Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak pípne alebo sa ozve gong? sú to dve rozdielné hlásenia, ako som písal vyššie, gong sa mi ozval pri slabej baterke, mám rv 2002 a na pp mi nevypisovalo hlášku o slabej baterke a pípa mi pri málo vody v chladiacom systéme, málo paliva, chyba abs a esp atd.

Odesláno
Je to vnější teplotou. Jak klesne pod +3 tak to oznámí riziko na cestách.

vonkajšou teplotou to nebude,dneska sa mi ozval gong a vonku bolo 6 stupńov nad nulou.:roker

[upravil dne 14/12/11 12:58 od uni963]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Aj mne to pyskalo, az kym som nenatocil motor, je to LOW BATTERY....moja bola v aute od vyroby, cize cca 8 rokov....vyber ju a daj nabit...pocas nabijania skontroluj, ci ti bublinkuje pri kazdom clanku, mozes mat v prdeli clanok....

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Rovnaky problem som riesil na jesen.Asi dva mesiace som registroval pri startovani tento gong.Na PP ziadna vystraha.Ale po prejdeni asi 10 km a dalsich startoch sa uz gong neobjavil.Vyvrcholilo to zblaznenim klimy,ked mala hriat,chladila a naopak. :( V servise diagnostika bez zavad.Az si mechanik vsimol,ze sa spolu so zaznenim gongu sa pri starte rozsvieti kontrolka ABS,co by sa vraj nemalo stavat.Vraj to pada nizkym napatim PP. Jeho rezultat bol...bateria.A naozaj ,po vymene ziadne problemy a gong je v cudu a kurim si kedy chcem!:papa

Odesláno

Tak teď to také potkalo mne. Mráz jak v ruskym filmu startuji gonk . Další starty gut. Ráno gonk - byterka v čudu. Holt už má 7 let. :mad:

[upravil dne 11/2/12 11:44 od Eťa]

[upravil dne 11/2/12 20:08 od Eťa]

Odesláno

Mě se taky ozývá gong,hlavně při prvním ranním nastartování .Potom už ne. Myslím ,že za to může opravdu slabý,nebo dosluhující akumulátor, protože mi to dělá už od podzimu co se trochu ochladilo a já si všiml ,že baterie už není co bývala.

Odesláno
pozri chladiacu kvapalinu. mne sa dnes ozval gong a pri kontrole kvapaliny som zistil, ze jej je malo...

Taky mi to dělalo při malém množství chladící kapaliny

Odesláno

No rovněž jsem měl stejný problém...gong. Startoval jsem takhle tak cca týden v těch mrazech...no a pak jednou ráno přijdu opět v mrazech a opět gong a po chvíli jsem nenatočil bateruk. Do té doby jsem vždy natočil na poprvé max. na podruhé...3x jsem točil den předtím. Takže baterku jsem vyndala a kupodivu byla ještě origo :P 9 let :D Pak jsem jí dobil a druhej den ráno natočil...ani to nepíplo...jen se mi pak rozbil alternátor...ale to už je jinčí téma. Takže u mě to bylo na 95 procent baterka. :aut

Odesláno

Zdravím tak dneska přes noc -20°C příjdu k autu po obědě že pojedu nahžavím a najednou gong a motor točil ale nenaskočil (rafičky ty padly dolu občas se hejbly a kontrolky zhasly) tak výměna baterky za novou co mám do foroty a na poprví chytnul. Tak uvidím dám nabít a vyzkouším jestli ještě něco vydrží nebo ne je tam 8 let

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...