Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pokuty aneb pochlubte se, jak Vám pomohli a ochránili Vás ;)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: marisw

LubkO: tie konexie radsej nespomínaj.....nevieš kto sa tu najde a podobne....

Za jazdu na červenu by som okamzite bral vodicsky....bez debaty...ani by som okom nemrkol

moje pokuty :

jeden krat za rychlost....pred Košicami od Moldavy nad Bodvou.....krasna rovna nekonecna,siroka cesta....na 90 -tke namerane 143 km/h...za liter...vychodniarsky policajti su naozaj zatial este ok...nie ako ty nasi zapadnarsky skorumpovany..... ja na cele...a za mnou BA,NR,NZ,DS....odstavil nas vsetkych...odvtedy tade chodim predpisovo..... bola to prva cesta k svokrovcom...

a potom len 3 krat po 500 sk za pas.....a jeden krat papuca za 200sk pred tescom v Piestanoch...stal som na mieste pre invalidov......

MariSw, jasne venku se s tym nechvalim, ale i kdyby tu sedel sam prezident policejniho zboru tak s tym nic nenarbi, nakolko pokuty neboli zapsane do systemu, ale roztrhany este pred zapisem :)

Co sa tyka tej cervenej, to sem jeste chodil na stredni, a nemal sem vlastni auto. Jel sem s jedny dedinske diskoteky, na druhou diskoteku do trnavy. Bola to sobota, respektive uz nedela o pul stvrty rano. Na cestach nebolo nikeho, a krizovatke na moje pocudovani fungovali svetla. Na krizovatke stala biela fabia so znackami SC, tak me napadlo ze by to mohli byt flojdi. Popojel sem vedla nej, pozrel na nich, a sedeli tma dvaja tipci bez uniforem a jeden mnel nagelovane vlasy. Vypadali ze taky jedou na disko .

Tak sem prejel, zaparkoval sem, a jak sem sel vystupovat, tak uz zastavili vedle mne, a zacali si oblikat ty fajnovy policejni vesticky...

Svetelnu signalizaci respektuju, ale bezne o takychto rannych hodinach byva vypata, tj blika jen oranzova... Tos v tu nedeli to tak nebylo, a nemal sem preto pochopeni, nakolko sme na tu disko isli uz tak pozde ...

Ale dnes uz jezdim viacmenej v klude, svoje auto si setrim :D

Odesláno
Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a

Welis: to je to co nevím...:myslim

Ukázali na mě plácačkou ať sjedu ke kraji...Oni řekli klasicky \"víte za co?\" a já jim řekla jen \"asi sem nejela 60, takže nemám co ukecávat, že?\"...Pan policista odešel do své feliny a pak přišel že 1000,- na místě a ať si dávám příště pozor...:aut(Neboj už tam nad 50 nejezdím, silnic je všude dost:bacha) A jinak ke klasickým dotazům, bylo chladno, takže jsem opravdu neměla jak oslnit svým hrudníkem:aut byl pod mikčou:bacha

tak to je zajímavý ani nechtěl číslo nebo něco ?... :myslim

:D

[upravil dne 12.11.2008 Welis]

Odesláno

Když nebudu počítat pokudy od aktivních měštáků co nemají nic jinýho na praci než strkat lístečky za parkovaní :grr ... Tak až na pár kdysi přestupku za rychlost... max jednou za 2000kč. Jinak mám všechny body :)

Odesláno
Původně zaslal: Welis

Původně zaslal: urdemala

já nemam ani bod :aut

ja taky ale mam o 1 příspěvěk víc než ty :D ...:super:super:super:super

:aut:D:D:D:super

Odesláno

bejvávalo :-)

Odesláno

bejvávalo :-)

to jo teď už o 3 ;)..

Odesláno

Jo, jeste jsme dostali s bratrankem 50Kc za jizdu na simalovi bez prilby. :D Nebo spis ji dostal on jako ridic, ale ja prilbu stejne nemel, ale to uz je dlooouho

Guest servisman
Odesláno

asi před 10ti lety 300 Kč za překročení v obci jel jsem 72 byla 60 tenkrát

Odesláno

já jsem dostal asi před 10ti lety 100Kč za vonnej stromeček pověšenej na zrcátku, měl jsem tehdy škodu 1000MB, na dálnici mě stoply na majáky a nic jinýho nenašli:)

Odesláno

LubkO: :super

Tak Janka osobne poznam, ten by do toho predychal.....:super:D

s tou cervenou naozaj bacha...nevies kto ti moze vyletiet a je to v prdely...aj ked su tam neni flojdi...radsej stojim....:super

Odesláno

V jisté době a v jistém čase jsem vylítl ze zatáčky a postřehl jsem policii ČR,zaklapl jsem to a jen dobrzdil a jen co jsem odklapl hledí tak na mě mladší jak já policajt hned po škole začal řvát \"kolik jste vylít tamhle od té zatáčky\"Na mou odpověď \"padesát\"(nebyl tam žádnej radar) na mě začal řvát \"vy mi chcete tvrdit,že jste tam odsud vylít padesátkou?\" moje odpověď ho málem poslala do kolen-\"ANO\" nakonec po deseti minutách to skončilo \"1000Kč\" za sjetou zadní gumu

Závěrem-Když ty svině chcou tak vás na něco dostanou

Odesláno

Ty poznas takovou hlavu v policejni funkci ?

Tak ja tam mam nemalou cast partnerkyni rodini, o nemale by se dalo hovorit asi o 8 lidech od policajta az po ty nejvyssi mista :D Takze sem s policii teraz za dobre :D

To subin.

TO iste se mi stalo na puznte, jenze to bylo bez pokuty. Na starej seneckej ceste s Trnavy do BA sem jel s GTckovym punte, a zavesil se za mne biely golf ve snaze me predjet, tos ja sem nevedel ze sou to policajty, a chcel sem se ponahanat :D

Tak sem prejel tabule konec trnavy (ktere su zhru 1km za poslednim domem v TT) asi 130 tkou, az potom si zapli majak :D

Na otazko kolik som jel sem povedal ze 60, a za znackou sem tomu trocha pridal ale vic jak 90 to nebolo :D Skoro odpadol od jedu :D Sedeli sme v aute 3ja, oni boli dvaja, a povedal mi, ze mam sakra stastie ze nemali radar...

Pak mi prolze cely auto, kontroloval lekranicku, povinnou vybavu, gumy, dal mi fukat proste vsechno, ale vse sem mnel OK . Tak s velkymi nervami jeli pric...

I kdyz docela nechapu, proc me zastavovali policajty v civilnom aute, a pritom nemali radar, to dodnes den nepochopim...

Odesláno

nahodenie radaru trva nejaku tu minutku.. a na slovensku sa v smere jazdy meria snad iba na dialniciach tymi pasatmi..

nie je to take jednoduche, len tak za jazdy, po klukatej ceste niekoho namerat...

uz len preto ze tie radary su nastavene sikmo.. tj na auta iduce oproti nim alebo obiehajuce ich..

dokonca ked predbiehas take auto, a si hned vedla neho tak teoreticky stihas ubrzdit lebo rychlost ti dokaze zmerat az za asi 4 metre..

Odesláno

20Kč za jízdu bez brýlí na pionýru - kdysi,50Kč za jízdu na kole po chodníku - kdysi,pak dlouho nic,1000Kč za telefonování,to jeli za mnou s majákama,než jsem pochopil,že to honí mě a pak mě stopli na dálnici,to jsem jel s Transitem a s dvoutunovým vozíkem,neměl jsem dál.známku nad 3,5t a technickou na vozíku z půjčovny,naštěstí se slitovali nad špinavýma chlapama v děravejch montérkách a dali mi tisíc za sjetou gumu na rezevě,ještě že si nevšimli,že Tranzit má tažný jen na 1500kg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...