Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Benzin alebo diesel? Celkom zaujimavy clanok.

Recommended Posts

Odesláno

nj.. mi chvilu docvaklo ze oni tam tu rychlost nemaju zaradenu.. sa mi to dajak tazko predstavovalo ze by tak niekto startoval..

startujem zo spojkou.. obcas aj bez (3%) ked som lenivy to stisnut :)

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Kúpil som ojazdený dízel, popiskuje mi turbo, hvízda zotrvačník, oneskorene reaguje na plyn mám sa začať báť?:myslim

Nie, ale kupit benzin alebo novy diesel :D

Odesláno
Původně zaslal: fimima

Tak tenhle článek už tady jednou byl,ale možná se pletu.Nechce se mi hledat v historii,ale byla pak u toho vášniva debata ohledně toho startováni beze spojky.Když se pletu tak se omlouvam.:myslim:myslim:myslim

OK, tak prosim zodpovedneho admina, aby toto vlakno zmazal.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

To Steef

Ano,začínám být ironikem....,jak taky reagovat na článek,kde mi radí,že si mám koupit auto nové!! (jinak se článek

věnuje autům ojetým.) Ojetá auta si kupují převážně ti,co nemají na nové--nebo néé ???

Jinak si myslím,kdo chce diesel,koupí si diesel---a s benzínem to samé. Problém je opravdu JEN u kupců,co si koupí

za poslední peníz rozhrkaný diesel a neumí si vyměnit ani žárovku.

Taky si nekupuju starou elektroniku--nerozumím tomu (neumím to opravit)

No na mna ten clanok posobil dost zaujimavo. Zostava mi verit, ze pisu pravdu. Ale tiez som vahal nad dieselom a benzinom. Samozrejme na nove auto nemam a fakt som sa bal diesela po precitani roznych recenzii a skusenosti s dieselami mojimi kamosmi. Preto zvitazil benzin (hadam to bolo rozumne riesenie). Ono kupovanie jazdeneho auta je loteria. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Steef

Původně zaslal: ozzy1956

To Steef

Ano,začínám být ironikem....,jak taky reagovat na článek,kde mi radí,že si mám koupit auto nové!! (jinak se článek

věnuje autům ojetým.) Ojetá auta si kupují převážně ti,co nemají na nové--nebo néé ???

Jinak si myslím,kdo chce diesel,koupí si diesel---a s benzínem to samé. Problém je opravdu JEN u kupců,co si koupí

za poslední peníz rozhrkaný diesel a neumí si vyměnit ani žárovku.

Taky si nekupuju starou elektroniku--nerozumím tomu (neumím to opravit)

No na mna ten clanok posobil dost zaujimavo. Zostava mi verit, ze pisu pravdu. Ale tiez som vahal nad dieselom a benzinom. Samozrejme na nove auto nemam a fakt som sa bal diesela po precitani roznych recenzii a skusenosti s dieselami mojimi kamosmi. Preto zvitazil benzin (hadam to bolo rozumne riesenie). Ono kupovanie jazdeneho auta je loteria. ;)

Resil jsem stejny problem a koukam, ze jsme lovili ve stejnych vodach a koupili stejne :D Taky jsem od diesla upustil.

Mozna ten clanek slatanina je, ale absolutnim neznalcum to trochu objasni, kam se diesely pohnuly a na ukor ceho..

A pravda prece je, ze dvouhmotnostaky odchazeji, CR vstriky jsou drazsi nez benzinove, turbo vetsinou benziny nemaj, atd.

Samozrejme zalezi hlavne kus od kusu, na udrzbe a chovani k autu, ale pausalne se muze rict, ze starsi nafta je rizikovejsi na opravy nez starsi benzin, ne?

Odesláno

Já když se rozhodovala jestli benzin nebo diesel, tak vyhrála nafta a vůbec toho nelituju. Dřív jsem měla benzin a bylo to taky výborný vozítko. Záleží na jaký auto natrefíte, jak se o něj staral bývalý majitel a jak se o něj staráte vy. Myslím že úplně stejně by šel napsat článek zaměřený proti benzínu. Obojí má svoje pro i proti a záleží na tom, na co je článek zaměřený. Tenhle očividně na zápory nafty. Jo a o řazení bez spojky slyším poprvé. Musím se optat známých, celkem by mě zajímalo jak kdo startuje

Odesláno
Původně zaslal: mila2831

Já když se rozhodovala jestli benzin nebo diesel, tak vyhrála nafta a vůbec toho nelituju. Dřív jsem měla benzin a bylo to taky výborný vozítko. Záleží na jaký auto natrefíte, jak se o něj staral bývalý majitel a jak se o něj staráte vy. Myslím že úplně stejně by šel napsat článek zaměřený proti benzínu. Obojí má svoje pro i proti a záleží na tom, na co je článek zaměřený. Tenhle očividně na zápory nafty. Jo a o řazení bez spojky slyším poprvé. Musím se optat známých, celkem by mě zajímalo jak kdo startuje

Řazení bez spojky?:D Spletla si řazení a startování ne?:D
Odesláno

Když jsem línej, tak taky řadím bez spojky ;)

Není to zase tak těžké ... srovnáš otáčky motoru a převodovky ... pomocí meziplynu :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...