Marcel505 Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 http://www.youtube.com/watch?v=MTbX1aMajow Citovat
Pata Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 to je staree Jako ITak to znam nazpamet :mad: Citovat
Marcel505 Odesláno 8. listopad 2008 Autor Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: Pata to je staree Jako ITak to znam nazpamet :mad: Dejme tomu, ale znáš mě... Vše se ke mě jaksi dostává opožděně a když jsem nedávno It Crowd viděl v TV, tak jsem z toho měl pochopitelně Vánoce... Citovat
Pata Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 znam Marceli, vsak v poradku, neni na skodu si cas od casu pripomenout dobre vtipky znas Father Ted? nebo Jiste pane premiere + Jiste pane ministre? Citovat
MatrixChose Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Já viděl asi jen 5 dílů, ale tohle je fakt masakr Citovat
Marcel505 Odesláno 8. listopad 2008 Autor Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: Pata znam Marceli, vsak v poradku, neni na skodu si cas od casu pripomenout dobre vtipky znas Father Ted? nebo Jiste pane premiere + Jiste pane ministre? Jo, trošku tento britský humor sleduji. Father Ted jsem nějak přehlédl, ale premiéra, ministra jsem sem tam viděl. Teď mě ale moc zklamal ten Kancl, nějak jsem tomu ještě nepřišel na chuť. Je to soda taky nebylo špatný, ale mělo to dost rychlý sled... [upravil dne 8/11/2008 Marcel505] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.