Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zrovna vybiram mezi 3 letnima pneu na svyho pazouta (106) - Pirelli P3000, Firestone FS590 a Kleber Viaxar a zastavil jsem se nad jednou veci...u Pirelli a Firestone vyrobce proklamuje ze maji \"setrit benzin\". Muzete mi nekdo rict v jakych hodnotach se pohybujeme?je to treba 0,5 litru na 100km nebo to je jen reklamni tah...jo a kdyz uz jsme u toho mate nejaky konkretni zkusenosti s temahle gumama, preci jenom to jsou 4tis tak at uz to stoji za to, diky!!

Odesláno

Osobně se domnívám, že jde o reklamní tah - spotřeba benzínu se přece nejvíc odvíjí od stylu jízdy, jinak největší úsporu benzínu budeš mít, když nebudeš jezdit nikam.:D:D:D Jinak z nabízených značek bych si volil Kleberky, je to vlastně stejná fabrika jako Michelin, ale cenově by měly být levnější než ty další dva výrobci

Odesláno

Na klebbery nedam dopustit, kvalitka, tichost.... no proste radost z jizdy :P

Odesláno

Už víc jak 4 roky jezdína na P3000E a nemůžu si je vynachválit. Mám 185/65/14 a především mě překvapila výdrž. Najel jsem na nich cca 70 tKm (už mám druhý). Auto perfektně sedí, nestalo se mi že bych dostal smyk... když jsem ještě jezdil slušně, jezdil jsem za 6.7 l/100km. Teď jezdím poměrně rychle a spotřeba se ustálila na 7.2 l/100km a to jezdím každej den do práce přes celou Prahu. (mám najeto 150 tKm). Kombinace do Chorvatska byla cca 5.7 l/100km. Takže si myslí, že spotřebu rozhodně nezvyšujou. Jedině doporučuju.

[Editován dne 19/4/04 stembi]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...