agresssor Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: Dariska Původně zaslal: agresssor Promlceci lhuta na prestupky je myslim 2 roky... tak aby ti to jeste trebasneprislo no.... No uvidíme, třeba z toho nic nebude. Hele me chodej jeste upominky ze mam jit vysvetlit nejaky prestupky z ledna jako:D takze nevim nevim:D Citovat
urdemala Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Welis Původně zaslal: agresssor joo jeste mi Blizzard pripomel 3x jizdu s mlhovymi svetly:) 3x za 500:D tak na to musim reagovat kdyz jedu nekde po silnici mimo mesto a neakej volojd si pusti mlhovky a mysli jak je tu super tak bych mu nejradsi vypichnul oci to totiz se pak ty svetla odrazi od cesty a palí to přímo do oči... a i když takovej pustim dalky at si taky uzijou tak ne aby je napadlo vypnout mlhovky pustej si dalku taky ja pak vidim vychod slunce ve dve vnoci jeste 10 minut po tom co se minem.... Tak ja je normalne nepouzivam ale tohle bylo za mirneho mrholeni, a byla nova silnice takze sem skoro vubec nic nevidel tak sem si je roznul... A oni ty k*rvy staly opodal no.... a to je právě to nejhorší, zapneš mlhovky, výhled se ti stejně nezlepší a řidiči jedoucí naproti si užívají ten zabíjející odraz od krásný nový mokrý silnice lesknoucí se jako zrcadlo přímo do očí. Citovat
Dariska Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Jo a ještě jsem zapomněla, že jsem ve správním řízení. Jela jsem do Břeclavi přihlásit auto, protože mám trvalé bydliště tam. Převozku mi rozškubala na policajtech a já neměla na autě držák na značku, tak jsem dojela domů a volal mi brácha, jestli bych pro něj nepřijela na nádraží, tak jsem vyrazila a od baráku za mnou jela zelená fóbie bez označení až na nádraží a tam se do mě pustili. Vůbec nepochopili, že jsem ji ten den přihlásila a že akorát jdem s bráchou koupit ty držáky. Žádná pokuta nic, rovnou mě dali do správního řízení. Papír už mi došel, ale nechala jsem to postoupit do Prahy a zatím je ticho. Už je to přes rok. Citovat
agresssor Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: Dariska Jo a ještě jsem zapomněla, že jsem ve správním řízení. Jela jsem do Břeclavi přihlásit auto, protože mám trvalé bydliště tam. Převozku mi rozškubala na policajtech a já neměla na autě držák na značku, tak jsem dojela domů a volal mi brácha, jestli bych pro něj nepřijela na nádraží, tak jsem vyrazila a od baráku za mnou jela zelená fóbie bez označení až na nádraží a tam se do mě pustili. Vůbec nepochopili, že jsem ji ten den přihlásila a že akorát jdem s bráchou koupit ty držáky. Žádná pokuta nic, rovnou mě dali do správního řízení. Papír už mi došel, ale nechala jsem to postoupit do Prahy a zatím je ticho. Už je to přes rok. Takze este furt maj rok cas:D:D:D:D:D Citovat
Dariska Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: agresssor Takze este furt maj rok cas:D:D:D:D:D to mají, ale třeba se to cestou do Prahy někde ztratilo. Citovat
agresssor Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: Dariska Původně zaslal: agresssor Takze este furt maj rok cas:D:D:D:D:D to mají, ale třeba se to cestou do Prahy někde ztratilo. Hele kez by kezby:d ono spravni rizeni uz neni sranda no.. Ja se tam nikdy nedostal ale jeden kamos jo a mel docela nahnano Citovat
Dariska Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: agresssor Hele kez by kezby:d ono spravni rizeni uz neni sranda no.. Ja se tam nikdy nedostal ale jeden kamos jo a mel docela nahnano Já jsem tam ale kvůli blbosti. Vyhláška, že nesmíš jezdit bez značek platila pár dnů a já tu značku měla za oknem, ještě zabalenou v té fólii a myslím, že tohle není důvod hned dát do správního řízení. Citovat
agresssor Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: Dariska Původně zaslal: agresssor Hele kez by kezby:d ono spravni rizeni uz neni sranda no.. Ja se tam nikdy nedostal ale jeden kamos jo a mel docela nahnano Já jsem tam ale kvůli blbosti. Vyhláška, že nesmíš jezdit bez značek platila pár dnů a já tu značku měla za oknem, ještě zabalenou v té fólii a myslím, že tohle není důvod hned dát do správního řízení. Mno jako mymu sefovi se stalo to, ze sel nahlasit kradez znacky ze svyho auta, a tim autem jel na policajty,. No a pak po tom co to nahlasil a jel dom tak oni si na nej pockali a zastavili a vzali mu z fleku papiry za to ze jel s autem bez znacky...... Policajti opravdu pomahaji a chrani.... Citovat
Dariska Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Hm, tak to je síla. Někdy jsou to fakt ...... Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 To já jsem dostala svou první a zatím jedinou pokutu za 4 roky řízení nedávno:roll, 86km/h na 50-ce v Brně. Na profláklém místě v Králově poli:ticho ale ukecala jsem to za 1000,- bez bodů(napsal mi to jako přestupek proti značce či co:bacha) Citovat
Welis Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a To já jsem dostala svou první a zatím jedinou pokutu za 4 roky řízení nedávno:roll, 86km/h na 50-ce v Brně. Na profláklém místě v Králově poli:ticho ale ukecala jsem to za 1000,- bez bodů(napsal mi to jako přestupek proti značce či co:bacha) tak to si to dobre ukecala... na to ze to prekrocení nad 20km/h čím pak si je okouzlila ?... Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Welis: to je to co nevím... Ukázali na mě plácačkou ať sjedu ke kraji...Oni řekli klasicky \"víte za co?\" a já jim řekla jen \"asi sem nejela 60, takže nemám co ukecávat, že?\"...Pan policista odešel do své feliny a pak přišel že 1000,- na místě a ať si dávám příště pozor...(Neboj už tam nad 50 nejezdím, silnic je všude dost:bacha) A jinak ke klasickým dotazům, bylo chladno, takže jsem opravdu neměla jak oslnit svým hrudníkem:aut byl pod mikčou:bacha Citovat
sucram® Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Já mám zatím za sebou 3 pokuty. 1 x 100 Kč - zastavil jsem u autobusové zastáky kolem 23.00, abych vyzvedl kámoše. Zapl jsem výstražná světla, i když autobusy v tuto dobu u nás již nejezdí. Už dávám směrovku, že vyjedu a v zrcátku vidím krásně blikající majáčky 1 x 200 Kč - čerstvě po řidičáku (cca 2,5 roku zpět) jsem jel Vectrou od taťky a zastavili mě. Nic nenašli, tak se podívali aspoň do lékarničky - dva obvazy asi o týden prošlé 1 x 200 Kč - minulý týden - před půlnocí jsem přistavil u banky, kde stávají všichni, abych vybral peníze z bankomatu. Podle pana policisty jsem stál na trávě - suchá hlína, ve které jsou vyjeté koleje od přistavujícíh aut. Citovat
budvar Odesláno 12. listopad 2008 Autor Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a To já jsem dostala svou první a zatím jedinou pokutu za 4 roky řízení nedávno:roll, 86km/h na 50-ce v Brně. Na profláklém místě v Králově poli:ticho ale ukecala jsem to za 1000,- bez bodů(napsal mi to jako přestupek proti značce či co:bacha) Kterýpak místo \"profláklý\" ? Prozdradíš nám to ? Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 budvar: na čtyřproudce za Semilasem naproti Peugeotu:D Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 budvar: JJ, chtěla jsem po dlouhé době provětrat naše Gti a trochu jsem se unesla:ticho Citovat
*jose_106* Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Brňáci, jste mi připomněli ještě jednu pokutičku: nájezd k D1 na konci Velké Bíteše. Od pěkné mladé blonďaté dopravačky 200Kč za 62 na 50km (ještě před bodovým s.). Vyšlo to celkem levno na to že jsem ji pozdravil \"ale já jsem ten telefon neměl v ruce\".... volal jsem přes lehkou HF a přehlíd ceduli jak vrata od stodoly \"50km/h. Rychlost měřena radarem\" Citovat
Welis Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: *jose_106* Brňáci, jste mi připomněli ještě jednu pokutičku: nájezd k D1 na konci Velké Bíteše. Od pěkné mladé blonďaté dopravačky 200Kč za 62 na 50km (ještě před bodovým s.). Vyšlo to celkem levno na to že jsem ji pozdravil \"ale já jsem ten telefon neměl v ruce\".... volal jsem přes lehkou HF a přehlíd ceduli jak vrata od stodoly \"50km/h. Rychlost měřena radarem\" taky dobrý skoro jako přiznání Citovat
mr.SM Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Ani jedna pokuta:aut a body mam vsechny, ehm nejak mi je nemuzou vzit i kdyby chtely. At ziji chyby v zakone... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.