Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Naštvu tě hodně, když napíšu že nevidím žádnej rozdíl? :D

ja bych řel že jo.. ja tam vidim zmenšení mezery mezi kolem a blatníkem :D a vypadá to dobře :-)

Odesláno

sice toto bude asi :xvul

Ale...doma mi stale lezia pruziny tie iste...chcel som ich dat na auto...ale meral som najnizsi bod a je 10cm nad zemou, keby sa to znizilo 0 4cm ved to by bolo 6cm nad zemou....tak neviem neviem ako by to dopadlo.

Ale kazdopadne kto by mal zaujem o podobne NEPOUZITE pruziny tak jedny mam....nakolko som si dal poslat nastavitelny podvozok. Uvidime ake bude to...

PS: ked sa zameram na blatnik a koleso tak rozdiel je naozaj vidiet :papa

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Auto o malinko spadlo dolů :)

A přesně to malinko jsem chtěl. Mám totiž o trošku menší kola než mají být a jelikož plánuji nákup nových pneu o správném, větším rozměru, bylo počítáno i s touto variantou. ;)

Odesláno

BonneDaddy: Vida, hned je to lepší ;) O víkendu to zkouknem a uvidíme.

Y2K: nebudou ty pružiny pro 1.8 a 3.0 náhodou jiný? A i kdyby ne, tak v sekci bazar by asi byla větší šance je prodat. Jen tak pro zajímavost - těch 10cm si naměřil kde?

Odesláno

BonneDaddy: Vida, hned je to lepší ;) O víkendu to zkouknem a uvidíme.

Děkuji. O víkendu na to mrknem. :mrk

Y2K: Pokud máš ty pružiny určené na 3.0, tak na moje auto by si je nedostal. Jsou jiné. Na 1.6-2.2 jsou ty co mám já, 3.0 + diesel jsou ty co máš nejspíše ty. ;)

K těm 6-ti centimetrům: podle mě to přesně o tolik neklesne, je to dle mě méně. ;)

Odesláno

...nebudou ty pružiny pro 1.8 a 3.0 náhodou jiný...... těch 10cm si naměřil kde? ....

Ano, jasne ze budu...a ja som to zatial len tak spomenul...este nemam podvozok doma ak pride a bude fajn dam to do bazaru.

Nameral som to na boku prah pri vodicovi...predok som nemeral...ten vyzera este nizsie...

Odesláno

BoneDaddy : moc pěkný :potlesk:potlesk:potlesk

Co budeš kupovat za gumy? Taky chci na jaře kupovat ale stále nevím jaký. Zatím sem si vybrel continentál.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Co budeš kupovat za gumy?.

Děkuju. :mad:

Ty gumy zase tak extrémně aktuální nejsou. Ty moje ještě chvíli vydrží, psal jsem to jen kvůli tomu že ty současné mají ten \"nesprávný rozměr\" takže pokud se rozhodnu vyměnit tak za 225/45 a ty jsou trošku větší.

Ty continentály nejsou špatný, hlavně ContiSport Contact. Teď mám BF GoodRich G force profiler a taky mě vyhovují. :)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Co budeš kupovat za gumy?.

Děkuju. :mad:

Ty gumy zase tak extrémně aktuální nejsou. Ty moje ještě chvíli vydrží, psal jsem to jen kvůli tomu že ty současné mají ten \"nesprávný rozměr\" takže pokud se rozhodnu vyměnit tak za 225/45 a ty jsou trošku větší.

Ty continentály nejsou špatný, hlavně ContiSport Contact. Teď mám BF GoodRich G force profiler a taky mě vyhovují. :)

kamoš měl Continental Sport Contact 2 jezdil s tím na okruho za mokra a říkal že jsou mnohem lepší než Pirellky co má ted.

Odesláno

Mně se ty gumy zdaj opravdu dost nízký. Netrpí tvé ctěné pozadí a hlavně podvozek auta? Já mám teď na kupátku zimní 205/60 a myslím, že je to na naše silnice tak akorát profil. Pravda, asi mám normálně trocha tužší podvozek než ty, nebo se pletu?

Odesláno

kamoš měl Continental Sport Contact 2 jezdil s tím na okruho za mokra a říkal že jsou mnohem lepší

Strejda sice na okruhu nejezdí, ale ty jeho 225/50 R16 drží jako přibitý. ;) Jak na mokru tak na suchu. A má teda ale pouze Sport Contact.

Odesláno
Původně zaslal: kupák

Mně se ty gumy zdaj opravdu dost nízký. Netrpí tvé ctěné pozadí a hlavně podvozek auta? Já mám teď na kupátku zimní 205/60 a myslím, že je to na naše silnice tak akorát profil. Pravda, asi mám normálně trocha tužší podvozek než ty, nebo se pletu?

Je to o zvyku;)

Já mám podvozek 70/40 pneu 205/40/17 a nestěžuju si.

Ted jsem přezul na origo zimáky 185/70/14 a ´je to des:bojim auto se houpe sem a tam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...