jakub106GTI Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 chtěl bych radu... Jaké koupit svody na GTI myslím tím jakou konfiguraci. Průměry jednotlivých trubek jsou navrženy vždy pro daný objem a typ motoru a celková konfigurace (4-1 nebo 4-2-1, resp.6-2-1) je vždy uzpůsobena konkrétnímu motoru a způsobu použití. Obecně se dá říci, že svody v konfiguraci 4-1 přinášejí větší výkon a mohou snížit kroutící moment (vhodné pro okruhové závody), naopak svody v konfiguraci 4-2-1 si zachovávají velký kroutící moment (vhodné pro rally). je to napsáno celkem jasně ale i tak co je podle vás lepší volba? a jakou značku? ASHLEY nebo RACELAND Citovat
Fakir Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Takhle: konfigurace 4-1 ti dá vyšší výkon, ale jeho špička se zúží a posune směrem nahoru. Tzn. budeš muset udržovat motor v optimálních otáčkách, abys potenciál svodů využil. Předpokládám samozřejmě znalost křivek motoru po úpravách. S konfigurací 4-2-1 nikdy nrdosáhneš tak vysokého špičkového výkonu, jako s 4-1, ale zvýšíš průměrný točivý moment v průběhu otáček, především pak ve středním pásmu. Osobně si myslím, že to je výhodnější, protože je motor pružnější. Pokud s tím teda jezdíš v běžném provozu a občas se rád svezeš, tak bych šel rozhodně do 4-2-1. 4-1 bych volil pouze v případě, že bysis stavěl auto vyloženě na závody (jedno jestli rallye, nebo okruh). Ashley je dražší a asi i kvalitnější, než Raceland (kterej je levnější kopií Supersprintu), ale otázka je, zda se to vyplatí. Hodně jsem teď pročítal zahraniční fóra a tam panuje na toto konkrétní téma převážně následující názor: \"kup Raceland - poslouží taky dobře z ušetřených peněz šetři na vačky\". Na 106 máš obrovský výběr různých svodů (zauvažoval bych i o ocelových svodech Janspeed, prý jsou dobré - www.kamracing.co.uk), takže se nemusíš bát, že bys narazil na problémy. Já to mám horší - vyloženě na 206 s tímto motorem dělá Raceland (resp. Supersprint) jen konfiguraci 4-1 a dle mého názoru ještě dost blbou. Já chci 4-2-1, tak budu muset vyjít z nějakých svodů pro Saxo/106 a nejdřív zjistit, jestli se vejdou. [upravil dne 3/11/08 Fakir] Citovat
jakub106GTI Odesláno 4. listopad 2008 Autor Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: Fakir Takhle: konfigurace 4-1 ti dá vyšší výkon, ale jeho špička se zúží a posune směrem nahoru. Tzn. budeš muset udržovat motor v optimálních otáčkách, abys potenciál svodů využil. Předpokládám samozřejmě znalost křivek motoru po úpravách. S konfigurací 4-2-1 nikdy nrdosáhneš tak vysokého špičkového výkonu, jako s 4-1, ale zvýšíš průměrný točivý moment v průběhu otáček, především pak ve středním pásmu. Osobně si myslím, že to je výhodnější, protože je motor pružnější. Pokud s tím teda jezdíš v běžném provozu a občas se rád svezeš, tak bych šel rozhodně do 4-2-1. 4-1 bych volil pouze v případě, že bysis stavěl auto vyloženě na závody (jedno jestli rallye, nebo okruh). Ashley je dražší a asi i kvalitnější, než Raceland (kterej je levnější kopií Supersprintu), ale otázka je, zda se to vyplatí. Hodně jsem teď pročítal zahraniční fóra a tam panuje na toto konkrétní téma převážně následující názor: \"kup Raceland - poslouží taky dobře z ušetřených peněz šetři na vačky\". Na 106 máš obrovský výběr různých svodů (zauvažoval bych i o ocelových svodech Janspeed, prý jsou dobré - www.kamracing.co.uk), takže se nemusíš bát, že bys narazil na problémy. Já to mám horší - vyloženě na 206 s tímto motorem dělá Raceland (resp. Supersprint) jen konfiguraci 4-1 a dle mého názoru ještě dost blbou. Já chci 4-2-1, tak budu muset vyjít z nějakých svodů pro Saxo/106 a nejdřív zjistit, jestli se vejdou. [upravil dne 3/11/08 Fakir] ¨ děkuji za pomoc, přesně tak jezdím v normálním provozu a rád se občas svezu:) Teda ty stránky co jsi sem dal odkaz tam mají takových věcí to je neskutečný dííky Citovat
Capy Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 osobně si mylsím že nemáte tak úplně pravdu. žr 4.1 jsou na výkon a 4.2.1 na krouták. dejme tomu že jsou na to vhodnější ale záleží na co jsou průměrem a délkou trubek naladěny tad je pak to na co to má větší vliv. jinak já mam na 1.6 8v svody 4.1 a odspodu to jede stejně jako původní ale kolem 3tis.kopne a jede až do 5.5 Citovat
antal Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: jakub106GTI chtěl bych radu... Jaké koupit svody na GTI myslím tím jakou konfiguraci. Průměry jednotlivých trubek jsou navrženy vždy pro daný objem a typ motoru a celková konfigurace (4-1 nebo 4-2-1, resp.6-2-1) je vždy uzpůsobena konkrétnímu motoru a způsobu použití. Obecně se dá říci, že svody v konfiguraci 4-1 přinášejí větší výkon a mohou snížit kroutící moment (vhodné pro okruhové závody), naopak svody v konfiguraci 4-2-1 si zachovávají velký kroutící moment (vhodné pro rally). je to napsáno celkem jasně ale i tak co je podle vás lepší volba? a jakou značku? ASHLEY nebo RACELAND ale ale Kubo co sa ti honi hlavou! Citovat
jakub106GTI Odesláno 4. listopad 2008 Autor Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: antal Původně zaslal: jakub106GTI chtěl bych radu... Jaké koupit svody na GTI myslím tím jakou konfiguraci. Průměry jednotlivých trubek jsou navrženy vždy pro daný objem a typ motoru a celková konfigurace (4-1 nebo 4-2-1, resp.6-2-1) je vždy uzpůsobena konkrétnímu motoru a způsobu použití. Obecně se dá říci, že svody v konfiguraci 4-1 přinášejí větší výkon a mohou snížit kroutící moment (vhodné pro okruhové závody), naopak svody v konfiguraci 4-2-1 si zachovávají velký kroutící moment (vhodné pro rally). je to napsáno celkem jasně ale i tak co je podle vás lepší volba? a jakou značku? ASHLEY nebo RACELAND ale ale Kubo co sa ti honi hlavou! to víš až dáš čip aby jsi mě neujel daleko:) Citovat
tosky Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 sorry za , ale viete niekto o ladenych zvodoch na 406coupe 2.0 16V. Nejak sa mi nedari nic najst ... diky moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.