Šalik Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Zdravím. Měl bych dotaz. Nevíte někdo čím je způsobený to, že se mi po ubrání plynu ozve zvuk ne nepodobný tomu co vydávají wrc-čka při podřazování? Nevím jak se ten jejich systém jmenuje ale já ho na autě stopro nemám;) Docela dlouho si s tím lámu hlavu takže kdyby někdo mohl poradit. Díky moc. Jen dodám že mám 2,0i turbo 104kw. Citovat
ART Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Trochu blíž to specifikuj.. Nevybavuju si zvuk wrc při podřazení, tak mě napadá jen takový zasyčení, co se může u aut ozvat při řazení.. Takový rychlý silný vyfouknutí..a to co myslím, způsobuje blow off ventil... Citovat
marisw Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 myslis to strelenie...to sa dostane nepale palivo do vyfuku a pri vysokej teplote dohara resp. exploduje vo vyfukovom potrubý.....ked myslis to co ja Citovat
Šalik Odesláno 29. říjen 2008 Autor Odesláno 29. říjen 2008 Hmm, jestli je to jen ta díra tak sem klidnej. Díky moc. Citovat
Hanys55 Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Jj je to díra, mi to dělá na Mi, mám díru hned za svodem Zvuk je to fajný ale na technické se jim to nelíbí, zítra to jdu vařit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.