Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

39tis nebo tam má být 139tis??:myslim

Odesláno

ked napisem realnych tak tych 39 je realnych!!! auto som kupil od svagra, auto bolo v dvojclennej rodine ako tretie auto.. obcas na nom zasli na veceru a posledne cca 4 roky uz stalo v garazi bez pohnutia kedze uz bolo ako stvrte auto v rodine a bola v nom zla baterka a nebol cas a vlastne ani dovod ju vymenit :)

Odesláno
Původně zaslal: suno

ked napisem realnych tak tych 39 je realnych!!! auto som kupil od svagra, auto bolo v dvojclennej rodine ako tretie auto.. obcas na nom zasli na veceru a posledne cca 4 roky uz stalo v garazi bez pohnutia kedze uz bolo ako stvrte auto v rodine a bola v nom zla baterka a nebol cas a vlastne ani dovod ju vymenit :)

no dobře tak má 39. ale to musíš už vysvětlit budoucímu majiteli.

Ale ted co vlastně prodáváš nebo představuješ?? jestli tuning tak by se hodilo pár vět o těch úpravách:papa:papa

Odesláno

upravy hadam vidno - zavarene znaky, listy, duplex -> bikestyle vyfuky z USA a to je zatial vsetko .. chcel som montovat kompresor na motor ale po debate s ludmi z fachu serem na to lebo nikto nevie aky krutak znesie ten automat a neodporucaju to robit .. a experimentovat radsej nejdem .. a aj tak auto pojde napredaj ..

Odesláno

auto jazdilo v Parizi a kto tam jazdil tak vie ako sa tam jazdi a ako tam auta vyzeraju -> auto malo par skrabancov, na LP blatniku bola mala preliacenina a predny naraznik bol meneny lebo stary bol dost polamany ale auto sa lakovalo hlavne kvoli tym zavarackam (znaky, smerovky, listy) .. uz keby sa schylovalo k predaju tak mam fotky z povodneho stavu na ktorych vidno ze to nebolo nic vazne .. cena bude okolo 200

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

Kolik je teda cena??? Kámoš by rád Coupe... Tak nabídněte...:-)

vzdyt pise ze kolem 200 akorat nevim jestli ceskych nebo slovenskych...

Odesláno

ak niekto pride a bez zbytocnych reci a zjednavania polozi 200tis SLOVENSKYCH tak to auto predam

200000 by byla zajímavá cena pokud bys měl servisní knížku a auto v origo stavu. tak je to trošku nejisté. jen můj názor tak se nezlob.Za 200000 koupíš v origo stavu a plné náloži model 2002:)

beru na vědomí SK. A ještě kdyby si tam osadil nazpět lištu pod nár. a mlhovky tak by to lákalo víc:papa

[upravil dne 12.11.2008 tom406]

Odesláno

lista, hmlovky a ostrekovace svetiel tam uz davno su, prepac ze som ti neposlal fotku :bojim

ukaz mi v inzerate coupecko s takymito km za takuto cenu .. si pozri www.autobazar.eu po com idu coupecka a potom pis! moja cena je az prilis dobra

Odesláno

lista, hmlovky a ostrekovace svetiel tam uz davno su, prepac ze som ti neposlal fotku :bojim

ukaz mi v inzerate coupecko s takymito km za takuto cenu .. si pozri www.autobazar.eu po com idu coupecka a potom pis! moja cena je az prilis dobra

CCC....zasa ta agresia....dovolim si tvrdit ze moje je v \"povodnejsom\" stave...ale zas pravda je ze by som ho za tu sumu radsej nepredal.

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

Kolik je teda cena??? Kámoš by rád Coupe... Tak nabídněte...:-)

Moje by nechcel??? :D

Len to by nebolo za taku sumu asik....:cool:

Odesláno

ak niekto pride a bez zbytocnych reci a zjednavania ... tak to auto predam

To je asi sen kazdeho predajcu...ale zrejme to nebude take jednoduche :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...