čakom Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: PnR tak s tvojim by som sa bal ist aj 20 po niektorych cestach, lebo by som ho komplet odstrojil :P myslim ze aj gumy maju nieco malo povedat do spotreby( sirka, tlak) potom moze zalezat asi aj od auta ako bolo zabehnute ci sa mylim? ale tieto veci asi pridaju taku destainku, takze chyba bude niekde inde.. nejazdis so zatiahnutou rucnou? :P gumy taky budou na to mít nějakej vliv i to jak jsou kola nafoukaný. a určitě taky záleží jak se o to auto předchozí majitel staral a jak jezdil. Citovat
čakom Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: Hanzos Novýho sem tam daval vzduchovej filter,na svičky se chystám ted v sobotu..Doporučili by jste mi nějaký? a co palivovej, olelejovej, olej a rozvody? Citovat
Hanzos Odesláno 6. listopad 2008 Autor Odesláno 6. listopad 2008 no palivovej vypadl v poho,olej v motoru je taky vklidu,a na olejovej filter sem eště nekoukal..a na rozvody zatím nejsou money ale mám je v planu...na kolika byjste je tam měnily? Citovat
Béďa Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 mame 406ku 1.8 16V jako rodinny povoz, rv. 99 a spotreba rodicu je do 7my litru, jen kdyz s tim jedu ja tak to zere vic.. Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: Hanzos no palivovej vypadl v poho,olej v motoru je taky vklidu,a na olejovej filter sem eště nekoukal..a na rozvody zatím nejsou money ale mám je v planu...na kolika byjste je tam měnily? Vše co nejdřív. A to že vypadá v poho, může opravdu jenom vypadat. Svíčky? Denso, Bosch, nebo ty co tam patří dle manuálu- označení si bohužel přesně nepamatuji. Někde to tu tuším uváděl Ferry nebo OK406 přímo pro tvůj motor. Zkus použít hledání. Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: Béďa .....kdyz s tim jedu ja tak to zere vic.. A ty se divíš? Citovat
PnR Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: Béďa mame 406ku 1.8 16V jako rodinny povoz, rv. 99 a spotreba rodicu je do 7my litru, jen kdyz s tim jedu ja tak to zere vic.. no ja vobec nemozem z tych panakov v podpise :P mozno by niekto mohol urobit \"rely\" navigaciu ked uz je aj navigacia ala knight rider.. bude po tebe ziapat 200m plny, brzda, lava 3, ^^ cakom: jasne.. to su take prkotinky co pridaju tak max deci na sto.. Citovat
Hanzos Odesláno 6. listopad 2008 Autor Odesláno 6. listopad 2008 ty svičky teda skusím vyřešit..pak teda ty filtry a pak našetřím na ten rozvodák... Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: Hanzos a pak našetřím na ten rozvodák... Doporučuju šetřit na sadu. Ne jen řemen. Citovat
Béďa Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 BoneDaddy: nedivim, ale musi se to obcas protahnout.. PnR: az neco takovyho potkas, dej mi vedet.. Citovat
Hanzos Odesláno 6. listopad 2008 Autor Odesláno 6. listopad 2008 máš nějaký odkaz na celý?třeba na tu 406?kolik si mám tak připravit vid:) Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Rozvody bez pumpy TADY, filtry a pumpu najdeš v tom katalogu taky. Citovat
corsair.cz Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Přesně tak, 50% spotřeby auto, 50% spotřeby řidič... jsem důkazem, pokud se podíváš na můj profil na spritmonitor.de (klikni na spotřebu v podpise) tak uvidíš jak spotřeba narostla.... Změna? S autem nic, jen jsem teď poslední dobou jezdil jak idiot - město + dálnice + bublání v kolonách (highway 160tka, okresky 110).... Myslim že tak od 140 se začíná v nádrži dělat vír.... Když jsem jezdil v pohodě, tak spotřeba nešla přes 8 litrů..... Jezdím na Michelin Energy Saver..... Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 ja mam po praze nyni prijemnych 8,6, jinak dlouhodoba je 8,1, a to nejsem bludicka Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: Scratch ja mam po praze nyni prijemnych 8,6, jinak dlouhodoba je 8,1, a to nejsem bludicka Jak vy to všichni děláte? Citovat
Blizzard Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Scratch ja mam po praze nyni prijemnych 8,6, jinak dlouhodoba je 8,1, a to nejsem bludicka Jak vy to všichni děláte? to by mě taky zajímalo Citovat
309GT Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Zdravim,kamarád má 406 1.8 16V rok 2003 a jezdí za 7,5-8L/100km a to neni nejpomalejší,ale je fakt že jezdí většinou trasy po státních silnicích (rovinka) kde dáš pětku a jedeš.Jinak co se týká svíček,tak doporučuji nešetřit,já jsem koupil Denso Iridium Power a bylo to znát,motor se zklidnil,měl hladší chod a tak.Na spotřebě se taky podepíše vzduchovej filtr a to kde tankuješ,třeba takovej Euro Oil je ****,začal jsem tankovat u Shellu a spotřeba taky klesla,ty \"levné\" benzinky které ti pomůžou oddělat motor a přicpávat filtry jsou akorát pro lidi se škodovkama:D Citovat
paul jane Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 tak ja kdyz jsem mel 1,8cku tak jsem dalku jezdil za 7,5 bez problemu a mesto tak kolem 9 - 10 L ale tak zalezi na stylu jizdy ze jo Citovat
Kekros Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Tak mně vyšla spotřeba i na 6.5 l/100km a poznáte mě tak, že jsem první v té koloně . Citovat
Hanzos Odesláno 8. listopad 2008 Autor Odesláno 8. listopad 2008 No tak v ponděli to vezu na diagnostiku,,a nechám vyměnit všechny kapaliny a filtry.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.