Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Zdravim,kamarád má 406 1.8 16V rok 2003 a jezdí za 7,5-8L/100km a to neni nejpomalejší,ale je fakt že jezdí většinou trasy po státních silnicích (rovinka) kde dáš pětku a jedeš.Jinak co se týká svíček,tak doporučuji nešetřit,já jsem koupil Denso Iridium Power a bylo to znát,motor se zklidnil,měl hladší chod a tak.Na spotřebě se taky podepíše vzduchovej filtr a to kde tankuješ,třeba takovej Euro Oil je ****,začal jsem tankovat u Shellu a spotřeba taky klesla,ty \"levné\" benzinky které ti pomůžou oddělat motor a přicpávat filtry jsou akorát pro lidi se škodovkama:D

denso iridium ti pomuzou maximalne tam, kam ti nedosahuje otackomer a vykon motoru, tudiz se obavam, ze zklidneni tveho motoru je jen pocitove......

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Původně zaslal: 309GT

Zdravim,kamarád má 406 1.8 16V rok 2003 a jezdí za 7,5-8L/100km a to neni nejpomalejší,ale je fakt že jezdí většinou trasy po státních silnicích (rovinka) kde dáš pětku a jedeš.Jinak co se týká svíček,tak doporučuji nešetřit,já jsem koupil Denso Iridium Power a bylo to znát,motor se zklidnil,měl hladší chod a tak.Na spotřebě se taky podepíše vzduchovej filtr a to kde tankuješ,třeba takovej Euro Oil je ****,začal jsem tankovat u Shellu a spotřeba taky klesla,ty \"levné\" benzinky které ti pomůžou oddělat motor a přicpávat filtry jsou akorát pro lidi se škodovkama:D

denso iridium ti pomuzou maximalne tam, kam ti nedosahuje otackomer a vykon motoru, tudiz se obavam, ze zklidneni tveho motoru je jen pocitove......

Kam tam? já na 6600 - 6700 končím na omezovaču.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Tak do tolika snad nemám ani otáčkoměr. :D:D

Ba ne, taky by mě zajímalo jestli to za ty svíčky nejsou spíš vyhozený prachy. :nevim

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: čakom

Tak do tolika snad nemám ani otáčkoměr. :D:D

Ba ne, taky by mě zajímalo jestli to za ty svíčky nejsou spíš vyhozený prachy. :nevim

otáčkoměr mám do 8 a červený začíná na 6,5

jezdím na origo který jsou na 30 000km.

[upravil dne 8.11.2008 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: PnR

Původně zaslal: Béďa

mame 406ku 1.8 16V jako rodinny povoz, rv. 99 a spotreba rodicu je do 7my litru, jen kdyz s tim jedu ja tak to zere vic.. :D

no ja vobec nemozem z tych panakov v podpise :P:P

mozno by niekto mohol urobit \"rely\" navigaciu ked uz je aj navigacia ala knight rider..

bude po tebe ziapat 200m plny, brzda, lava 3, ^^

cakom: jasne.. to su take prkotinky co pridaju tak max deci na sto..

Jaká navigace Knight Rider? Něco takovýho fakt je? Jestli jo, tak pošli odkaz...:-)

Odesláno

teda ja mel 306ku 1.8 16ventil a na 7 litru sem se za boha nedostal.) ja mel prumernou spotrebu nekde na 9 litrtech, a kdyz sem tomu slapal na krk tak sem jezdil i za 12:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Guest Lukas4469
Odesláno

Nazdárek mám taky 1.8 16V a jezdim i za 7,3l když jezdim volnou :)

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

teda ja mel 306ku 1.8 16ventil a na 7 litru sem se za boha nedostal.) ja mel prumernou spotrebu nekde na 9 litrtech, a kdyz sem tomu slapal na krk tak sem jezdil i za 12:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Konečně můj člověk. :D

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

mame 406ku 1.8 16V jako rodinny povoz, rv. 99 a spotreba rodicu je do 7my litru, jen kdyz s tim jedu ja tak to zere vic.. :D

mozno by niekto mohol urobit \"rely\" navigaciu ked uz je aj navigacia ala knight rider..

Jaká navigace Knight Rider? Něco takovýho fakt je? Jestli jo, tak pošli odkaz...:-)

http://www.dsl.sk/article.php?article=6021

Odesláno

Původně zaslal: gasaxx

http://www.dsl.sk/article.php?article=6021

Tak do to jo jdu... Je to mazec...:-) A navíc odkaz na vzpomínky z dětství...:D

Odesláno

Zdarec chlapaci

jak tak tady ctu tak vam stou spotrebou zavidim.Ja mam 1,8 16v rok2000 novy model.A slehkou nohou jezdim za 10l na 100 ztoho je 50%mesto,50% mymo.Kdyz jedu mimo mesto tak se nejniz dostanu na 8,5l na 100.Chtel bych jeste niz ale nak uz to nejde.

Co takle poradit dikas.

Odesláno

Já vim, že když budu hodně chtít dostanu se spotřebou na 7 litrů a možná i míň. Nejméně jsem měl 7,2 (na Vysočině se 4-5 lidmi v autě).

Na jakých jezdíš pneu? Ja mám klasiky 195 (s 235tkama co tam byly původně jsem se nedostal pod 8,5litrů) Energy Savery, a tankuju 100 oktan.

Ale 10 litrů co říkáš je fakt hodně, co takhle na diagnostiku jednotky? Nebo nestačil by reset

Jo a jestli \"mimo město\" u tebe znamená dálnice tak se nedivím...

Původně zaslal: Bobo.KH

Zdarec chlapaci

jak tak tady ctu tak vam stou spotrebou zavidim.Ja mam 1,8 16v rok2000 novy model.A slehkou nohou jezdim za 10l na 100 ztoho je 50%mesto,50% mymo.Kdyz jedu mimo mesto tak se nejniz dostanu na 8,5l na 100.Chtel bych jeste niz ale nak uz to nejde.

Co takle poradit dikas.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...