xavier Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 tak pípne alebo sa ozve gong? sú to dve rozdielné hlásenia, ako som písal vyššie, gong sa mi ozval pri slabej baterke, mám rv 2002 a na pp mi nevypisovalo hlášku o slabej baterke a pípa mi pri málo vody v chladiacom systéme, málo paliva, chyba abs a esp atd. Citovat
Buben Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 je to jeden gong. baterka je OK (po odmerani). skontrolujem este tie kvapaliny. teplota rano je okolo 1 stupna Citovat
Fenistil Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 nemas nahodou handsfree sadu domontovanu ?? mne to robi ked sa sada nevie cez bluetooth na mobil Citovat
Buben Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 hands-free nemam. najskor to asi bude tou nizkou teplotou. kvapaliny OK a dnes rano (+3 stupne) to negonglo. vdaka za tipy Citovat
Eťa Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Je to vnější teplotou. Jak klesne pod +3 tak to oznámí riziko na cestách. Citovat
uni963 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Je to vnější teplotou. Jak klesne pod +3 tak to oznámí riziko na cestách. vonkajšou teplotou to nebude,dneska sa mi ozval gong a vonku bolo 6 stupńov nad nulou. [upravil dne 14/12/11 12:58 od uni963] Citovat
Buben Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 pozri chladiacu kvapalinu. mne sa dnes ozval gong a pri kontrole kvapaliny som zistil, ze jej je malo... Citovat
00stevo00 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Aj mne to pyskalo, az kym som nenatocil motor, je to LOW BATTERY....moja bola v aute od vyroby, cize cca 8 rokov....vyber ju a daj nabit...pocas nabijania skontroluj, ci ti bublinkuje pri kazdom clanku, mozes mat v prdeli clanok.... Citovat
repik66 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Rovnaky problem som riesil na jesen.Asi dva mesiace som registroval pri startovani tento gong.Na PP ziadna vystraha.Ale po prejdeni asi 10 km a dalsich startoch sa uz gong neobjavil.Vyvrcholilo to zblaznenim klimy,ked mala hriat,chladila a naopak. V servise diagnostika bez zavad.Az si mechanik vsimol,ze sa spolu so zaznenim gongu sa pri starte rozsvieti kontrolka ABS,co by sa vraj nemalo stavat.Vraj to pada nizkym napatim PP. Jeho rezultat bol...bateria.A naozaj ,po vymene ziadne problemy a gong je v cudu a kurim si kedy chcem! Citovat
Eťa Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Tak teď to také potkalo mne. Mráz jak v ruskym filmu startuji gonk . Další starty gut. Ráno gonk - byterka v čudu. Holt už má 7 let. [upravil dne 11/2/12 11:44 od Eťa] [upravil dne 11/2/12 20:08 od Eťa] Citovat
bob cv Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Mě se taky ozývá gong,hlavně při prvním ranním nastartování .Potom už ne. Myslím ,že za to může opravdu slabý,nebo dosluhující akumulátor, protože mi to dělá už od podzimu co se trochu ochladilo a já si všiml ,že baterie už není co bývala. Citovat
vochy Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 pozri chladiacu kvapalinu. mne sa dnes ozval gong a pri kontrole kvapaliny som zistil, ze jej je malo... Taky mi to dělalo při malém množství chladící kapaliny Citovat
manfredusB Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 No rovněž jsem měl stejný problém...gong. Startoval jsem takhle tak cca týden v těch mrazech...no a pak jednou ráno přijdu opět v mrazech a opět gong a po chvíli jsem nenatočil bateruk. Do té doby jsem vždy natočil na poprvé max. na podruhé...3x jsem točil den předtím. Takže baterku jsem vyndala a kupodivu byla ještě origo 9 let Pak jsem jí dobil a druhej den ráno natočil...ani to nepíplo...jen se mi pak rozbil alternátor...ale to už je jinčí téma. Takže u mě to bylo na 95 procent baterka. Citovat
misacekk Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Zdravím tak dneska přes noc -20°C příjdu k autu po obědě že pojedu nahžavím a najednou gong a motor točil ale nenaskočil (rafičky ty padly dolu občas se hejbly a kontrolky zhasly) tak výměna baterky za novou co mám do foroty a na poprví chytnul. Tak uvidím dám nabít a vyzkouším jestli ještě něco vydrží nebo ne je tam 8 let Citovat
uni963 Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 určite je to dosluhujúci akumulátor- moja čerstvá skusenosť Citovat
DavidVe Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 mě to třeba děla od doby kdy sem si nechal na radiu povolit cd měnič a pokazdem otočeni kličku už krasny dlouhy rok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.