Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: PnR

tak s tvojim by som sa bal ist aj 20 po niektorych cestach, lebo by som ho komplet odstrojil :P:P

myslim ze aj gumy maju nieco malo povedat do spotreby( sirka, tlak)

potom moze zalezat asi aj od auta ako bolo zabehnute ci sa mylim?

ale tieto veci asi pridaju taku destainku, takze chyba bude niekde inde..

nejazdis so zatiahnutou rucnou? :P:P

gumy taky budou na to mít nějakej vliv i to jak jsou kola nafoukaný. a určitě taky záleží jak se o to auto předchozí majitel staral a jak jezdil.

Odesláno
Původně zaslal: Hanzos

Novýho sem tam daval vzduchovej filter,na svičky se chystám ted v sobotu..Doporučili by jste mi nějaký?

a co palivovej, olelejovej, olej a rozvody?

Odesláno

no palivovej vypadl v poho,olej v motoru je taky vklidu,a na olejovej filter sem eště nekoukal..a na rozvody zatím nejsou money ale mám je v planu...na kolika byjste je tam měnily?

Odesláno
Původně zaslal: Hanzos

no palivovej vypadl v poho,olej v motoru je taky vklidu,a na olejovej filter sem eště nekoukal..a na rozvody zatím nejsou money ale mám je v planu...na kolika byjste je tam měnily?

Vše co nejdřív. A to že vypadá v poho, může opravdu jenom vypadat. Svíčky? Denso, Bosch, nebo ty co tam patří dle manuálu- označení si bohužel přesně nepamatuji. Někde to tu tuším uváděl Ferry nebo OK406 přímo pro tvůj motor. Zkus použít hledání. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

mame 406ku 1.8 16V jako rodinny povoz, rv. 99 a spotreba rodicu je do 7my litru, jen kdyz s tim jedu ja tak to zere vic.. :D

no ja vobec nemozem z tych panakov v podpise :P:P

mozno by niekto mohol urobit \"rely\" navigaciu ked uz je aj navigacia ala knight rider..

bude po tebe ziapat 200m plny, brzda, lava 3, ^^

cakom: jasne.. to su take prkotinky co pridaju tak max deci na sto..

Odesláno

Přesně tak, 50% spotřeby auto, 50% spotřeby řidič... jsem důkazem, pokud se podíváš na můj profil na spritmonitor.de (klikni na spotřebu v podpise) tak uvidíš jak spotřeba narostla....

Změna? S autem nic, jen jsem teď poslední dobou jezdil jak idiot - město + dálnice + bublání v kolonách (highway 160tka, okresky 110)....

Myslim že tak od 140 se začíná v nádrži dělat vír.... Když jsem jezdil v pohodě, tak spotřeba nešla přes 8 litrů..... Jezdím na Michelin Energy Saver.....

Odesláno

ja mam po praze nyni prijemnych 8,6, jinak dlouhodoba je 8,1, a to nejsem bludicka :)

Odesláno

Zdravim,kamarád má 406 1.8 16V rok 2003 a jezdí za 7,5-8L/100km a to neni nejpomalejší,ale je fakt že jezdí většinou trasy po státních silnicích (rovinka) kde dáš pětku a jedeš.Jinak co se týká svíček,tak doporučuji nešetřit,já jsem koupil Denso Iridium Power a bylo to znát,motor se zklidnil,měl hladší chod a tak.Na spotřebě se taky podepíše vzduchovej filtr a to kde tankuješ,třeba takovej Euro Oil je ****,začal jsem tankovat u Shellu a spotřeba taky klesla,ty \"levné\" benzinky které ti pomůžou oddělat motor a přicpávat filtry jsou akorát pro lidi se škodovkama:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...