Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem jel po dálnici a najednou vypověděla službu 5-ka, motor běžel naprázdno. Zkusil jsem vyřadit a znovu zařadit, ale se stejným efektem. Dál jsem pokračoval na 4-ku, na nejbližším možném místě jsem zastavil a zkoušel jsem zařadit při vypnutém motoru, nepodařilo se a navíc se mi v té poloze zasekla řadící páka. Od té chvíle uz se k té pětce nedá vůbec dostat. Ostatní rychlosti jdou zařadit dál jako předtím.

Jedná se o Peugeot 307 Break 1.6 16V

r.v. 2004

148 000 km

Nevíte náhodou někdo co s tím? Předem všem děkuji za odpovědi

Vyřešeno - v servise zjistili, že je potřeba vyměnit kompletně celá pětka. Předpokládaná cena materiálu 24 tisíc + 17 tisíc práce. Takže se pokusím odněkud sehnat převodovku

[upravil dne 7/11/08 skubanek1]

Odesláno

Nevím jak je řešeno řazení u 307,ale 405 má táhlo od řadičky a od něj jsou další-některé může být vypadlé (bx měl od řadičky a jedno \"pomocné\",to když vypadlo,tak šla jen 3 a 4)Zkus se na to kouknout.

Odesláno

Vyřešeno - v servise zjistili, že je potřeba vyměnit kompletně celá pětka. Předpokládaná cena materiálu 24 tisíc + 17 tisíc práce. Takže se pokusím odněkud sehnat převodovku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...