Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hdi a \"spotrovni filtr\" Nesmysl čtěte

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dnes měl opět tu čest potkat dalšího človíčka, který ve snaze o lepší výkon zničil váhu vzduchu.

Ostrý, sportovní, hřib či jinak nazývaný filtr patri mozna do benzinu ne do Hdi.

Proč ?

Hdi je rizeno mnoha aspekty a mimo jiné i vahou vzduchu ktera meri kolik vas mazel nasaje vzduchu. Nic stale neni problem.

Ale problem nastane \"jak uz mnozi z Vas zjistili po cca 1 mesici\"

A to je tim ze origo filtr ma pod sebou jeste filc ktery chyta vlhkost (protoze ta nedela vaze dobre)

Takze vsichni co mate Hdi nedelejte to !!! :-)

A ted pro Ty co se mi to budou snazit vyvracet :

1. jde o kontakty ktrere vlhkosti oxiduji (proto je tam filc)

2. lip to nepojede je to akorat Vas pocit

Setrete penize a za usetrene 3-5tis (origo vaha) muzete mit treba Xenony ode mě :-) i dvoje

[upravil dne 3.11.08 PP205]

Odesláno

zaujimave... Ale podla obrazku usudzujem, ze HDi aj 3.0 V6 maju rovnako velke vzduchove filtre. Takze ked ten filter postacuje pro trojliter, tak pre to HDi to bude stacit... Takze je tam este aj rezerva, takze neni nutne menit za priepustnejsi...

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

A co vložka do origo filtru? Asi stejný vid? :nevim

jj musi tam bejt ten filc

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: antal

PP205:ty pracujes v tom autoservisnonstop?

On je jeho ten servis........:papa:papa:papa

Aha,no potreboval by som nejake info o chipe na moje auto
Odesláno

Původně zaslal: Přema

PP205:ty pracujes v tom autoservisnonstop?

On je jeho ten servis........:papa:papa:papa

Aha,no potreboval by som nejake info o chipe na moje auto

povidej ...

Odesláno

No zaujima ma ci mate chip na moje auto v ponuke,ak ano ake parametre a cena a v neposlednom rade ci ste spolahliva firma:D:D:D

1. Tvuj motor by sel chipnout daleko pres 200k ale ...

... neznam motor, takze nevim nic o spolehlivosti soucasti (vstriky, turbo atd) takze chip jen na vlastni riziko ...

2. pockal bych az se tento motor zabehne a budou nejake vysledky .

3. Cena je danna viz: http://autoservisnonstop.cz/chituning.htm

Na tvem miste bych se do toho zatim nepoustel .. (kdybych chtel vydelat reknu prijed :-) ale neee) Nejdriv bych si pockal jak tyto motory budou slapat v normalu a pak sel do chipu

Odesláno

aj ked sme trocha odbocili rad by som este raz o vzduchovych filtroch .... takze pre pouzitie v HDI je rozdiel v tom co predava koncesionar Peugeota v obale s logom leva :) a tym filtrom ktory je v krabici Purflux ? samozrejme pre rovnaky typ motora

napr

Purflux A 1179

Peugeot 1444 EH

Citroen 1444 EV

Odesláno
Původně zaslal: Marton

aj ked sme trocha odbocili rad by som este raz o vzduchovych filtroch .... takze pre pouzitie v HDI je rozdiel v tom co predava koncesionar Peugeota v obale s logom leva :) a tym filtrom ktory je v krabici Purflux ? samozrejme pre rovnaky typ motora

napr

Purflux A 1179

Peugeot 1444 EH

Citroen 1444 EV

v tom bych rozdil nevidel, jestli jsem to pochopil dobre, tak sportovni filtr nema prave ten filc, ktery je na spodni strane vzduchoveho filtru a tim padem pronika do sani vlhkost...

kdyz jsem menil vzduchac na svem aute, tak jsem vyhodil prave purflux, ktery byl koupen v pezotu v nemecku a vizualne byl totozny s filtrem novym, ktery tam ted mam, myslim, ze to je italsky clean...

Odesláno
Původně zaslal: PP205

No zaujima ma ci mate chip na moje auto v ponuke,ak ano ake parametre a cena a v neposlednom rade ci ste spolahliva firma:D:D:D

1. Tvuj motor by sel chipnout daleko pres 200k ale ...

... neznam motor, takze nevim nic o spolehlivosti soucasti (vstriky, turbo atd) takze chip jen na vlastni riziko ...

2. pockal bych az se tento motor zabehne a budou nejake vysledky .

3. Cena je danna viz: http://autoservisnonstop.cz/chituning.htm

Na tvem miste bych se do toho zatim nepoustel .. (kdybych chtel vydelat reknu prijed :-) ale neee) Nejdriv bych si pockal jak tyto motory budou slapat v normalu a pak sel do chipu

ta webová prezentaci by potřebovala trošku poladit nemyslíš tohle vypadá jak ztoho roku 1995 ;) ale kdybych to měl blíž tak bych ti auto svěřil a asi bych o něj němel strach jako když ho dám nekam kde nikoho neznám ;):roker:roker

Odesláno

BV406

jasne

ja som nesiel porovnavat sportove vs ine filtre ale standard dodavany Peugeotom s filtrami \"druhovyroby\" .. Purflux (predavane v Autobenexe napriklad)

Odesláno
Původně zaslal: Marton

BV406

jasne

ja som nesiel porovnavat sportove vs ine filtre ale standard dodavany Peugeotom s filtrami \"druhovyroby\" .. Purflux (predavane v Autobenexe napriklad)

no v tom si myslim, ze rozdil nebude, aspon vizualni, kvalitativni nejspise ano, dle znacky..., ale pokud se jedna o premiovou znacku, tak rozdil bude minimalni :)

[upravil dne 5/11/08 BV406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...