white Odesláno 18. duben 2004 Odesláno 18. duben 2004 Sháním spínač do středu palubní desky, který se dá místo záslepky vedle výstražného trojúhelníku. Musí být s aretací. Citovat
Sepp Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Sorry, mam sice 406-ku, ale netusim o cem to mluvis Vlevo je kontrolka imobilizeru a vpravo je spinac ohrevu zadniho skla - Takze nerozumim co chces a proto ti nepomuzu Citovat
white Odesláno 19. duben 2004 Autor Odesláno 19. duben 2004 Z leva: kontrolka imobilizeru, výstražný troúhelník, ohřev zadního skla, a pak je ta záslepka. Pak je asi teploměr či co, ale ten tam nemám. Chci jen další tlačítko pro spínání přídavného zařízení. Citovat
Fusion Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Zkus vrakoviste, je to otazka par kacek Citovat
rimmer Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 ja tam hodil tlacitka vyhrivani sedadel, ktere vyhrivana nemam akorat me zustaly diry vedle rucky, nejak je asi zalepim Citovat
Sepp Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 Tak to ja tam mam zapinani mlhovych svetel Bohuzel neni na leve pacce pod volantem Citovat
white Odesláno 20. duben 2004 Autor Odesláno 20. duben 2004 To se máte. Všichni tam už něco mají a já tam mám pořád díru. Vrakáč tu na severu nemáme (alespoň o něm nevím) a jeden co tu do toho fušuje je furt někde v trapu. Už jsem tam byl 3x. A ani jednou tam nebyl. To bude drahé tlačítko. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.