Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nevyzná se někdo v satelitech?

Recommended Posts

Odesláno

Mám takový problém,pořídil jsem satelit,komplet Opticum 7500 CW s českou kartou.Po týdnu zápasení se mi povedlo naladit astru 3.Ale nemůžu chytit ani jeden český program,hledám na frekvenci 12525 V,sílu signálu mám 99%,kvalitu signálu 99%.Neporadí někdo,jaktože nemůžu chytit české programy?Ostatních mám asi 1300 :myslim

Odesláno

Nebylo by lepší si vzít na to servizáky?:myslimnež se s tim mordovat?

Tendle tejden sem si taky objednal satelit,ale jinej,DIGI.TV ,přijedou mi servizáci to zapojit ,naladit a já si k tomu jen sednu a budu čučet:o:mrk:roll,nerad dělám něco ,čemu nerozumim,a nepřídeš timdle o záruku,protože když ti to dělaj oni a něco podělaj,tak to maji na triko oni:P:potlesk

Odesláno

zaklad je dobre nastavit :-) mel jsem stejnej problem a nemel jsem dobrej uhel pak sem koupil za kilo takovej malej kompas na oboustrance nalepil na parabolu a nastavil podle neho.

Odesláno

Ale já mám satelit naladěnej,dokonce na 99%,což si myslím,že je v pohodě a u astry trochu zázrak,ale nemůžu chytit český programy,lovim je na frekvencích,co jsi udal v tabulce,ale pořád nic,jiných programů je tam hafo.:(

Odesláno

já montoval doma topfilda a v poho hodku a bylo, přidělat, propojit, dát kartu, nastvit normu na pal, spustit automatické ladění a pak seřadit programy, já mám teda sat dvou-konvertor na astru + astru3a

- mě to připadá že je chyba karty

uplně v pohodě

kdyby bylo nejhůř tak brnkni na 608 023272 (Roman Pacík) a vyvřiť pozdrav z electroworldu a pokud bude mít náladu a čas tak ti poradí.

[upravil dne 31.10.2008 ondra123]

Odesláno
Původně zaslal: olda

Ale já mám satelit naladěnej,dokonce na 99%,což si myslím,že je v pohodě a u astry trochu zázrak,ale nemůžu chytit český programy,lovim je na frekvencích,co jsi udal v tabulce,ale pořád nic,jiných programů je tam hafo.:(

to jsem mel taky ale z ceskejch sem mel jen ocko a nejaky nabozensky pic.... ale pak jsem sklopil uhel dle kompasu a dostal jsem se na uroven 78% ale naladil cechy :-) pak jsem koupil servomotor a to je teprve pecicka :-)

Odesláno

Našel jsem si tento program,kam jsem přeně zadal místo,kde mám umístěn satelit a vypočítalo mi včechny úhly,takže to mám nastavený přesně,jakmile s ním malinko pootočím,tak mám kvalitu signálu na 0%.

Odesláno

to by nemělo být tak citlivé, dotáhni držák s citem a musíš parabolu chytit obouruč a uvidíš že se musí signál pracovat:)

máš tak kabel s prostředním drátem?(nebo lankem)

Odesláno
Původně zaslal: PP205

kvalitu muzes mit u nas Cr max 89% vetsi nneeeee jedine se zesilovacema

No jo, ale když on olda bydlí ve Švajcu, to se pak blbě loví český stanice:D

Odesláno
Původně zaslal: olda

Podle téhle stránky jsem taky šteloval.Nemám to v Čr,ale ve Švýcarsku,jinak bych ho asi nepotřeboval.

tak si tam dej svoje souradnice gps :-) nic slozityho

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...