Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přibližně jedenkrát do měsíce se mi stane, že za jízdy zničeho nic zhasne motor. Po zastavení normálně nastartuju a jedu dál. Poradí někdo čím by to mohlo být? Díky.

Odesláno

musíš to blíž specifikovat kdy ti to zhasne, jestli když držíš plyn nebo když ho pustíš popřipo v jakých otáčkach..Nám třeba po puřtěný brzdy na volnoběhu to taky zdechalo a bya to ucpana hadička podtlakového snímaře ale to je benzín

Odesláno

Zhasíná to pod plynem, jedu, mám zařazenou rychlost, zdechne to a už nenaskočí.Vždy to bylo kolem 2000ot/min. Pak zastavím, vypnu zapalování, hned startuju a jedu dál, tak nevím...

Odesláno

Mohl by to být ten ventil chcípání na vstřikovacím čerpadle? Je na něj přivedeno +12V. Kdyby tam byl vakl, tak by se to projevovalo takhle??? (Nevím určitě, ale tipuji).

Anebo imobilizér? Nevím, jestli je u tohoto auta čerpadlo v nádrži, ovládané imobilizérem, ale pokud ano tak by se to projevovalo takhle.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Mohl by to být ten ventil chcípání na vstřikovacím čerpadle? Je na něj přivedeno +12V. Kdyby tam byl vakl, tak by se to projevovalo takhle??? (Nevím určitě, ale tipuji).

Anebo imobilizér? Nevím, jestli je u tohoto auta čerpadlo v nádrži, ovládané imobilizérem, ale pokud ano tak by se to projevovalo takhle.

tipnul bych si taky ten kabel k čerpadlu,měl jsem ten samej problém,asi byl někde nalomenej a po výměně problém přestal
Odesláno

Ještě k té nádrži, mám od nafty věčně nahozený bok pod víčkem k nádrži, nemohlo by to mít nějakou souvislost, něco ucpanýho??

Ten kabel k čerpadlu nechám pro jistotu vyměnit.

Odesláno
Původně zaslal: Sagic

Ještě k té nádrži, mám od nafty věčně nahozený bok pod víčkem k nádrži, nemohlo by to mít nějakou souvislost, něco ucpanýho??

Ten kabel k čerpadlu nechám pro jistotu vyměnit.

a netlačíš tam naftu až po vrch??? u pumpy bys měl přestat tan-

kovat při prvním vypnutí pistole...:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...