Hanzík Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 dobrý den...mám problém se zamykáním mé 406 nový model...jednou si takhle jedu a najednou cvak...zamknuto....tak odjistím zamek ručně a během pěti minut zase....je to špatný,protože člověk si nechá klíčky v zapalování a je to hotový:nevimdekuji za všechy rady a návody předem... Citovat
igor.sk Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 To máš \"nové\" alebo zničoho nič, alebo po resete PP, alebo po rozbehu a prekročení 10 km/h ,alebo ako? Citovat
ozzy56 Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 můžou to být předřené dráty vedoucí z kabiny do dveří řidiče zkus s tou harmonikou hýbat při zapnutém klíčku [upravil dne 2/11/08 ozzy1956] Citovat
Hanzík Odesláno 2. listopad 2008 Autor Odesláno 2. listopad 2008 Původně zaslal: igor.sk To máš \"nové\" alebo zničoho nič, alebo po resete PP, alebo po rozbehu a prekročení 10 km/h ,alebo ako? začalo mi to dělat z ničeho nic...mám to auto druhý rok a vše bylo v cajku...Stačí třeba jen zapnout rádio a zamkne se...dělá to i když stojím a mám nastartováno!do ničeho jsem eště nezasahoval jelikož nebylo potřeba... Citovat
igor.sk Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 Tak to odpoj od baterky. Niekde tu bol pekný návod na reset, ako to má byť, a postupné oživenie. Každému počítaču raz začne šibať. Aj keď tu nie je windows. Kto si to pamätá kde je ten návod? Citovat
brasil Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 S tím odpojení baterky opatrně. Taky jsem tak jednou resetovat a auto ztratilo kód imobilizéru z klíčku a bylo :-) Citovat
foxo Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 odkedy mam auto tak sem odpajal baterku sand 10 krat, a vubec nic sa nestalo. Pamatovalo si kod na imobilizer, na radio, central... proste vsetko OK. Jedine co som musel znova nastavit je PP (datum, cas, format casu 12/24, stupne celzia/farenhaita, litre/galony, km/mph... a proste take blbosticky. Ale ked sem to odpajal prvy krat, tiez mi lepilo... Podotykam, ze mam multiplex a BSI. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Ja by som zacal u toho predraneho kablu v dveroch. Pozri si tu prechodku (husi krk) medzi dverami a kastli. Da se s neho ta guma celkem slusne zvlect, a popozeraj kable, ci ich nemas predreny... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.