Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vsechny zdravim...vsiml sem si ze pri prejeti nejake nerovnosti me neco tuka na prave strane predni napravy...nikde jsem zadnou vuly nezjistil jen na tycce stabilizatoru v tom spodnim kloubu(mala vule) myslite,ze by to mohlo byt ono?a jeste nemate nekdo nejaky typ co udelat proto aby nevrzaly plasty v palubce?dik

Odesláno

Ja som mal ten isty problem a bolo to rameno. Dal som vymenit obidve ramena + stabilizatory + robota = 8000 Sk ( v EURO si vypocitajte sami :D )

Inak ja by som bezal do servisu, lebo v kôlničke bum tralali nezistis ci je to rameno.

[upravil dne 31.10.2008 Gitarista001]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ahoj mal som ten isty problem. vymen tu tycku z dvoma klbmi a ja gumi osadenia stabilizatoru.Ale urob to aj na druhej starne. Je to cca 500,- korunova zalezitost a trvalo mi to len asi 1,5 hod.

Odesláno
Původně zaslal: Pepa919

Vsechny zdravim...vsiml sem si ze pri prejeti nejake nerovnosti me neco tuka na prave strane predni napravy...nikde jsem zadnou vuly nezjistil jen na tycce stabilizatoru v tom spodnim kloubu(mala vule) myslite,ze by to mohlo byt ono?a jeste nemate nekdo nejaky typ co udelat proto aby nevrzaly plasty v palubce?dik

Ahoj, Peugeot je pro mne zatím nejlepší auto co jsem měl (předchozí felda a fabie). Nádherný design, výbava, motory, antikorozní ochrana, jednoduchost a tak bych mohl pokračovat do nekonečna.

Ovšem jedna věc mě oproti tiché Fabii strašně se..:grr a sice dílenské zpracování plastů.

S palubkou Ti neporadím ta mi vůbec nevrže, ale občas mi vrzly plasty v kufru ve dveřích v odkládací schránce a tak bych zase mohl pokračovat do nekonečna:D.

Ale, jak jsem uváděl - jednou z velkých předností je jednoduchost. Vše se dá snadno rozebrat, takže trocha času strávená hledáním a zjištěním důvodu oněch vrzání přináší ovoce. Vesměs jsem plasty vypodložil (lepenkou, kouskem hadru i silikonem) samozřejmě esteticky - oko nic nevidí:cool: a je bez problému. Teď se mi ozve nějaký ten plast pouze, když nevu větší díru, ale to je už normální.

P.S. Trochu si s tím pohraj a vše se dá odstranit:super ( ikdyž někdy to zabere trochu víc času)

Odesláno

Jaka je zivotnost tyci stabilizatoru to nevim 206 mam pul roku...a ty plasty resim podobne,ale je to boj nejhorsi je palubka nekde u topeni nato nemuzu prijit kde presne,ikdyz zaukoluju poslouchanim spolujezdce;0) hlavne na dlazebnich kostkach,ale to je udajne tragedie u vetsiny aut

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Peugeot 206, koupen nový, plasty někde v oblasti topení nad rádiem vrzaly asi půl roku, teď už je klid. Chce to pojezdit po trochu horších cestách a ono se to usadí. Stejnou zkušenost má na tomto foru více majitelů.

Odesláno

Ty tyčky to je různý, kamarád ji měnil u novýho po 20tis(nevztahuje se garance). Tyčky to je bolest záleží na výrobci, Starline tak 15tis a KO, nejlepší zkušenost mám s Delphi zatím 46tis a OK. Cena přijatelná tuším 350kč

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...