Maroš Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Ahoj uz ste si niekto deaktivovali EGR ventil?Chcem to skusit mal som to aj na mojej 406 a pohoda sacak bol suchy a cisty a ked egr ide tak to zaserie cely sacak .Preco by moje auto malo papat to co vyvratilo? Dam kvalitny bavlneny filter vzduchovy nech papa cerstvy vzduch a je to. Citovat
homat Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Proč mi budeme muset papat řádnou dávku NOx? Hlavně že bude \"sacák\" v suchu. Citovat
kupák Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: Maroš Ahoj uz ste si niekto deaktivovali EGR ventil?Chcem to skusit mal som to aj na mojej 406 a pohoda sacak bol suchy a cisty a ked egr ide tak to zaserie cely sacak .Preco by moje auto malo papat to co vyvratilo? Dam kvalitny bavlneny filter vzduchovy nech papa cerstvy vzduch a je to. Tady o tom máš celý vlákno.. http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=27044 a co chceš udělat je kokotina:roll Citovat
Maroš Odesláno 7. listopad 2008 Autor Odesláno 7. listopad 2008 Neviem preco mam to overene a mal som to na 406 a nemyslim si aj ked som dal dole sacak bol cisty a pokial viem co je lepsie pre horenie paliva ako cisty vzduch Kokotina pre teba [upravil dne 7/11/08 Maroš] [upravil dne 7/11/08 Maroš] Citovat
Maroš Odesláno 7. listopad 2008 Autor Odesláno 7. listopad 2008 ....cisty vzduch a aj teplota vzduchu ktora ide do motora je dolezita a ked do sacaku ide teply vzduch z vyfukovych plynov .Chladnejsi vzduch =vacsi objem vzduchu:mrk Citovat
homat Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Je dobře, že v tom máš jasno. EGR neboli recirkulace výfukových plynů slouží k přívodu již spáleného plynu bez obsahu kyslíku zpět do válce, aby nedošlo ke spalování směsi s přebytkem kyslíku. Regulují se tím emise NOx. Čistý vzduch je dobrej pro lyžaře nahorách. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.