Gitarista001 Odesláno 12. listopad 2008 Autor Odesláno 12. listopad 2008 Citacia z ineho fora: Osvetlenie vozidla by som doplnil o par stroboskopov, štvrté, piate a šieste brzdové, jedno-dve spojkové, alebo zopár plynových svetiel , prípadne svetlá proti slnku... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
NO3IA Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 tak to já bych dal i nějaké menší světlo k v nitřnímu zpětnému zrcátku,aby bylo vidět z venku,když šlápnu na brzdu,aby to viděl třeba i chodec,že přibrzduju a budo ho pouštět na přechodu. Citovat
Gitarista001 Odesláno 12. listopad 2008 Autor Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: NO3IA tak to já bych dal i nějaké menší světlo k v nitřnímu zpětnému zrcátku,aby bylo vidět z venku,když šlápnu na brzdu,aby to viděl třeba i chodec,že přibrzduju a budo ho pouštět na přechodu. No niesi bohuzial kto to vymyslel. Videl som to asi pre 4 rokmi auto-moto magazine ako si to dal jeden tipek zapisat na patentovy urad. Toto svetlo bolo umiestnene v dolnej casti predneho skla. Citovat
Hangman Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: NO3IA Původně zaslal: Hangman Původně zaslal: Gitarista001 Takze dnes mi predajca potvrdil ze zapis nieje nutny dokonca povedal ze ked mi policajt udeli pokutu mam si odpisat jeho ID cislo a podat staznost za neopravnene pokutovanie. Ved aj tak fizli co ma zastavili si najprv mysleli ze su to hmlovky takze su uplne duty a nedrzia krok so svetom. [upravil dne 11.11.2008 Gitarista001] Já se jich zastanu - ono to u některých typů není z dálky poznat a dnes si lidi na auta daji cokoliv. Jinak rada - když ti bude chtít za toto napařit flastr, tak ho taktně upozorni, že je to neoprávněně tak to bych se zase ohradil já,Led nemá s mlhovkami nic společného a už vubec nevypadají podobně,jdou už z dálky pěkně poznat a protože jsou Led tak i rozeznat. No nevim jaké s tim máš zkušenosti ty, ale já už jich viděl víc než dost. Koukni na obrázek, co má autor v podpisu - přesně takovýchto světel si všimneš z dálky a vypadají jako mlhovky, navíc spousta lidí předělává komplet osvětlení do LED a každý jsme omylný ne? Citovat
Gitarista001 Odesláno 12. listopad 2008 Autor Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: Hangman Původně zaslal: NO3IA Původně zaslal: Hangman Původně zaslal: Gitarista001 Takze dnes mi predajca potvrdil ze zapis nieje nutny dokonca povedal ze ked mi policajt udeli pokutu mam si odpisat jeho ID cislo a podat staznost za neopravnene pokutovanie. Ved aj tak fizli co ma zastavili si najprv mysleli ze su to hmlovky takze su uplne duty a nedrzia krok so svetom. [upravil dne 11.11.2008 Gitarista001] Já se jich zastanu - ono to u některých typů není z dálky poznat a dnes si lidi na auta daji cokoliv. Jinak rada - když ti bude chtít za toto napařit flastr, tak ho taktně upozorni, že je to neoprávněně tak to bych se zase ohradil já,Led nemá s mlhovkami nic společného a už vubec nevypadají podobně,jdou už z dálky pěkně poznat a protože jsou Led tak i rozeznat. No nevim jaké s tim máš zkušenosti ty, ale já už jich viděl víc než dost. Koukni na obrázek, co má autor v podpisu - přesně takovýchto světel si všimneš z dálky a vypadají jako mlhovky, navíc spousta lidí předělává komplet osvětlení do LED a každý jsme omylný ne? Ja som hmlovky z LED este nevidel. Citovat
NO3IA Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Původně zaslal: Gitarista001 Původně zaslal: NO3IA tak to já bych dal i nějaké menší světlo k v nitřnímu zpětnému zrcátku,aby bylo vidět z venku,když šlápnu na brzdu,aby to viděl třeba i chodec,že přibrzduju a budo ho pouštět na přechodu. No niesi bohuzial kto to vymyslel. Videl som to asi pre 4 rokmi auto-moto magazine ako si to dal jeden tipek zapisat na patentovy urad. Toto svetlo bolo umiestnene v dolnej casti predneho skla. v poho,netvrdím že jsem to vymyslel,jestli je to tedy jen 4 roky,tam mi už s tím na STK byli v roce 2000,ale okamžitě to zamítli,že nic co svítí jinak než světla,ve předu být nesmí... Citovat
NO3IA Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Původně zaslal: Hangman Původně zaslal: NO3IA Původně zaslal: Hangman Původně zaslal: Gitarista001 Takze dnes mi predajca potvrdil ze zapis nieje nutny dokonca povedal ze ked mi policajt udeli pokutu mam si odpisat jeho ID cislo a podat staznost za neopravnene pokutovanie. Ved aj tak fizli co ma zastavili si najprv mysleli ze su to hmlovky takze su uplne duty a nedrzia krok so svetom. [upravil dne 11.11.2008 Gitarista001] Já se jich zastanu - ono to u některých typů není z dálky poznat a dnes si lidi na auta daji cokoliv. Jinak rada - když ti bude chtít za toto napařit flastr, tak ho taktně upozorni, že je to neoprávněně tak to bych se zase ohradil já,Led nemá s mlhovkami nic společného a už vubec nevypadají podobně,jdou už z dálky pěkně poznat a protože jsou Led tak i rozeznat. No nevim jaké s tim máš zkušenosti ty, ale já už jich viděl víc než dost. Koukni na obrázek, co má autor v podpisu - přesně takovýchto světel si všimneš z dálky a vypadají jako mlhovky, navíc spousta lidí předělává komplet osvětlení do LED a každý jsme omylný ne? jasně,jen Led a mlhovky svítí ouplně jinak a mají jinou barvu a pokud to někdo předělává vše na Led,tak pak uvidí prd,bo Led svítí do prostoru a ne před auto,pak to nechápu:super Citovat
Gitarista001 Odesláno 13. listopad 2008 Autor Odesláno 13. listopad 2008 Tak dnes som bol na policii. Dopadlo to tak ze som sa stretol s dopravakom. Vysvetlil mi ze podla noveho zakona to v technickom mat nemusim, ale pokial plati stary zakon a svetla chcem pouzivat musim to mat zapisane v technickom preukaze. Ako si urobim napajanie je na mne len tieto svetla nesmu svietit v noci kedze niesu na to urcene. Len ma upozornil ze mi to musi prejst cez STK. Citovat
Ticcino Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: Gitarista001 Tak dnes som bol na policii. Dopadlo to tak ze som sa stretol s dopravakom. Vysvetlil mi ze podla noveho zakona to v technickom mat nemusim, ale pokial plati stary zakon a svetla chcem pouzivat musim to mat zapisane v technickom preukaze. Ako si urobim napajanie je na mne len tieto svetla nesmu svietit v noci kedze niesu na to urcene. Len ma upozornil ze mi to musi prejst cez STK. Cože? Podle nového zákona to v TP být nemusí, ale platí starý zákon? Vy máte zákony, které ještě neplatí? A policatji je znají? A od kdy bude platit? Naši často neznají ani ty, které platí... Citovat
Ticcino Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: Gitarista001 Původně zaslal: NO3IA tak to já bych dal i nějaké menší světlo k v nitřnímu zpětnému zrcátku,aby bylo vidět z venku,když šlápnu na brzdu,aby to viděl třeba i chodec,že přibrzduju a budo ho pouštět na přechodu. No niesi bohuzial kto to vymyslel. Videl som to asi pre 4 rokmi auto-moto magazine ako si to dal jeden tipek zapisat na patentovy urad. Toto svetlo bolo umiestnene v dolnej casti predneho skla. Ha! Jdu na patentový úřad. Přesně to samé světlo, ale bude pro chodce znamenat \"Nepustím tě!\" Již dvakrát jsem kvůli pouštění chodců dostal ránu zezadu. (vždy kvůli nepozornosti toho za mnou, detaily neuvádím, byl by to OT) Od té doby pouštím chodce jen když za mnou nikdo od vzdálenosti 50m nejede. Sorry chodci. Citovat
NO3IA Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: Ticcino Původně zaslal: Gitarista001 Původně zaslal: NO3IA tak to já bych dal i nějaké menší světlo k v nitřnímu zpětnému zrcátku,aby bylo vidět z venku,když šlápnu na brzdu,aby to viděl třeba i chodec,že přibrzduju a budo ho pouštět na přechodu. No niesi bohuzial kto to vymyslel. Videl som to asi pre 4 rokmi auto-moto magazine ako si to dal jeden tipek zapisat na patentovy urad. Toto svetlo bolo umiestnene v dolnej casti predneho skla. Ha! Jdu na patentový úřad. Přesně to samé světlo, ale bude pro chodce znamenat \"Nepustím tě!\" Již dvakrát jsem kvůli pouštění chodců dostal ránu zezadu. (vždy kvůli nepozornosti toho za mnou, detaily neuvádím, byl by to OT) Od té doby pouštím chodce jen když za mnou nikdo od vzdálenosti 50m nejede. Sorry chodci. taky řešení Citovat
Gitarista001 Odesláno 14. listopad 2008 Autor Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: Ticcino Původně zaslal: Gitarista001 Tak dnes som bol na policii. Dopadlo to tak ze som sa stretol s dopravakom. Vysvetlil mi ze podla noveho zakona to v technickom mat nemusim, ale pokial plati stary zakon a svetla chcem pouzivat musim to mat zapisane v technickom preukaze. Ako si urobim napajanie je na mne len tieto svetla nesmu svietit v noci kedze niesu na to urcene. Len ma upozornil ze mi to musi prejst cez STK. Cože? Podle nového zákona to v TP být nemusí, ale platí starý zákon? Vy máte zákony, které ještě neplatí? A policatji je znají? A od kdy bude platit? Naši často neznají ani ty, které platí... To sa trerba spytat pana prezidenta Gasparovica ktory vobec nejazdi ale hlavne ze rozhoduje o prijati novych cestnych zakonov. Ale tu u nas je to normalne ze o dolezitych zakonoch rozhoduju ludia co sa do toho vobec nerozumeju. Citovat
NO3IA Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 aspon vím koho máte za presidenta:mrk Citovat
Gitarista001 Odesláno 14. listopad 2008 Autor Odesláno 14. listopad 2008 Tomuto prezidentovi len sviecku do ruky, na bicykel vysadit a o polnoci vyhodit na hlavnu krizovatku nech sa bicykluje :D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.