thomasrider Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Zdravím, když s quatrem jedu do prudšího kopce tak problikává kontrolka která svítí když je podvozek vysunut tlačítkem v kufru. Tak nevím jestli to je spatně nebo normal? [upravil dne 1.11.2008 thomasrider] [upravil dne 3.11.2008 thomasrider] [upravil dne 3.11.2008 thomasrider] Citovat
thomasrider Odesláno 31. říjen 2008 Autor Odesláno 31. říjen 2008 Původně zaslal: Bohouš dolej si žabí hlen............. joo tak tenhle terminus technicus sem tu už nekde četl:mrk až bude čas tak zapátram v diskuzích Citovat
Maverick Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Žabí hlen je hydraulická kapalina LHM. Když jsem ještě měl Citróna BX, tak jsem to většinou sehnal na benzínkách OMW. PS: Nezkoušej to radši nahrazovat kapalinama LHS, LDS nebo jinym hydraulickym olejem. Co pamatuju, tak citroeny moc dobře nedopadly a to jsem slyšel i o frajerovi co mu to ustřelilo kouli:D Citovat
dýzl Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Pokud je tím hlenem myšleno LHM,tak není nej kupovat na čerpačkách -tam je dost předražena,tedy pokud ji tam mají.V JH jsem ji kupoval na \"olejně\" za cca150,na čerpačkách nad 200,-tedy v době dokud mi teklo hydro předníma pístnicema,po jejich výměně po dvou rocích nulová ztráta.LHS je tuším pro starší auta asi tak do DéSy včetně,pro novější C5 je LHD.Jinak lze v BX nahradit čímkouliv i limonádou ale je NOUZOVĚ!Jsou i jedinci co jezdí např na leteckou hydraul.kapalinu bo ji maj zadara.Většinou je problémem ne to,že to není LHM,ale že je to hustější. Citovat
dýzl Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 To Mefisto86-zapomněl jsem dodat.O tom ustřelení koule musí být jen zkazka.Pokod jsou našroubovány jak mají být,závity jsou OK,tak je i problém je povolit. Citovat
thomasrider Odesláno 1. listopad 2008 Autor Odesláno 1. listopad 2008 Děkuji za vysvětlení Porozhlédnu se po ní.. A kam se to vlastně leje.? Předpokládám že do zásobníku pracovní kapaliny (nahoře na obrázku č.7) tam by snad nemel bejt tlak.. Citovat
Whitetiger Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 no presne tak - tu nadržku mas v kufri na lavej strane za čalunením a tlak tam nieje. Citovat
dýzl Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 Podotýkám,že pokud je to LHM nebo LHM+,je jedno,taktéž nezáleží zda je od Totalu nebo od jiného výrobce.Prostě LHM je LHM (Liquid Hydraulic Mineral) Citovat
thomasrider Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Tak sem na to dneska kouk.. A nedá se říct, že by tam byl zrovna prostor pro manipulaci s lahví kapaliny.. Tak jsem se chtěl zeptat jak jste to vyřešili.? Napadlo mě odmontovat celou tu nádržku.. jelikož to vypadá že se to dolívá tam kde je gumovej uzávěr*.. (*nahoře na obr. sem označil šipkou;) Děkuju za rady:) Citovat
Blizzard Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 nevim teda jak to vypadá a jestli se tam půjde dostat, ale lil bych to tam přes trychtýř s hadicí.. Citovat
Whitetiger Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 ja som to dolieval z flase ktorá ma vytahovaciu hadicku- pozri sa ci nie je olej dost spinavý- ak ano tak ho vymen a vycisti sitko ktoré je v nadržke. ja som naposledy tu nadržku vybral von a vyčistil som to cele- nie je s tým žiadny problem- nie je tam žiadna tlaková hadica takže kludne možes nadžku vybrat. Citovat
dýzl Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 V BéXu je doporučeno po 60000km nalít proplach,ujet cca5000km vypustit proplachovací kapalinu a nalít novou náplň LHM.Ta totiž časem houstne a ztrácí své schopnosti.Nevím jak to platí pro systém v P,ale asi se to moc lišit nebude,udělal bych výměnu a vyčištění nadržky a sítek (pokud tam jsou). Citovat
thomasrider Odesláno 6. listopad 2008 Autor Odesláno 6. listopad 2008 Děkuji pánové co nejdřív se do toho pustím... Citovat
Whitetiger Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 nieje zaco- ak vieme radi poradíme. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.