: budvar Tak sem ti asi moc nepomohl Každopádně já než sem sehnal správný sklo tak mě 2x nabízeli nepasující s držákem co tam nešel dat až mě nakonec v autokelly dali nalepovací na ten původní držák a spokojenost... tys tam ale asi výhřev neměl nebo ano? Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 tady otom uchyceni pišu a dost podrobně Citovat
Ladman Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: Pe.Tr tady otom uchyceni pišu a dost podrobně Z toho se moc nevidím:nevim. V úterý zrcátko vrátím a doufám, že za 3 týdny seženu to správné. Těch druhovýrobců je dost, myslím, že někdo to snad vyrábí se správným úchytem na pružinku. Citovat
Guest servisman Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 chtělo by to jen sklo s vyhříváním a to staré oddělat a přilepit.Co máš s tím starým ? Citovat
Ladman Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 chtělo by to jen sklo s vyhříváním a to staré oddělat a přilepit.Co máš s tím starým ? plast je myslím v pořádku, ale zrcadlová plocha je prasklá na několika místech. Citovat
Guest servisman Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 tak bych to staré vyndal z plastu a dal tam to nové je to piplačka ale výsledek pak uspokojí. Citovat
Ladman Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 tak bych to staré vyndal z plastu a dal tam to nové je to piplačka ale výsledek pak uspokojí. pokud při tom nepoškodím výhřev u toho nového skla, příp. celé sklo:D Citovat
Guest servisman Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 to je na tobě risk je zisk já to nezkoušel u 406 protože jsem sehnal kompletní elektrická ta stará mám doma ruční bez ohřevu ,proto ta fotka u bejvalky 405 jsem to tak udělal a šlo to opatrně Citovat
Ladman Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 vrátím to a počkám jestli časem budou ty správný Citovat
Guest servisman Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 jen aby jsi nečekal dlouho a pak nakonec neudělal jak jsem psal . Citovat
dire Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Lado zkus se podivat na www.aspraha.cz (Auto Stangl ) maji pobocku i v Budejicich a co jsem se koukal ze tam maji dost zrcatek . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.