Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Keďže sa blížia Vianoce, jeden z kandidátov na darček by mohol byť Media player. Rozmýšlam o niečom takom http://www.umax.cz/index.php?modul=produkty&strana=detail&cislo=UMNP00142%20%20%20&skupina_zbozi=DH-MED&kategorie=DH&stare_cislo=UMNP00142

Mal by mať Full HD, HDMI, HDD SATA až do 1TB, Wifi, podporu čo najväčšieho počtu formátov. Preferujem striebornú farbu ale nie nevyhnutne.

Moje otázky - má to niekto? Beží to spoľahlivo? Existuje variant s TV tunerom pre záznam živého vysielania? Ďakujem za tipy.

Odesláno

Tvoju otázku som preposlal synovcovi ktorý je v tejto oblasti doma a videl som u neho takéto zariadenie. Tu je jeho odpoveď:

\"ta linka ukazuje presne na ten najlepsi a najnovsi media player od UMAXu, co som aj ja spominal. Ja mam starsi IAMM NTD38HD - jeho nevyhoda je ze nema sambu a ftp, ale NDAS, co je totalne nefunkcna sracka. Ale filmy to prehrava v pohode, kodeky zvlada prakticky vsetky, jedine ma problemy so zvukom v DTS (ale to sa dal lahko prekodovat na AC3, a problem ma preto lebo na to treba mat licenciu). Neviem o ziadnom taktoto zariadeni u nas, ktore by malo zaroven moznost zaznamu z TV vstupu. Su take zariadenia ktore vedia nahravat na disk, ale tie zase vacsinou nepodporuju tolko video formatov, pripadne nie su Full HD, atd... \"

Kúpiť sa dá, okrem iného, v BGS. Kupujem tam za veľkoobchodné ceny tak ak by si mal záujem...

[upravil dne 31/10/08 pastorek]

Odesláno

To zariadenie som vybral, pretože je najdrahšie len ako ilustráciu toho čo by to mohlo byť. Môže to byť samozrejme aj niečo lacnejšie a od inej firmy. Dostal som tip aj na www.popcornhour.com A110. Ďalej aj na http://www.acryan.com/index.php?option=com_acryan_product&product_item=210&parent_id=42&Itemid=98 tento by mal mať aj funkciu záznamu, majú ho v Ageme nemá však tuner. Inak vďaka za ponuku predaja, z BGS aj Agemu môžem nakupovať aj ja.

[upravil dne 31.10.2008 AnotherOne]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...