dolly1010 Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Nevite prosím někdo jak se dostat k tomu spínači u bezdovýho pedálu co spíná brzdový světla? Potřeboval bych to nějak dotáhnout, nebo něco podobnýho. Dnes jsem jel do práce a celou cestu mi to svítilo Zatím jsem na pedál nalepil kousek takovýho plastu aby to na ten spínač dosedalo, ale to podle mě není moc OuKej Jinak, moje kára je >> tady << [upravil dne 2.11.2008 dolly1010] Citovat
otec Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Už jsem to tady na fóru psal asi 2x, napíšu to potřetí. Sundat plasty pod volantem, odšroubovat sloupek volantu a tak se tam dostaneš. Přístup ke spínači je i tak špatný, jináč to ale nejde. Citovat
Jindras Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 No to je teda mazec-mě to samé začlo dělat letos v srpnu-koupil jsem nový-odělal ty plasty a sloupek volantu-4 matice-chvíli dobré a pak znovu.Je to tam v plastovém pozdru jakoby zašroubované,ale stčí se ohnou pořádně pod volant a šroubovákem do toho strčit.Koupil jsem nový spínač vše rozdělal podle návodu z knihy jak na to jsem to tam dal a za týden znovu,pak jsem do toho štouchnul šroubovákem a pak zase za týden znovu,opakoval jsem postup-volal známému mechanikovi z Peugotu-ten mi řekl,že by tam měla být nějaká pojistka,aby to nevyskočilo,ale katalog peugotu má jen to pouzdro bílé za 20 kč,které jsem objednal a koupil,ale nějak se to tam uhnízdilo a už to nedělá,tak mám to pouzdro v autě,u 306 to je s prominutím vejmrd a u této co mám to je i s třeba ventilátory topení-poruchovými unikát.Jsem s Peugotem spokojený,ale kdo to u mě viděl-nechápe!!!přitom to vypadá jako banalita!!! Citovat
dolly1010 Odesláno 2. listopad 2008 Autor Odesláno 2. listopad 2008 Tak jsem se do toho pustil Zatím to funguje, uvidím časem jestli se to zase vycvakne. Doufám že ne. Ještě tady přikládám jeden obrázek. Ostatní jsou >>tady<< i s popisem Díky všem za pomoc [upravil dne 7.8. 09 dolly1010] [upravil dne 30.10. 10 12:32 dolly1010] Citovat
Jindras Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 To já taky čekám,a at mi někdo vysvětlí,čím to tam je zajištěný,je v tom plechu plastové pouzdro,objednal jsem ho přímo z Peugotu z ze skladu z Francie,ale od objednání se to nebjevilo znovu a před tím to vydrželo asi týden... Citovat
dolly1010 Odesláno 10. listopad 2008 Autor Odesláno 10. listopad 2008 Tak to buď rád že to funguje a na pedál šlapej tiše Jo a takymě nenapadá čím to je navíc zajištěný. Já tam mám jen to bílý pouzdro v kerým je ten mikrospínač Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.