Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute , tak opat sem pisem a chcel by som sa was opytat na jednu vec . Rozhodol som sa ze vymenim mojho peugeot 206 za BMW pretoze ten moj peugeot je strasne pomaly a investovat peniaze na zvysenie jeho vykonu by bola maximalne blbost.

tak moja otazka znie ze za kolko ( SK ) by sa dal predat asi tak moj peugeot poslem parametre a fotky . Tak odhadom mi povedzte pls bo ho chcem dat na bazar. diik

1.1 - 44kw - rv 2001 , je tam nove radio na USB a 2 mesacne alu kolesa.

1fotkapd6.jpg

2fotkazr9.jpg

Odesláno

2 airbagy , central , alarm iba ziarovka co blika cize imaginarny :) , posilnovac riadenia , abs , immobilizer , elektricke okna , iba letne pneu + disky , bez klimatizacie , nicviac ma momentalne nenapada :)

Odesláno

viem ze je to odveci teraz a asi aj neslusne miesat sa tu niekomu do temy, no neda mi sa nespytat aku hodnotu moze mat P206 SW 1.1 , rok vyroby 10/2003, 73000 km, 2x Airbag, central, servo, imobilizer, predne elektricke stahovanie okien, na zadnych oknach folie, bez original radia (je tam sony s mp3), letne + zimne pneu na plechacoch....

nech sa na mna nehneva nik kto zakladal tuto temu, len som proste zvedavy a neda mi to, rad by som vedel aku hodnotu vlastne to auto ma - aspon orientativne... vopred diki :)

Odesláno
Původně zaslal: MrVain

takže na začiatok by som dal cenu 129 000.-

Nebolo by od veci keby si zan vypytal viac . Ved 206 v bazari stoja viac a nemaju ani ABS a narazniky a klucky vo farbe. Takych 160000 nieje na toto konkretne auto vela.

Odesláno
Původně zaslal: k3ep3r1

2 airbagy , central , alarm iba ziarovka co blika cize imaginarny :) , posilnovac riadenia , abs , immobilizer , elektricke okna , iba letne pneu + disky , bez klimatizacie , nicviac ma momentalne nenapada :)

Ze začátku bych dal horní hranici - pokud na prodej nespěcháš. Nezapomeň, že auto se prodává hlavně očima a samozřejmě stavem + výbava. Vzhledově vypadá pěkně - snad prodáš dobře.

P.S. Na BMW se vykašli - moc drahý a většinou mají nalítáno, teda pokud do toho nechceš narvat cca přes 300 tis. Kč.

Jestli jsi spokojený s Peugeotem konkrétně 206kou a chceš výkon kup si 206 v 2.0 litru super výkon + výbava a dají se koupit za pěkné ceny:super

Odesláno

vdaka moc za vsetky ohlasy , no skusim teda najskor tu hornu hranicu pekne ho poumyvam povysavam aby vyzeralo na fotkach pekne :D a to s tym bmw , chcem si ho urcite kupit vsetci ma od toho odhovaraju a hlavne otec ze mi na neho nedoplati ze su to predrazene auta ktorych sa chcu vsetci zbavit :) ale je to moj sen kupit si bmw 3 a uz mam aj nejake vyhliadnute z nemecka tak uvidime ako to dopadne potom vam dam vsetkym vediet diky moc

Odesláno
Původně zaslal: Gitarista001

Původně zaslal: MrVain

takže na začiatok by som dal cenu 129 000.-

Nebolo by od veci keby si zan vypytal viac . Ved 206 v bazari stoja viac a nemaju ani ABS a narazniky a klucky vo farbe. Takych 160000 nieje na toto konkretne auto vela.

Ja viem že každý by chcel za svoje auto čo najviac, ale toto auto ma skoro 8 rokov je trojdverové a nemá klimatizáciu, málokto sa díva na to či máš klučky,nárazník vo farbe,radio s mp3.Každého skor zaujma rok výroby,počet najazdených km,funkčná klíma,zimne pneu,abs,airbagy....to su podstatne veci

V bazare su auta drahšie, ale rataj s tým že bazár pri predajnej cene 160-tisíc vykupi tvoje auto cca 130 000 a pri predaji zarobí okolo tých 20 000 až 30 000.-

Ak mu predaj neponahla treba skusiť inzerat na 149 000.- a uvidí či sa niekto ozve,ale ak potrebuješ peniaze predáš auto do bazáru,peniaze dostaneš hneď,ale menej

Odesláno
Původně zaslal: mindwipe

viem ze je to odveci teraz a asi aj neslusne miesat sa tu niekomu do temy, no neda mi sa nespytat aku hodnotu moze mat P206 SW 1.1 , rok vyroby 10/2003, 73000 km, 2x Airbag, central, servo, imobilizer, predne elektricke stahovanie okien, na zadnych oknach folie, bez original radia (je tam sony s mp3), letne + zimne pneu na plechacoch....

nech sa na mna nehneva nik kto zakladal tuto temu, len som proste zvedavy a neda mi to, rad by som vedel aku hodnotu vlastne to auto ma - aspon orientativne... vopred diki :)

orietačne tak 199 000.-

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...