OndraT. Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 Původně zaslal: oddie Jak to přesně vypadá? Zkus to vyfotit. Já jsem třeba kolena řešil trubkou - rovné napojení hadice, pak koleno trubka, napojení zase hadicí. měděná trubka se ohne snadno. Namám to vyfocený, ale tady jsou fotky na kterých je téměř stejný koleno. Citovat
ajsik Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Presne tohle jsem resil na 306 r99 1.4 ale kratke , cekal jsem na nej 3tydny nez odnekud prislo a kupodivu sedelo resp. dopoledne jsem to dal do Peugeotu a odpoledne jsem to odvazel, bylo to 4roky zpet, takze mozna v te dobe byl jeste dostupny stary dil, ktery nahradili tim novym typem co pises... zkus at projedou sklady na to stare cislo pod kterym se to v serviceboxu vypisuje ze uz neni mozne objednat . Citovat
OndraT. Odesláno 24. květen 2010 Autor Odesláno 24. květen 2010 Tak konečně sem sehnal a namontoval nový koleno. kamarád co dělá v doprvním podniku sehnal koleno z chlazení do autobusu. Průměr sedí perfektně. [upravil dne 24/5/10 OndraT.] Citovat
Marek524 Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 No pekny tak to sem zvedavej jak to vyresim ja, docela mi to kape z toho kolena jeste sem to nerozebiral mam pul nadrze... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.