Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chcel by som Vas poprosit ci by mi niekto nezmeral odpor medzi tymi troma kontaktami na snimaci otacok co je na zotrvacniku. Nefunguje mi otackomer tak chcem zistit ci je dobra ta cievka co ich snima.

Odesláno

No dnes som zistil ze ked ten snimac vyberiem a vycistim tak sa otackomer rozbehne ale po par km znova padne...takze predpokladam ze by mohol byt dobry (nameral som odpor zhruba 110 ohm ale kedze som to nikde nenasiel a nikto to nechce zmerat tak neviem ci je to ok alebo je poskodeny) Uvazoval som aj nad zlomenym kablikom ale ked funguje a hybem s kablom funguje stale. A predtym ked este fungoval tak \'\'napoly\'\' vypadol stale po urcitom case jazdy,takze predpokladam ze kablik to tiez nebude. Este ma napada jedna vec... Nemoze byt pri tom zotrvaku kde ten snimac je nejaky bordel ktory ho zanasa alebo nieco take? Nema s tym niekto skusenost ako je to riesene?

Odesláno

Hmmm... pristrojovku som mal vybratu lebo som precistoval tie 2 konektory co do nej idu ci nieje tam zly spoj a menil aj jednu ziarovku a zdal sa mi byt plosak v pohode.. ale este to raz skusim... :roker

Guest servisman
Odesláno

někdy to není pomalu ani vidět proletuj a budeš míti jistotu popřípadně klid.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...