Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Radek V: Je to doopravdy 12/99 406 HDi 110PS se starou maskou dovoz - Francie od Belgických hranic, kámoš tam má nějakou známou autobazarnici lepých tvarů a jezdí tam pravidelně :D

Odesláno

Kdyz to rikas,tak je to asi pravda. Tchan ma 406ku r.v. 12/99 a je to novy model. Radsi jsem se jeste dival do katalogu ACI a Autokelly a ty maji v katalogu novy model oznacen od 4/99........;)

Odesláno
Napsán autorem Viper

Radek V: Je to doopravdy 12/99 406 HDi 110PS se starou maskou dovoz - Francie od Belgických hranic, kámoš tam má nějakou známou autobazarnici lepých tvarů a jezdí tam pravidelně :D

Jeee a myslis ze by se s nim dalo dohodnout a sehnal by mi tam budiky s otackomerem na benzinovou 406 za nejakou rozumnou cenu? :D:papa

Odesláno

RE: Ferry

No zeptám se, ale myslím, že se spíše specializují na prodej aut celých, novějších a lepších většinou po?ukaných, takže s těma dílama to asi nebude nic moc. :(

Jo jinak prodávám kapotu na 406 starý model stříbrná metalíza naprosto nepoškozená, kdyby měl někdo zájem (musel jsem to měnit - nová tvář) za nějakou rozumnou cenu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...