Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, když s quatrem jedu do prudšího kopce tak problikává kontrolka která svítí když je podvozek vysunut tlačítkem v kufru.

Tak nevím jestli to je spatně nebo normal?

:myslim

[upravil dne 1.11.2008 thomasrider]

[upravil dne 3.11.2008 thomasrider]

[upravil dne 3.11.2008 thomasrider]

post-0-14109602859278_thumb.jpg

Odesláno

Žabí hlen je hydraulická kapalina LHM. Když jsem ještě měl Citróna BX, tak jsem to většinou sehnal na benzínkách OMW.

PS: Nezkoušej to radši nahrazovat kapalinama LHS, LDS nebo jinym hydraulickym olejem. Co pamatuju, tak citroeny moc dobře nedopadly a to jsem slyšel i o frajerovi co mu to ustřelilo kouli:D

Odesláno

Pokud je tím hlenem myšleno LHM,tak není nej kupovat na čerpačkách -tam je dost předražena,tedy pokud ji tam mají.V JH jsem ji kupoval na \"olejně\" za cca150,na čerpačkách nad 200,-tedy v době dokud mi teklo hydro předníma pístnicema,po jejich výměně po dvou rocích nulová ztráta.LHS je tuším pro starší auta asi tak do DéSy včetně,pro novější C5 je LHD.Jinak lze v BX nahradit čímkouliv i limonádou ale je NOUZOVĚ!Jsou i jedinci co jezdí např na leteckou hydraul.kapalinu bo ji maj zadara.Většinou je problémem ne to,že to není LHM,ale že je to hustější.

Odesláno

To Mefisto86-zapomněl jsem dodat.O tom ustřelení koule musí být jen zkazka.Pokod jsou našroubovány jak mají být,závity jsou OK,tak je i problém je povolit.

Odesláno

Podotýkám,že pokud je to LHM nebo LHM+,je jedno,taktéž nezáleží zda je od Totalu nebo od jiného výrobce.Prostě LHM je LHM (Liquid Hydraulic Mineral)

Odesláno

Tak sem na to dneska kouk..

A nedá se říct, že by tam byl zrovna prostor pro manipulaci s lahví kapaliny..:nevim

Tak jsem se chtěl zeptat jak jste to vyřešili.?

Napadlo mě odmontovat celou tu nádržku.. jelikož to vypadá že se to dolívá tam kde je gumovej uzávěr*..

(*nahoře na obr. sem označil šipkou;)

Děkuju za rady:)

Odesláno

ja som to dolieval z flase ktorá ma vytahovaciu hadicku- pozri sa ci nie je olej dost spinavý- ak ano tak ho vymen a vycisti sitko ktoré je v nadržke. ja som naposledy tu nadržku vybral von a vyčistil som to cele- nie je s tým žiadny problem- nie je tam žiadna tlaková hadica takže kludne možes nadžku vybrat.

Odesláno

V BéXu je doporučeno po 60000km nalít proplach,ujet cca5000km vypustit proplachovací kapalinu a nalít novou náplň LHM.Ta totiž časem houstne a ztrácí své schopnosti.Nevím jak to platí pro systém v P,ale asi se to moc lišit nebude,udělal bych výměnu a vyčištění nadržky a sítek (pokud tam jsou).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...