Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera jsem koupil 406ku na nd2.0hdi 66kw a ať jsem hledal jak jsem hledal nenašel jsem intercooler:myslim

66ky ho nemaj nebo je to nějaká \"vychytávka\"?

a ještě se chci zeptat jestli jde zamněnit přístrojovka z novýho modelu do starýho?:nevim,a jakej je vlastně rozdíl mezi 80kw a 66kw,jen v počítači a turbu, nebo jsou tam i další zásadní rozdíly.?dík

Odesláno
Původně zaslal: juraj

Včera jsem koupil 406ku na nd2.0hdi 66kw a ať jsem hledal jak jsem hledal nenašel jsem intercooler:myslim

66ky ho nemaj nebo je to nějaká \"vychytávka\"?

a ještě se chci zeptat jestli jde zamněnit přístrojovka z novýho modelu do starýho?:nevim,a jakej je vlastně rozdíl mezi 80kw a 66kw,jen v počítači a turbu, nebo jsou tam i další zásadní rozdíly.?dík

66kw intercooler nema , a budiky maji myslim o jeden konektor min nez u stareho modelu

Odesláno

Dík za přivítání.

mam morou met. jako tady Pe.Tr a tím bych se chtěl zároveň

zeptat jakej má ta barva kód nebo ještě líp číslo abyh si jí nechal namíchat.

Výbava tzv. chuďas jen man.klima (přemíšlel jsem že bych jí přerobil na digi,ale upustil jsem od toho),dálkový centrál a př.okna v el.

S tou přístr. mě to pěkně s...!:bacha proč se mi musí líbit zrovna věci z new modelu:grr až budu mít chvilku času asi přehodím celej svazek:D:D:D:D:D

Odesláno

pokud chces prehazovat komplet elektriku, tak si vezmi alespon 14 dnu volno a rozloz postel v garazi :) tedka jsem celej vikend dodelaval jenom blbej elektrickej posuv na sedacky :)))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...