vojti26 Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Ahoj vsem...Mam mene obvykly dotaz ohledne PP....Vim,ze je tu hromada z vas zamestnani autolékař....a proto se ptám- nejste někdo z okolí Kladna v jejichž autodílně je disgnostika a dokazete to v BSI povolit?co jsem volal tady po mototechnach tak to nikdy nedelali a nevi jestli to umi...a v peugeotu chtej strasny prachy...nebo nema nekdo z okoli kladna aspon zkusenost kde mu to delali?jeste teoreticky jedu 19.11. to vypada smer plzeň a dal tak nekde tam cestou?byl bych vam mraky vdecen....mam uz asi 4 mesice kmplet pripravu typu vemenenej displej,udelanou packu atd,ale jsem lajdak a na aktivaci jsem jeste nejel:( dik vsem;) Citovat
MatrixChose Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Asi není moc neorigo servisů kde to umí. Ale třeba např. v Číněvsi u Nymburka za to chtěli 200,- Citovat
kajvet Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Peugeot Marek Mladá Boleslav z 300,-Kč v Mělníce prý taky u Peugeot Došek Citovat
vojti26 Odesláno 15. listopad 2008 Autor Odesláno 15. listopad 2008 no,nerad bych vypadal jako ze si nevazim rad od vas,to ja jsem rád,ale kdyz s tim pojedu do Boleslavi, tak me to i s benzinem vyjde tak nejak stejne, jako tady v peugeotu:(....kazdopadne vam stejne urco dik a uvidim,jestli nebudu mit nekam cestu;)...nevi jeste nekdo? [upravil dne 15.11.2008 vojti26] Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: vojti26 nikdo dalsi jo? www.autoservisnonstop.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.