skubanek1 Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Dnes jsem jel po dálnici a najednou vypověděla službu 5-ka, motor běžel naprázdno. Zkusil jsem vyřadit a znovu zařadit, ale se stejným efektem. Dál jsem pokračoval na 4-ku, na nejbližším možném místě jsem zastavil a zkoušel jsem zařadit při vypnutém motoru, nepodařilo se a navíc se mi v té poloze zasekla řadící páka. Od té chvíle uz se k té pětce nedá vůbec dostat. Ostatní rychlosti jdou zařadit dál jako předtím. Jedná se o Peugeot 307 Break 1.6 16V r.v. 2004 148 000 km Nevíte náhodou někdo co s tím? Předem všem děkuji za odpovědi Vyřešeno - v servise zjistili, že je potřeba vyměnit kompletně celá pětka. Předpokládaná cena materiálu 24 tisíc + 17 tisíc práce. Takže se pokusím odněkud sehnat převodovku [upravil dne 7/11/08 skubanek1] Citovat
dýzl Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 Nevím jak je řešeno řazení u 307,ale 405 má táhlo od řadičky a od něj jsou další-některé může být vypadlé (bx měl od řadičky a jedno \"pomocné\",to když vypadlo,tak šla jen 3 a 4)Zkus se na to kouknout. Citovat
Kekros Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 kamarádovi na alfě 156 nejdřív nešla 5 a později vypověděla i 4, tak měnil převodovku, ale nevim čim to bylo. To se ho zeptam až uvidim Citovat
skubanek1 Odesláno 7. listopad 2008 Autor Odesláno 7. listopad 2008 Vyřešeno - v servise zjistili, že je potřeba vyměnit kompletně celá pětka. Předpokládaná cena materiálu 24 tisíc + 17 tisíc práce. Takže se pokusím odněkud sehnat převodovku Citovat
hudy Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 to bude zrejme nejlepsi!ja taky menil prevodovku a sehnal jsem z bouracky za 5tis. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.