juraj Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Včera jsem koupil 406ku na nd2.0hdi 66kw a ať jsem hledal jak jsem hledal nenašel jsem intercooler:myslim 66ky ho nemaj nebo je to nějaká \"vychytávka\"? a ještě se chci zeptat jestli jde zamněnit přístrojovka z novýho modelu do starýho?,a jakej je vlastně rozdíl mezi 80kw a 66kw,jen v počítači a turbu, nebo jsou tam i další zásadní rozdíly.?dík Citovat
MatrixChose Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Přesně tak, intercoller tam opravdu není... budíky vyměnit nejdou, na vině je komplet předělaná elektrika - přechod na BSI... Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Původně zaslal: juraj Včera jsem koupil 406ku na nd2.0hdi 66kw a ať jsem hledal jak jsem hledal nenašel jsem intercooler:myslim 66ky ho nemaj nebo je to nějaká \"vychytávka\"? a ještě se chci zeptat jestli jde zamněnit přístrojovka z novýho modelu do starýho?,a jakej je vlastně rozdíl mezi 80kw a 66kw,jen v počítači a turbu, nebo jsou tam i další zásadní rozdíly.?dík 66kw intercooler nema , a budiky maji myslim o jeden konektor min nez u stareho modelu Citovat
roxbury7 Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 vitaj v klube:D akú máš farbu a výbavu?? Citovat
juraj Odesláno 9. listopad 2008 Autor Odesláno 9. listopad 2008 Dík za přivítání. mam morou met. jako tady Pe.Tr a tím bych se chtěl zároveň zeptat jakej má ta barva kód nebo ještě líp číslo abyh si jí nechal namíchat. Výbava tzv. chuďas jen man.klima (přemíšlel jsem že bych jí přerobil na digi,ale upustil jsem od toho),dálkový centrál a př.okna v el. S tou přístr. mě to pěkně s...! proč se mi musí líbit zrovna věci z new modelu:grr až budu mít chvilku času asi přehodím celej svazek:D:D:D:D:D Citovat
MatrixChose Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Kód barvy máš u dveří, co jsou tlaky pneu. Můj je např KRFC. Svazek? Všechny ŘJ čehokoliv a všechny dráty? Hodně štěstí Citovat
švejk Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 pokud chces prehazovat komplet elektriku, tak si vezmi alespon 14 dnu volno a rozloz postel v garazi tedka jsem celej vikend dodelaval jenom blbej elektrickej posuv na sedacky )) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.