kukikuk Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Cavec, potreboval bych poradit s foliema na okna...kde prodavaj nejake kvalitni a za dobrej peniz? Nalepovat si je udu sam. Predem dik za rady. Citovat
wooody Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 skoro v kazdejch poradnejch autodilech....... jiank sam bych si na to znovu uz na to asi netrouf, uz si to nekdy delal? nebo vys jak na to? Citovat
Ferry Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 mno jestli s tim nemas praxi, tak preju hodne stesti, neni to takova sranda udelat to tak aby to aspon trochu vypadalo Citovat
wooody Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: Ferry mno jestli s tim nemas praxi, tak preju hodne stesti, neni to takova sranda udelat to tak aby to aspon trochu vypadalo mi povidej, sem to zkousel sam a jako nic moc, to dam radsi udelat odbornikum, ten mi to udela za 1600 i atestama, uz taky setrim...... jinak kikuk, musis vyndat okna, jinak se s tim budes srat pekne dlouho jako, a zadni okno se dela ze 2-4 dilu, zalezi na tvaru, a napojuje se to ve sparach vyhrejvani Citovat
Guest PP205 Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: wooody Původně zaslal: Ferry mno jestli s tim nemas praxi, tak preju hodne stesti, neni to takova sranda udelat to tak aby to aspon trochu vypadalo mi povidej, sem to zkousel sam a jako nic moc, to dam radsi udelat odbornikum, ten mi to udela za 1600 i atestama, uz taky setrim...... jinak kikuk, musis vyndat okna, jinak se s tim budes srat pekne dlouho jako, a zadni okno se dela ze 2-4 dilu, zalezi na tvaru, a napojuje se to ve sparach vyhrejvani Ja osobne jsem zkusil jednou a uz nikdy stejne jsem to ztrhal, tad jezdim za odbornikama kteri lepi jen 3M a pokoveny zrcadlovy vychazej na 4,5tis za 1,5H to maj hotovy a zadni okno v kuse Citovat
MatrixChose Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Už mám půlku za sebou, teda spíš jen asistuju a opravdu to není jentak. Jinak v AutoKelly jedna role za 170,- (Ta mi stačila na přední 4 dveře) Citovat
mocheek Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: wooody ... zadni okno se dela ze 2-4 dilu, zalezi na tvaru, a napojuje se to ve sparach vyhrejvani a vis jak by to vypadalo? Citovat
Ferry Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: mocheek Původně zaslal: wooody ... zadni okno se dela ze 2-4 dilu, zalezi na tvaru, a napojuje se to ve sparach vyhrejvani a vis jak by to vypadalo? drive se to fakt delalo z vice kusu, dnes uz ty lepsi firmy delaji zadni okno z jednoho kusu a folie se pri tom nahriva a natahuje do potrebnych rozmeru Citovat
wooody Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: mocheek Původně zaslal: wooody ... zadni okno se dela ze 2-4 dilu, zalezi na tvaru, a napojuje se to ve sparach vyhrejvani a vis jak by to vypadalo? zevnitr to bylo trosku videt, ale z venku bys to absolutne nepoznal Citovat
mocheek Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: mocheek Původně zaslal: wooody ... zadni okno se dela ze 2-4 dilu, zalezi na tvaru, a napojuje se to ve sparach vyhrejvani a vis jak by to vypadalo? drive se to fakt delalo z vice kusu, dnes uz ty lepsi firmy delaji zadni okno z jednoho kusu a folie se pri tom nahriva a natahuje do potrebnych rozmeru driv se delalo veci... Citovat
wooody Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: mocheek Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: mocheek Původně zaslal: wooody ... zadni okno se dela ze 2-4 dilu, zalezi na tvaru, a napojuje se to ve sparach vyhrejvani a vis jak by to vypadalo? drive se to fakt delalo z vice kusu, dnes uz ty lepsi firmy delaji zadni okno z jednoho kusu a folie se pri tom nahriva a natahuje do potrebnych rozmeru driv se delalo veci... tak ale uz vidim nekoho doma jak si to nahrejva a vytahuju atd atd, kdyz to dela doma sam na dvore, je mi jasny ze proficy uz to delaj jinak......... ja mu radil jako to udelat doma a sam:D Citovat
mocheek Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 jj, kdyz to delas doma na dvorku, tak to jednoduzsi nez se to snazit tvarovat. Ikdyz ty dnesni folie uz jsou docela elasticky. Citovat
kukikuk Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Wooodo-Ja sem se ptal kde maj kvalitni folie za dobry penize, nepotrebuju rady, umim si to sam nalepit. Jinak pokud znas nekoho kdo ti udela folie na cele auto i s atestem, tak dej kontakt a necham si to udelat take...je to nesmysl jen tolik budou stat ty folie...jiank zadni okno dokazu nalepit z jednoho dilu a ne nejaky 4.... Citovat
kukikuk Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Forum se rozjelo dobre, ale zatim me poradil jedinej clovek, ktery me rekl ke de jekoupim, nepotrebuju rady jak to nalepit atd, o tom sem se vubec nezminoval, potrebuju jen sehnat kvalitni folii aby hned nebyla poskrabana a aby sada nestala pres 2 tis. Citovat
Hanzos Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 čauky taky hodlám dát na auto folie.ale nevím jaký je někdo schopnej mi poradit??mám p406 r.v 98 a jestli pka stěma foliema projdu technickou taky... Citovat
mindwipe Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: Hanzos čauky taky hodlám dát na auto folie.ale nevím jaký je někdo schopnej mi poradit??mám p406 r.v 98 a jestli pka stěma foliema projdu technickou taky... mne robil folie kamos v servise, a cez technicku nie je problem v poho prejst, ovsem ak dotycny co ti to robi ti da aj taku karticku s potvrdenim na tie folie (alebo si ju proste nejako zozenies ), teda... aspon u nas je to tak... a myslim ze bratranec v cechach ked daval, tak nepotreboval ani tu karticku... ale to bolo uz trochu davnejsie... inac, ja mam tie najtmavsie co mozu byt, kazdy mi vravel ze v noci cez nich nic nevidno, no moj nazor je ze sice vidno menej, ale na vsetko sa da zvyknut a cuvat sa da aj so zrkadlami Citovat
Smety Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 já to u prvního auta taky zkoušel sám, ale výsledek i přes rady odborníků hrozný... Na další auta už jen od profíků... Ale třeba bude mít víc štěstí a talentu. Jinak je mají fakt všude, kde se dá koupit něco na auta. Citovat
f3Rd@ Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 tak sezen 3M ja je tam mam a spokojenost. Nebo jeste HP SunTek, ci INFinity SunTek na ty davaji zaruku 5 let. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.