Francouz_407 Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Protože nám z některých počítačů nedošli vůbec emaily do cíle, přestože se tvářili že jsou odeslané (byly v odeslané poště), vrtalo nám hlavou proč. Kontaktovali jsem společnost u které máme webhosting, ta se tím zabývala ale nic nezjistila. Emaily nešly posílat z emailového klienta z PC ale z webmailu to odcházelo. Pak je napaslo podívat se na naší IP adresu zde: http://www.mxtoolbox.com/blacklists.aspx A ejhle jsme na 14 blacklistech. Máme více poboček asi 16. Když jsem postupně dal všechny IP adresy tam všechny mimo dvou které jsou nové, jsou na blacklistech, některé na 2 a některé na daleko více. Nevím jak je to možné, že jsme na blacklistech, když žádné spamy neposíláme. Důležité je ale, co s tím. Kontaktovat o2, protože všude od nich máme ADSL? Kdo nás z těch blacklistů vyndá. A hlavně na jedné pobočce máme 10 počítačů, když dám na internetu: http://www.mojeip.cz Nemáme doménu pouze pracovní skupinu (Windows XP home) Všech 10 pc má stejnou IP adresu ale z 9 PC není žádný problém z odesíláním pošty pouze z 1 PC - všude jsou MS office 2003 klienti - proč tedy z jednoho PC odesílat pošta nejde. Napadlo mě ještě doma zkusit svou IP adresu jestli je v blacklistu a ejhle i moje IP adresa od UPC je asi na třech srverech. Tak ted nevím jestli skutečná příčina nepřijetí zpráv je opravdu v tom, že jsme na blacklistech. Co tedy s tím, jste také na blasklistech? A jak řešit můj problém? Citovat
pastorek Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 \"Všech 10 pc má stejnou IP adresu \" to by nefungovalo. Máte pevné IP od providera? Väčšinou to býva že vo vnútornej sieti prideľuje adresy router ktorý sprostredkováva spojenie s providerom. Väčšinou i ten máva dynamickú adresu. Pevnú vám provider môže prideliť inú. S tým PC ktorý štrajkuje porovnaj nastavenie mail klienta, hlavne smtp server. Voči tým 9 fungujúcim by tam mal byť rozdiel. Podľa toho čo viem tak do blacklistu tú adresu musí niekto dať a po 30 dňoch od posledného vloženia sa to samo vymaže. Riešil som tento problém pred pol rokom. Citovat
Francouz_407 Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Nastavení je stále stejné - najednou to přestalo fungovat, u jednoho PC se to také stalo a znovu se to rozeběhle, nastavení je ok řešil jsem to z webhostingem. Jinak máme opravdu ADSL a router a všech 10 PC máme ve skupině. Všude je nstaveno, získat adresu ze serveru DNS automaticky. Ale když z každého PC dám www.mojeip.cz, tak je všude stejná ip adresa. Citovat
Welis Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 To je jasný protože ji přiděluje DHCP, musíš vyřídit s poskytovatelem internetu, a zkontroluj si PC jesi tam máš firewali antiviry a jesi tam nemas neaký červíky. pak zavolej poskytovately vysvětli mu problém řekni že na tvý straně vše ok a zkus se domluvit na změně IP :-) Citovat
buml Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Francouz_407 Nastavení je stále stejné - najednou to přestalo fungovat, u jednoho PC se to také stalo a znovu se to rozeběhle, nastavení je ok řešil jsem to z webhostingem. Jinak máme opravdu ADSL a router a všech 10 PC máme ve skupině. Všude je nstaveno, získat adresu ze serveru DNS automaticky. Ale když z každého PC dám www.mojeip.cz, tak je všude stejná ip adresa. to je samozrejme, protoze ze vsech 10 PC pristupujes do vnejsi site pres ten router a ten ma venkovni adresu (tu kterou vidis na mojeip.cz) pridelenou od providera. Ten router na strane vnitrni site pres DHP prideluje adresu kazdemu PC uvnitr, ale navenek ji maskuje prave na pridelenou providerem. Pokud bys chtel, aby kazde PC bylo na venek vlastni IP), musel bys kazde propojit primo s providerem bez routeru. Na tom nefunkcnim pocitaci bude spatne nastavena vnitrni sit, mozna bude spatne nastaveni na strane routeru, napr. omezeni pripojenych PC, nebo svazani DHCP s MAC sitovek jednotlivich PC, pak kdyz se zmeni sitova karta je treba prekopat nastaveni roteru. muze to byt jak nekdo psal i nastaveni firewallu. Tech moznosti dle tveho popisu je hodne. Co se tyce blokace venkovni IP na blacklistech , tak bych 1. zkontroloval, jestli mas od providera pevnou IP, pokud ne zaplatit si za pevnou 2. pozadat providera o zmenu pevne IP 3. nechat radne zkontrolovat celou vnitrni sit a provest patricne opatreni, protoze jen tak pro srandu kralikum ses na ten blacklist nedostal 4. radne proskolit personal co smeji a co ne a toto dusledne kontrolovat Citovat
Francouz_407 Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Všude mám NODa ESET Smart Security Business edition, a PCby měli být čisté Citovat
Fusion Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Zkoušels poslat mail z toho \"špatnýho\" na ty \"dobrý\"? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.