Sagic Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Přibližně jedenkrát do měsíce se mi stane, že za jízdy zničeho nic zhasne motor. Po zastavení normálně nastartuju a jedu dál. Poradí někdo čím by to mohlo být? Díky. Citovat
jack 306 Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 musíš to blíž specifikovat kdy ti to zhasne, jestli když držíš plyn nebo když ho pustíš popřipo v jakých otáčkach..Nám třeba po puřtěný brzdy na volnoběhu to taky zdechalo a bya to ucpana hadička podtlakového snímaře ale to je benzín Citovat
Sagic Odesláno 15. listopad 2008 Autor Odesláno 15. listopad 2008 Zhasíná to pod plynem, jedu, mám zařazenou rychlost, zdechne to a už nenaskočí.Vždy to bylo kolem 2000ot/min. Pak zastavím, vypnu zapalování, hned startuju a jedu dál, tak nevím... Citovat
punkac Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Něco podobného jsem řešil tady, u mě to vypadá na ucpaný zavzdušňování nádrže Snad ti tipy z vlákna pomohou Citovat
P607Olda Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Mohl by to být ten ventil chcípání na vstřikovacím čerpadle? Je na něj přivedeno +12V. Kdyby tam byl vakl, tak by se to projevovalo takhle??? (Nevím určitě, ale tipuji). Anebo imobilizér? Nevím, jestli je u tohoto auta čerpadlo v nádrži, ovládané imobilizérem, ale pokud ano tak by se to projevovalo takhle. Citovat
pavloucha Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Původně zaslal: P607Olda Mohl by to být ten ventil chcípání na vstřikovacím čerpadle? Je na něj přivedeno +12V. Kdyby tam byl vakl, tak by se to projevovalo takhle??? (Nevím určitě, ale tipuji). Anebo imobilizér? Nevím, jestli je u tohoto auta čerpadlo v nádrži, ovládané imobilizérem, ale pokud ano tak by se to projevovalo takhle. tipnul bych si taky ten kabel k čerpadlu,měl jsem ten samej problém,asi byl někde nalomenej a po výměně problém přestal Citovat
Sagic Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 Ještě k té nádrži, mám od nafty věčně nahozený bok pod víčkem k nádrži, nemohlo by to mít nějakou souvislost, něco ucpanýho?? Ten kabel k čerpadlu nechám pro jistotu vyměnit. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: Sagic Ještě k té nádrži, mám od nafty věčně nahozený bok pod víčkem k nádrži, nemohlo by to mít nějakou souvislost, něco ucpanýho?? Ten kabel k čerpadlu nechám pro jistotu vyměnit. a netlačíš tam naftu až po vrch??? u pumpy bys měl přestat tan- kovat při prvním vypnutí pistole... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.