Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vítej v klubu;)

jakej rok máš?

mám 95 přes 2 roky a max. spokojenost:super

Spotřeba 7,5l/100

[upravil dne 6.11.2008 čakom]

[upravil dne 6.11.2008 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Hanzos vítej.

Co si o 406 myslím? Že to je parádní kočár, který mi zatím maximálně vyhovuje. ;)

Původně zaslal: čakom

Spotřeba 7,5l/100

Jak to děláš sakra?:D

Dá se jezdit i za 7l/100:D

ráno kolona, odpoledne kolona. Kolony jedou cca 100-110 km/h. 90% okresky, 10% město.

Odesláno

Hanzos vítej.

Co si o 406 myslím? Že to je parádní kočár, který mi zatím maximálně vyhovuje. ;)

Spotřeba 7,5l/100

ráno kolona, odpoledne kolona. Kolony jedou cca 100-110 km/h. 90% okresky, 10% město.

jazdis iba dole kopcom, smerom hore vypinas motor a tlacis? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: PnR

Hanzos vítej.

Spotřeba 7,5l/100

jazdis iba dole kopcom, smerom hore vypinas motor a tlacis? :myslim

7 se dá udělat na dálku i na menší vzdálenosti ale to už se musí jezdit pomalu.

Odesláno

ale viem.. ved mam rovnaky motor.. sice auto o par kilo lahsie a na nadz robim ~750km, ked som sa veelmi snazil tak tam bolo 850km

jazdim 90% mesto kratke trasy, takze myslim ze mozem byt zo sebou spokojny

a mas pravdu.. ked ides dlhsiu trasu a mas vsetko v optimalnej teplote a otackach tak myslim ze by sa dalo jazdit aj mierne pod 7, ale to uz z tej jazdy nic nemas myslim..

btw preco to je v sekcii tuning? :aut

Odesláno

ale viem.. ved mam rovnaky motor.. sice auto o par kilo lahsie a na nadz robim ~750km, ked som sa veelmi snazil tak tam bolo 850km

a mas pravdu.. ked ides dlhsiu trasu a mas vsetko v optimalnej teplote a otackach tak myslim ze by sa dalo jazdit aj mierne pod 7, ale to uz z tej jazdy nic nemas myslim..

když jsem jek brno - český budějovice 250km tam 250 zpátky + ježdění po okolí čb tak mě spotřeba vyšla na 6,9l/100.

Jel jsem tak do 120 a pár km i 180:D ono s tak nízkým autem po neznámích silnicích není moc dobrý jezdit rychle.

spotřebu měřím tak že jezdím od plné do prázdné a pak to spočítám.

Odesláno
Původně zaslal: Hanzos

a máš mějakou upravu motoru nebo tak něco??protože mě to fakt bere strašně moc:(nebo co bych měl zkontrolovat?

na motoru žádný upravy nemám.

točím to většinou do 3000. Když je potřeba tak to jde do 6500:D nešlapu plyn na podlahu - nechávám auto plynule rozjet. jezdím delší trasy 23 km žádný popojíždění.

Odesláno

tak to nechápu v tom musím mít nějakej zadrhel..taky to točím max do 3000 taky ho nešlapu na podlahu nechám to rozjet:(a beztak to tolik baští:(mohlo by to něčím být?nějaká skritá vada nebo tak něco?

Odesláno

Máš tam nový svíčky? Co tam máš vyměněné od doby co ho máš? Mě třeba klesla docela spotřeba po výměně svíček.Než jsem je vyměnil tak jsem jezdil za 10,5 l/100km, teď jezdím za cca 9l/100km. Ale zase jsem s ním na začátku jen tak popojížděl, teď je to průměr za 450km. A točím to jako čakom, akorát obráceně :): většinou do 6000tis., občas a za studena do 3000. :D:D:aut

Odesláno

když jsem jek brno - český budějovice 250km tam 250 zpátky + ježdění po okolí čb tak mě spotřeba vyšla na 6,9l/100.

Jel jsem tak do 120 a pár km i 180:D ono s tak nízkým autem po neznámích silnicích není moc dobrý jezdit rychle.

spotřebu měřím tak že jezdím od plné do prázdné a pak to spočítám.

tak s tvojim by som sa bal ist aj 20 po niektorych cestach, lebo by som ho komplet odstrojil :P:P

myslim ze aj gumy maju nieco malo povedat do spotreby( sirka, tlak)

potom moze zalezat asi aj od auta ako bolo zabehnute ci sa mylim?

ale tieto veci asi pridaju taku destainku, takze chyba bude niekde inde..

nejazdis so zatiahnutou rucnou? :P:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...