Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jelikož se mi nepodařilo sehnat sklo do zrcátka z druhé ruky, rozhodl jsem se koupit nové. Překvapení bylo, že na skladě u drtivé většiny prodejců nikde nejsou a dříve jak za 3 týdny ani nebudou. Pouze v Auto Kely mi ho objednali a v pátek přišlo. Problém je, že jeho uchycení vypadá jinak než u toho mého. Přesto jsem ho koupil s tím, že pokud by nepasovalo, tak ho začátkem týdne vrátím. Jenže mám strach, že až začnu rozebírat to mé poškozené, rozpadne se mi a já už ho nebudu moci dát nazpět - v případě, že by to nové nepasovalo. A jezdit 3 týdny bez něj, to si nedovedu představit. Proto zde přikládám foto toho nového, jestli s tím někdo nemá zkušenosti. Podotýkám, že zrcátko jsem již několikrát sundaval, takže to problém není. Je mi ale divné, že to nové nemá ten ocelový kroužek s těmi dvěma drátky v dolní části. A zdá se mi, že ten kruhový otvor ze zadní strany má větší průměr než ten můj.

post-0-14109603069472_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

Ladíku nevím ale dávám ti foto mého starého s rozměry toho uchycení/průměry v mm/,kde je ta pružinka

Odesláno

No jestli je to podobný jak u 405tky tak tady to co je na fotce je držá zrcátka a z druhé strany sklo zrcátka - to se mě rozbilo a to co sem koupil mělo lepící plochu kterou sem to na to nalepil... Na místo toho původního skla...

Bohužel z té jedné fotky toho moc nepoznám a s konkrétním typem nemám zkušenost, ale snaha byla :super

http://www.peugeot-club.com/forum//viewthread.php?tid=40947&page=1

A6401288.JPG

leva.jpg

Odesláno

Tak sem ti asi moc nepomohl :) Každopádně já než sem sehnal správný sklo tak mě 2x nabízeli nepasující s držákem co tam nešel dat až mě nakonec v autokelly dali nalepovací na ten původní držák a spokojenost...

Guest servisman
Odesláno

ono by to asi u Ladi šlo odloupnout a nalepit tam to nový,ale opatrnost na to vyhřívání.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Ladíku nevím ale dávám ti foto mého starého s rozměry toho uchycení/průměry v mm/,kde je ta pružinka

tutově tam mám to co ty. Průměr té díry u toho nového skla je 85 mm, což je určitě moc.

Odesláno

ono by to asi u Ladi šlo odloupnout a nalepit tam to nový,ale opatrnost na to vyhřívání.

Do toho radši vůbec nejdu. Jak píšeš s tím výhřevem, určitě bych to akorát poškodil.

Odesláno
Původně zaslal: budvar

Tak sem ti asi moc nepomohl :) Každopádně já než sem sehnal správný sklo tak mě 2x nabízeli nepasující s držákem co tam nešel dat až mě nakonec v autokelly dali nalepovací na ten původní držák a spokojenost...

tys tam ale asi výhřev neměl nebo ano?

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

tady otom uchyceni pišu a dost podrobně

Z toho se moc nevidím:nevim. V úterý zrcátko vrátím a doufám, že za 3 týdny seženu to správné. Těch druhovýrobců je dost, myslím, že někdo to snad vyrábí se správným úchytem na pružinku.

Guest servisman
Odesláno

chtělo by to jen sklo s vyhříváním a to staré oddělat a přilepit.Co máš s tím starým ?

Odesláno

chtělo by to jen sklo s vyhříváním a to staré oddělat a přilepit.Co máš s tím starým ?

plast je myslím v pořádku, ale zrcadlová plocha je prasklá na několika místech.

Guest servisman
Odesláno

tak bych to staré vyndal z plastu a dal tam to nové je to piplačka ale výsledek pak uspokojí.

Odesláno

tak bych to staré vyndal z plastu a dal tam to nové je to piplačka ale výsledek pak uspokojí.

pokud při tom nepoškodím výhřev u toho nového skla, příp. celé sklo:D

Guest servisman
Odesláno

to je na tobě risk je zisk já to nezkoušel u 406 protože jsem sehnal kompletní elektrická ta stará mám doma ruční bez ohřevu ,proto ta fotka

u bejvalky 405 jsem to tak udělal a šlo to opatrně

Guest servisman
Odesláno

jen aby jsi nečekal dlouho a pak nakonec neudělal jak jsem psal .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...