Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Narazil jsem na zajímavý fotky vládních limuzín. Na té čb fotce má 604 poklice, které jsem ještě na žádné neviděl a má i obě chromová zpětná zrcátka. Měla by být z roku 1977. Na té druhé je prodloužená verze, akorát má poslední sloupek bez bočního okýnka.

post-0-14109603016939_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Ota

na 1977 je to ještě možné...

Když mě právě na tý první fotce ty zrcátka přijdou jako by nebyli namontovaný na dveře ale do toho trojúhelníku v okně... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Ota

Staré modely měly všechny zrcátko na noze na dveřích

Ano, to vím taky. :)

Jen se pozastavuji nad tou první fotkou, prostě mi přijde, že jsou ty zrcátka jiný. Jiný než jaký má prodloužená na druhé fotce... :nevim

Odesláno

Ty první sou možná trošku víš ale jinak bych řek že je to niaký optycký klam bo co!!!:aut:super

Odesláno

Úplně první modely měli snad jiný zrcátka, ale to bych zase musel pohledat.

Prostě na tý první fotce mi to přijde jako by to šlo z trojúhelníku dveří u okna...

Odesláno

možná že jo protože to tak fakt vypadá skusim se po tom mrknout nikde na netu

Odesláno

já to vidím jasně..................http://www.obrazky.cz/detail?id=eJyNzE0LwiAcgPG736Num072GsQoKoKgYFtdY%2BnfaWQztVbfPoi6d39%2BT3mbGrh30PsRJSmJx0Jd%0APNhphKT3ZoLxMAzhA5jv7YmHrNf4m2PDri1Wuu3AYedB6PBsuv%2BUBn0C%2B2PS6wtKY4LinKCk%2BC00%0AcNVGoVHMQWuZ/GyUKytozNIt1rkagt2%2BmkvyZNuZ5JvAPmvxasSygOO6PtBVhyKaoyJNiEgY5ZEQ%0APKNJBm%2B8f1I/%0A

Odesláno

no zas tak skvěle to zas není vidět ale já bych řek že by to mohlo být ono!

[upravil dne 30.11.2008 novoták]

Odesláno
Původně zaslal: novoták

já to vidím jasně..................http://www.obrazky.cz/detail?id=eJyNzE0LwiAcgPG736Num072GsQoKoKgYFtdY%2BnfaWQztVbfPoi6d39%2BT3mbGrh30PsRJSmJx0Jd%0APNhphKT3ZoLxMAzhA5jv7YmHrNf4m2PDri1Wuu3AYedB6PBsuv%2BUBn0C%2B2PS6wtKY4LinKCk%2BC00%0AcNVGoVHMQWuZ/GyUKytozNIt1rkagt2%2BmkvyZNuZ5JvAPmvxasSygOO6PtBVhyKaoyJNiEgY5ZEQ%0APKNJBm%2B8f1I/%0A

Tohle je americká verze. Ale na tý první čb fotce co jsem tam dal bych řekl, že je to klasický zrcátko na nožičce.

Odesláno
Původně zaslal: novoták

no zas tak skvěle to zas není vidět ale já bych řek že by to mohlo být ono!

[upravil dne 30.11.2008 novoták]

Z toho tvého obrázku je jasně vidět, že je to zrcátko plastové - tedy z nového modelu, a tady už z toho rohu okna.

Jenže na té první fotce jsou zrcátka chromová.

Starý model měl zrcátka na nožce, přišroubovaná na dveře.

A právě na té první fotce mi přijde to zrcátko moc bachraté a že na nožce není...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...