msoli Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 A tak to bude asi ten drazkovany lebo ten predajca sa ma pital ci mam klimu alebo nie. Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Ano, 6-ti drážkový, kratší bez klimy (1076), delší s klimou (1660). Citovat
enikybeniky Odesláno 7. listopad 2008 Autor Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: PP205 rozvody delam za 6tis i s praci (nap+vod kladka, vod pumpa remen, oil filtr, vzduch filtr, pal filtr + oil 5w40) Tak to by bylo super, jenom škoda tý dálky do Mělníka nebo do Prahy... Prahy se teda bojim víc, takže ten Mělník by se dal, tam už jsem byl. Jak dlouho to může trvat? Olej bych dával 10W-40. Citovat
msoli Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Tak mne povedali cenu toho mikro 367SK Bud vi ste moc drahy alebo tu je to moc lacne Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: msoli Tak mne povedali cenu toho mikro 367SK Bud vi ste moc drahy alebo tu je to moc lacne Jestli reaguješ na můj příspěvek výše a čísla v závorkách, tak to není cena, ale délka toho řemenu v milimetrech. Jsem to nenapsal. Omlouvám se. Cena toho kratšího bez klimy u nás 356,- Kč s DPH, delší s klimou 415,-Kč s DPH. [upravil dne 7/11/08 BoneDaddy] Citovat
msoli Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Ups ja som si naozaj myslel ze to udavas cenu. Citovat
enikybeniky Odesláno 7. listopad 2008 Autor Odesláno 7. listopad 2008 Jakou z těchto pump byste zvolili? SKF? Ta Airtex vypadá, že má tu vrtulku kovovou, kdežto SKF mi připadá, že ten spodní černej dílek je jako plastovej. Prý jsou kovové lepší, že s umělými býval problém, jsem zaslechl. Díky. pumpy [upravil dne 7/11/08 enikybeniky] Citovat
f3Rd@ Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 No to si ze me delate pr*el, ne? rozvody za 4 tis... ja za to dal nedavno 2x tolik a to jsem mel jeste dily dost za levno. No a navic mam jeden servis autofrance primo ped barakem, kam jsme se ted nastehovali... :( Citovat
ozzy56 Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Obvyklá cena za vým.rozvodů včetně vod. pumpy je 5000 kč. Včetně náhr.dílů. (P 406 80kw hdi) Ferry psal o paušálu v pežotu za čtyřku.... Naschvál se zeptej v tom AutoFrance u Vás Citovat
f3Rd@ Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Obvyklá cena za vým.rozvodů včetně vod. pumpy je 5000 kč. Včetně náhr.dílů. (P 406 80kw hdi) Ferry psal o paušálu v pežotu za čtyřku.... Naschvál se zeptej v tom AutoFrance u Vás ted uz se ptat nebudu, bych se zbytecne nasral... Citovat
enikybeniky Odesláno 10. listopad 2008 Autor Odesláno 10. listopad 2008 Takže ta rozvodová sada neobsahuje vodící kladky? Může mi někdo vysvětlit, proč se vodící kladka nemění, popř. proč se nemění ani drážkovaný řemen? Když se bude měnit i pumpa, kolik kapaliny tak vyteče? Nebo se můžu rovnou připravit na to, že se bude měnit komplet chladící kapalina? [upravil dne 10/11/08 enikybeniky] Citovat
Zenith Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 No já si nechal vyměnit rozvody zrovna v pátek a žádná hrůza to nebyla. Řemen gates za 700Kč, kladka skf za 1OOOkč a pumpa ?? za 1300kč. Plus nový kosti na předek, vzducháč, ňáký ty kontroly vše za 6500 a motor si jen chroupe. Ale mám jen osmiventil tak to je asi levnější. Jinak autodílna TRIO v Ústí n. O. - je dobrá. Dělali mi tam i japonce a taky pohoda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.