Guest PP205 Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Tak jsem dnes měl opět tu čest potkat dalšího človíčka, který ve snaze o lepší výkon zničil váhu vzduchu. Ostrý, sportovní, hřib či jinak nazývaný filtr patri mozna do benzinu ne do Hdi. Proč ? Hdi je rizeno mnoha aspekty a mimo jiné i vahou vzduchu ktera meri kolik vas mazel nasaje vzduchu. Nic stale neni problem. Ale problem nastane \"jak uz mnozi z Vas zjistili po cca 1 mesici\" A to je tim ze origo filtr ma pod sebou jeste filc ktery chyta vlhkost (protoze ta nedela vaze dobre) Takze vsichni co mate Hdi nedelejte to !!! :-) A ted pro Ty co se mi to budou snazit vyvracet : 1. jde o kontakty ktrere vlhkosti oxiduji (proto je tam filc) 2. lip to nepojede je to akorat Vas pocit Setrete penize a za usetrene 3-5tis (origo vaha) muzete mit treba Xenony ode mě :-) i dvoje [upravil dne 3.11.08 PP205] Citovat
Marton Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 predpokladam, ze to plati pre vsetky HDI ( aj objemy aj vykony... ) Citovat
Přema Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Jo jo je to tak jak píše PP205 měl jsem tu čest to vyzkoušet na vlastní kůži a můžu tvrzení PPčka potvrdit Citovat
Schreek Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 A co vložka do origo filtru? Asi stejný vid? Citovat
foxo Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 zaujimave... Ale podla obrazku usudzujem, ze HDi aj 3.0 V6 maju rovnako velke vzduchove filtre. Takze ked ten filter postacuje pro trojliter, tak pre to HDi to bude stacit... Takze je tam este aj rezerva, takze neni nutne menit za priepustnejsi... Citovat
Guest PP205 Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: Schreek A co vložka do origo filtru? Asi stejný vid? jj musi tam bejt ten filc Citovat
antal Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 PP205:ty pracujes v tom autoservisnonstop? Citovat
Přema Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: antal PP205:ty pracujes v tom autoservisnonstop? On je jeho ten servis........:papa:papa Citovat
antal Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: antal PP205:ty pracujes v tom autoservisnonstop? On je jeho ten servis........:papa:papa Aha,no potreboval by som nejake info o chipe na moje auto Citovat
Guest PP205 Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: antal Původně zaslal: Přema Původně zaslal: antal PP205:ty pracujes v tom autoservisnonstop? On je jeho ten servis........:papa:papa Aha,no potreboval by som nejake info o chipe na moje auto povidej ... Citovat
antal Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 No zaujima ma ci mate chip na moje auto v ponuke,ak ano ake parametre a cena a v neposlednom rade ci ste spolahliva firma:D:D:D Citovat
Guest PP205 Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: antal No zaujima ma ci mate chip na moje auto v ponuke,ak ano ake parametre a cena a v neposlednom rade ci ste spolahliva firma:D:D:D 1. Tvuj motor by sel chipnout daleko pres 200k ale ... ... neznam motor, takze nevim nic o spolehlivosti soucasti (vstriky, turbo atd) takze chip jen na vlastni riziko ... 2. pockal bych az se tento motor zabehne a budou nejake vysledky . 3. Cena je danna viz: http://autoservisnonstop.cz/chituning.htm Na tvem miste bych se do toho zatim nepoustel .. (kdybych chtel vydelat reknu prijed :-) ale neee) Nejdriv bych si pockal jak tyto motory budou slapat v normalu a pak sel do chipu Citovat
antal Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Tak diky,urcite to ma cas.Ja sa na to nechystam hned len mapujem situaciu. Citovat
antal Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Kurna pres 200k...to by som rad ale az raz bude tak az taky brutalny chip by som nechcel,mal by som strach.Ale je to lakave...200k:o:o Citovat
Marton Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 aj ked sme trocha odbocili rad by som este raz o vzduchovych filtroch .... takze pre pouzitie v HDI je rozdiel v tom co predava koncesionar Peugeota v obale s logom leva a tym filtrom ktory je v krabici Purflux ? samozrejme pre rovnaky typ motora napr Purflux A 1179 Peugeot 1444 EH Citroen 1444 EV Citovat
BV406 Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Marton aj ked sme trocha odbocili rad by som este raz o vzduchovych filtroch .... takze pre pouzitie v HDI je rozdiel v tom co predava koncesionar Peugeota v obale s logom leva a tym filtrom ktory je v krabici Purflux ? samozrejme pre rovnaky typ motora napr Purflux A 1179 Peugeot 1444 EH Citroen 1444 EV v tom bych rozdil nevidel, jestli jsem to pochopil dobre, tak sportovni filtr nema prave ten filc, ktery je na spodni strane vzduchoveho filtru a tim padem pronika do sani vlhkost... kdyz jsem menil vzduchac na svem aute, tak jsem vyhodil prave purflux, ktery byl koupen v pezotu v nemecku a vizualne byl totozny s filtrem novym, ktery tam ted mam, myslim, ze to je italsky clean... Citovat
Welis Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: PP205 Původně zaslal: antal No zaujima ma ci mate chip na moje auto v ponuke,ak ano ake parametre a cena a v neposlednom rade ci ste spolahliva firma:D:D:D 1. Tvuj motor by sel chipnout daleko pres 200k ale ... ... neznam motor, takze nevim nic o spolehlivosti soucasti (vstriky, turbo atd) takze chip jen na vlastni riziko ... 2. pockal bych az se tento motor zabehne a budou nejake vysledky . 3. Cena je danna viz: http://autoservisnonstop.cz/chituning.htm Na tvem miste bych se do toho zatim nepoustel .. (kdybych chtel vydelat reknu prijed :-) ale neee) Nejdriv bych si pockal jak tyto motory budou slapat v normalu a pak sel do chipu ta webová prezentaci by potřebovala trošku poladit nemyslíš tohle vypadá jak ztoho roku 1995 ale kdybych to měl blíž tak bych ti auto svěřil a asi bych o něj němel strach jako když ho dám nekam kde nikoho neznám :roker Citovat
Marton Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 BV406 jasne ja som nesiel porovnavat sportove vs ine filtre ale standard dodavany Peugeotom s filtrami \"druhovyroby\" .. Purflux (predavane v Autobenexe napriklad) Citovat
BV406 Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Marton BV406 jasne ja som nesiel porovnavat sportove vs ine filtre ale standard dodavany Peugeotom s filtrami \"druhovyroby\" .. Purflux (predavane v Autobenexe napriklad) no v tom si myslim, ze rozdil nebude, aspon vizualni, kvalitativni nejspise ano, dle znacky..., ale pokud se jedna o premiovou znacku, tak rozdil bude minimalni [upravil dne 5/11/08 BV406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.