BoneDaddy Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Tak a jsou konečně tam! Před: Ještě jedna před: Po: Jsou to pružiny Weitec 40/40. [upravil dne 5/11/08 BoneDaddy] Citovat
MirasCC Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Naštvu tě hodně, když napíšu že nevidím žádnej rozdíl? Citovat
vendelinek Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Na druhym snímku o 2cm níž možná o 3cm:D [upravil dne 5.11.2008 vendi.stejskal] Citovat
Welis Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: MirasCC Naštvu tě hodně, když napíšu že nevidím žádnej rozdíl? ja bych řel že jo.. ja tam vidim zmenšení mezery mezi kolem a blatníkem a vypadá to dobře :-) Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Ne, nenaštveš. Tady se ukazuje že neumím fotit. Najdu lepší foto před. Citovat
vendelinek Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Máš vyfoceno dobře,na těch kolech je to:supervidět Citovat
Y2K Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 sice toto bude asi Ale...doma mi stale lezia pruziny tie iste...chcel som ich dat na auto...ale meral som najnizsi bod a je 10cm nad zemou, keby sa to znizilo 0 4cm ved to by bolo 6cm nad zemou....tak neviem neviem ako by to dopadlo. Ale kazdopadne kto by mal zaujem o podobne NEPOUZITE pruziny tak jedny mam....nakolko som si dal poslat nastavitelny podvozok. Uvidime ake bude to... PS: ked sa zameram na blatnik a koleso tak rozdiel je naozaj vidiet Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Jirkap Auto o malinko spadlo dolů A přesně to malinko jsem chtěl. Mám totiž o trošku menší kola než mají být a jelikož plánuji nákup nových pneu o správném, větším rozměru, bylo počítáno i s touto variantou. Citovat
MirasCC Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 BonneDaddy: Vida, hned je to lepší O víkendu to zkouknem a uvidíme. Y2K: nebudou ty pružiny pro 1.8 a 3.0 náhodou jiný? A i kdyby ne, tak v sekci bazar by asi byla větší šance je prodat. Jen tak pro zajímavost - těch 10cm si naměřil kde? Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: MirasCC BonneDaddy: Vida, hned je to lepší O víkendu to zkouknem a uvidíme. Děkuji. O víkendu na to mrknem. Y2K: Pokud máš ty pružiny určené na 3.0, tak na moje auto by si je nedostal. Jsou jiné. Na 1.6-2.2 jsou ty co mám já, 3.0 + diesel jsou ty co máš nejspíše ty. K těm 6-ti centimetrům: podle mě to přesně o tolik neklesne, je to dle mě méně. Citovat
Y2K Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: MirasCC ...nebudou ty pružiny pro 1.8 a 3.0 náhodou jiný...... těch 10cm si naměřil kde? .... Ano, jasne ze budu...a ja som to zatial len tak spomenul...este nemam podvozok doma ak pride a bude fajn dam to do bazaru. Nameral som to na boku prah pri vodicovi...predok som nemeral...ten vyzera este nizsie... Citovat
Béďa Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 kazdopadne rozdil je patrnej a vypada to lepe.. Citovat
čakom Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 BoneDaddy : moc pěkný :potlesk:potlesk Co budeš kupovat za gumy? Taky chci na jaře kupovat ale stále nevím jaký. Zatím sem si vybrel continentál. Citovat
Blizzard Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 je to hezký, moc. Já to mám v plánu snížit na jaře [upravil dne 5.11.2008 Blizzard] Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: čakom BoneDaddy : moc pěkný :potlesk:potlesk Co budeš kupovat za gumy?. Děkuju. Ty gumy zase tak extrémně aktuální nejsou. Ty moje ještě chvíli vydrží, psal jsem to jen kvůli tomu že ty současné mají ten \"nesprávný rozměr\" takže pokud se rozhodnu vyměnit tak za 225/45 a ty jsou trošku větší. Ty continentály nejsou špatný, hlavně ContiSport Contact. Teď mám BF GoodRich G force profiler a taky mě vyhovují. Citovat
čakom Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom BoneDaddy : moc pěkný :potlesk:potlesk Co budeš kupovat za gumy?. Děkuju. Ty gumy zase tak extrémně aktuální nejsou. Ty moje ještě chvíli vydrží, psal jsem to jen kvůli tomu že ty současné mají ten \"nesprávný rozměr\" takže pokud se rozhodnu vyměnit tak za 225/45 a ty jsou trošku větší. Ty continentály nejsou špatný, hlavně ContiSport Contact. Teď mám BF GoodRich G force profiler a taky mě vyhovují. kamoš měl Continental Sport Contact 2 jezdil s tím na okruho za mokra a říkal že jsou mnohem lepší než Pirellky co má ted. Citovat
kupák Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Mně se ty gumy zdaj opravdu dost nízký. Netrpí tvé ctěné pozadí a hlavně podvozek auta? Já mám teď na kupátku zimní 205/60 a myslím, že je to na naše silnice tak akorát profil. Pravda, asi mám normálně trocha tužší podvozek než ty, nebo se pletu? Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: čakom kamoš měl Continental Sport Contact 2 jezdil s tím na okruho za mokra a říkal že jsou mnohem lepší Strejda sice na okruhu nejezdí, ale ty jeho 225/50 R16 drží jako přibitý. Jak na mokru tak na suchu. A má teda ale pouze Sport Contact. Citovat
čakom Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: kupák Mně se ty gumy zdaj opravdu dost nízký. Netrpí tvé ctěné pozadí a hlavně podvozek auta? Já mám teď na kupátku zimní 205/60 a myslím, že je to na naše silnice tak akorát profil. Pravda, asi mám normálně trocha tužší podvozek než ty, nebo se pletu? Je to o zvyku;) Já mám podvozek 70/40 pneu 205/40/17 a nestěžuju si. Ted jsem přezul na origo zimáky 185/70/14 a ´je to des:bojim auto se houpe sem a tam. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.