Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mno jestli s tim nemas praxi, tak preju hodne stesti, neni to takova sranda udelat to tak aby to aspon trochu vypadalo

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

mno jestli s tim nemas praxi, tak preju hodne stesti, neni to takova sranda udelat to tak aby to aspon trochu vypadalo

mi povidej, sem to zkousel sam a jako nic moc, to dam radsi udelat odbornikum, ten mi to udela za 1600 i atestama, uz taky setrim...... jinak kikuk, musis vyndat okna, jinak se s tim budes srat pekne dlouho jako, a zadni okno se dela ze 2-4 dilu, zalezi na tvaru, a napojuje se to ve sparach vyhrejvani

Odesláno
Původně zaslal: wooody

mi povidej, sem to zkousel sam a jako nic moc, to dam radsi udelat odbornikum, ten mi to udela za 1600 i atestama, uz taky setrim...... jinak kikuk, musis vyndat okna, jinak se s tim budes srat pekne dlouho jako, a zadni okno se dela ze 2-4 dilu, zalezi na tvaru, a napojuje se to ve sparach vyhrejvani

Ja osobne jsem zkusil jednou a uz nikdy stejne jsem to ztrhal, tad jezdim za odbornikama kteri lepi jen 3M a pokoveny zrcadlovy vychazej na 4,5tis za 1,5H to maj hotovy a zadni okno v kuse

Odesláno
Původně zaslal: mocheek

... zadni okno se dela ze 2-4 dilu, zalezi na tvaru, a napojuje se to ve sparach vyhrejvani

a vis jak by to vypadalo? :mrk

drive se to fakt delalo z vice kusu, dnes uz ty lepsi firmy delaji zadni okno z jednoho kusu a folie se pri tom nahriva a natahuje do potrebnych rozmeru

Odesláno

... zadni okno se dela ze 2-4 dilu, zalezi na tvaru, a napojuje se to ve sparach vyhrejvani

zevnitr to bylo trosku videt, ale z venku bys to absolutne nepoznal

Odesláno

drive se to fakt delalo z vice kusu, dnes uz ty lepsi firmy delaji zadni okno z jednoho kusu a folie se pri tom nahriva a natahuje do potrebnych rozmeru

driv se delalo veci... :)

Odesláno

driv se delalo veci... :)

tak ale uz vidim nekoho doma jak si to nahrejva a vytahuju atd atd, kdyz to dela doma sam na dvore, je mi jasny ze proficy uz to delaj jinak......... ja mu radil jako to udelat doma a sam:D

Odesláno

Wooodo-Ja sem se ptal kde maj kvalitni folie za dobry penize, nepotrebuju rady, umim si to sam nalepit. Jinak pokud znas nekoho kdo ti udela folie na cele auto i s atestem, tak dej kontakt a necham si to udelat take...je to nesmysl jen tolik budou stat ty folie...jiank zadni okno dokazu nalepit z jednoho dilu a ne nejaky 4....

Odesláno

Forum se rozjelo dobre, ale zatim me poradil jedinej clovek, ktery me rekl ke de jekoupim, nepotrebuju rady jak to nalepit atd, o tom sem se vubec nezminoval, potrebuju jen sehnat kvalitni folii aby hned nebyla poskrabana a aby sada nestala pres 2 tis.

• O 2 týdny později...
Odesláno

čauky taky hodlám dát na auto folie.ale nevím jaký je někdo schopnej mi poradit??mám p406 r.v 98 a jestli pka stěma foliema projdu technickou taky...

Odesláno
Původně zaslal: Hanzos

čauky taky hodlám dát na auto folie.ale nevím jaký je někdo schopnej mi poradit??mám p406 r.v 98 a jestli pka stěma foliema projdu technickou taky...

mne robil folie kamos v servise, a cez technicku nie je problem v poho prejst, ovsem ak dotycny co ti to robi ti da aj taku karticku s potvrdenim na tie folie (alebo si ju proste nejako zozenies :P), teda... aspon u nas je to tak... a myslim ze bratranec v cechach ked daval, tak nepotreboval ani tu karticku... ale to bolo uz trochu davnejsie...

inac, ja mam tie najtmavsie co mozu byt, kazdy mi vravel ze v noci cez nich nic nevidno, no moj nazor je ze sice vidno menej, ale na vsetko sa da zvyknut a cuvat sa da aj so zrkadlami :P

Odesláno

já to u prvního auta taky zkoušel sám, ale výsledek i přes rady odborníků hrozný...

Na další auta už jen od profíků...

Ale třeba bude mít víc štěstí a talentu. :)

Jinak je mají fakt všude, kde se dá koupit něco na auta.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...