Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky mam prosbu,

naskytla se moznost koupit ALU PROLINE 7Jx15H2, ET35, 4x108, stredova dira 63,4mm

Moje otazka zni vim ze ET pro 406ku by melo byt 15-18 a cim vetsi ET tim vic zalezly dovnitr. Proto se chci zeptat jestli za pouziti podlozek je tam dostanu a pak do jaky miry je to s podlozkama bezpecny? Nikdy jsem se s tim nesetkal.

A pak ta stredova dira jestli sedi? nejsem si tim jist.

Problem je za nabidka je casove omezena proto bych byl vdecny za rychlou radu.. predem dekuji moc

Jinak takhle by to melo vypadat na aute

[upravil dne 2.11.2008 mitch.mb]

post-0-14109602850595_thumb.jpg

Odesláno

takze diky ty dire o tam ani nedostanu takze asi nic?

EDIT: Sem hledal na service boxu a nikde sem tu stredovou diru nenasel kolik by mela byt

[upravil dne 2.11.2008 mitch.mb]

Odesláno

No když budeš používat podložky, tak je tam dostaneš, stejně by si měl podložky asi 20mm. Ale to musel by si mít podložku bez středícího kroužku, nebo udělaný menší. To nevím jestli se dá sehnat normálně nebo pouze na zakázku... ;)

Odesláno

Jestli si je necháš dělat,podložka by měla mít na jedné straně díru 65.1 a na druhé osazení 63.3mm.

Podložky bez střed.osazení bych nedával--přece jen středí kolo na náboji

[upravil dne 2/11/08 ozzy1956]

Odesláno

tak na to radsi kaslu a necham to byt holt se casem najde neco jinyho...

nebo jestli mate nekdo na prodej plechace na 406tku 15\" za rozumnou cenu dejte vedet..

Nechce se mi kazdej pulrok prezouvat gumy na diskach

Odesláno

no a co policajti homologovany to asi neni a sice cenovka za ty disky je zajimava delat si zbytecne problemy to asi radsi pockam na jiny... Ted stejne neni penez nazbyt... vzhledem k aktualnimu stavu nalady :c)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...