Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevite prosím někdo jak se dostat k tomu spínači u bezdovýho pedálu co spíná brzdový světla? Potřeboval bych to nějak dotáhnout, nebo něco podobnýho. Dnes jsem jel do práce a celou cestu mi to svítilo :( Zatím jsem na pedál nalepil kousek takovýho plastu aby to na ten spínač dosedalo, ale to podle mě není moc OuKej :bojim

Jinak, moje kára je >> tady << :super

[upravil dne 2.11.2008 dolly1010]

Odesláno

Už jsem to tady na fóru psal asi 2x, napíšu to potřetí.

Sundat plasty pod volantem, odšroubovat sloupek volantu a tak se tam dostaneš. Přístup ke spínači je i tak špatný, jináč to ale nejde.

Odesláno

No to je teda mazec-mě to samé začlo dělat letos v srpnu-koupil jsem nový-odělal ty plasty a sloupek volantu-4 matice-chvíli dobré a pak znovu.Je to tam v plastovém pozdru jakoby zašroubované,ale stčí se ohnou pořádně pod volant a šroubovákem do toho strčit.Koupil jsem nový spínač vše rozdělal podle návodu z knihy jak na to jsem to tam dal a za týden znovu,pak jsem do toho štouchnul šroubovákem a pak zase za týden znovu,opakoval jsem postup-volal známému mechanikovi z Peugotu-ten mi řekl,že by tam měla být nějaká pojistka,aby to nevyskočilo,ale katalog peugotu má jen to pouzdro bílé za 20 kč,které jsem objednal a koupil,ale nějak se to tam uhnízdilo a už to nedělá,tak mám to pouzdro v autě,u 306 to je s prominutím vejmrd a u této co mám to je i s třeba ventilátory topení-poruchovými unikát.Jsem s Peugotem spokojený,ale kdo to u mě viděl-nechápe!!!přitom to vypadá jako banalita!!!

Odesláno

Tak jsem se do toho pustil :)

Zatím to funguje, uvidím časem jestli se to zase vycvakne. Doufám že ne.

Ještě tady přikládám jeden obrázek. Ostatní jsou >>tady<< i s popisem

brzdovysvetlo-4.jpg

Díky všem za pomoc :super

[upravil dne 7.8. 09 dolly1010]

[upravil dne 30.10. 10 12:32 dolly1010]

• O 2 týdny později...
Odesláno

To já taky čekám,a at mi někdo vysvětlí,čím to tam je zajištěný,je v tom plechu plastové pouzdro,objednal jsem ho přímo z Peugotu z ze skladu z Francie,ale od objednání se to nebjevilo znovu a před tím to vydrželo asi týden...

Odesláno

Tak to buď rád že to funguje a na pedál šlapej tiše :D

Jo a takymě nenapadá čím to je navíc zajištěný. Já tam mám jen to bílý pouzdro v kerým je ten mikrospínač

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...