Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny mam maly problém?Mam 605 2.0sri mam nove svičky,kabely,vyčistil jsem i sřikačku a vždy když v patek chci odjed po tydnu z prace domu tak auto nejde nastartovat?V garazi je teplo a sucho?Ale kdyz auto roztlacim v garazi pokazdy chytne a pak uz jde normalne nastartovat nevite cim by to mohlo byt nebo nejaky napad?Taky nevim jestli ma zhasnout ta zluta kontrolka myslim ze to je diagnostika v pravo dole ?protoze kdyz startuju tak problikava a kdyz pak startuju dyl baterce se uz pak nechce teda soudim podle stlumeni kontrolek:myslimVitám každou radu jsem stoh na mrtvici:blicismajlik

Odesláno

Ne když jedu tak normalne to jede jen ty otačky se maličko nedrži jeto mezi 800 až 1000 otaček?Takže co stim muže byt ?Nemuze byt nejaka hadička co vede ktomu malimu filtru od benzinu v motoro?Prosim uz nevim co stim:bojim

Odesláno

Chtěl sem se přiklonit k potenciometru, ale to asi ne, to až tak neblbne se startem.

Zajímavý je, že to roztlačíš v pohodě, jestli sem to správně pochopil a chytne to. To by vyloučilo problém se přívodem paliva...

Vypadá to na něco se zapalováním, nepadá mě rozdělovač nebo tak něco.

Když to jednou nastartuješ tak pak celej den to chytá normálně? Když startuješ poprvé tak motor normálně motá, motá, ani neškytne?

Odesláno

No děla to vždy jak dyl stojim?Zapalovani nevim?Mam uplne novou spinacku s celyma tema dratama a daval jsem novy svičky ty troj kontakty a nevim jsou to brisky a puvodne tam byl bosch jedno kontaktovy a rekl bych ze ty byli lepší?No každopanně jsem myslel třeby jestli nepada benzin ale cerpadlo je vždy slyset a staruju az kdyz prestane bzučet tak nevim cim by to mohlo byt?Kabely jsou taky novy?a navic jsem cistil celou strikacku specialnim sprejem na strikacky takze ten vypaleny olej co je ve klapce jsem uplne vycistil tak fakt nevim cim to je?:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...