Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mirasovo posunovadlo a jeho proměny - nekuřácká sada

Recommended Posts

Odesláno

No vida, to sem nečekal, že to zaujme tolik lidí. To zas bude mít Petr byznys, až to bude objednávat všem zájemcům :D

Sklíčko i žárovka jdou přehodit z osvětlení popelníku, takže prostor je osvětlen červeně, jak to tak u Peugeotů bývá. Anebo se dá sklíčko vynechat a bude osvětlení bílý, jak komu vyhovuje :)

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: f3Rd@

A vejde se ti tam penezenka a mobil jako do prostoru za popelnik?

penezenka , 2x mobil a dve baleni papiovych kapesniku:P:papa

no parada, dalsi vec na seznamu pro jeziska... ;)

no, ale ted vazne uvazuju, ze si zacnu psat seznam, bo za chvili nebudu vedet, co vsechno jsem chtel... :nevim

Odesláno

MirasCC: vypadá to dobře:super asi o tom taky popřemýšlím

Původně zaslal: King

:super

to se mi líbí..:) vypadá to rozhodně líp než ten popelník..:mrk

jde najít tahle položka i na 206??:myslim pro nás nekuřáky :D:D

Pro 206 je držák na nápoje

9622.73 - 340,-

[upravil dne 29.10.2008 čakom]

[upravil dne 29.10.2008 čakom]

post-0-14109602821519_thumb.jpeg

Odesláno

ten držák na nápoje je super! škoda, že neni na 406, vždycky mam strach, že se mi ten lahváč při brždění vyleje, když ho mam mezi mikinou a sedadlem u spolujezdce, a když ho dží žena, tak je sice v dobrých rukou, ale brzo zteplá

Odesláno

Držák pití místo popelníku ve 206 jsem měl taky :) Ale ten držák pití do 206 je dost o ničem, je hrozně mělkej, takže kelímek v něm stejně moc dobře nedrží. Celkově nic moc. Nekuřácká sada do 406 je o kus povedenější :super

Teď ještě posháním středovou konzoli z novýho modelu, kde jsou vedle ručky dva prolisy na kelímky s pitím ;)

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Držák pití místo popelníku ve 206 jsem měl taky :) Ale ten držák pití do 206 je dost o ničem, je hrozně mělkej, takže kelímek v něm stejně moc dobře nedrží. Celkově nic moc. Nekuřácká sada do 406 je o kus povedenější :super

Teď ještě posháním středovou konzoli z novýho modelu, kde jsou vedle ručky dva prolisy na kelímky s pitím ;)

treba zde

http://www.aukro.cz/item464892412_peugeot_406_2001_stredovy_tunel_od_1kc.html

Odesláno

genzer: Jj, vím o ní, ale je to Brno, kam se jen tak nedostanu. I když píše že to pošle poštou, tak to ještě zvážím. Plus musím mrknout, jestli jsou na všechny karosářský varianty tyhle díly stejný.

Odesláno
Původně zaslal: genzer

treba zde

hele, to je dobry a jeste je to v Brne, no nemuzu jinak nez si prihodit... :potlesk

Odesláno

genzer: Jj, vím o ní, ale je to Brno, kam se jen tak nedostanu. I když píše že to pošle poštou, tak to ještě zvážím. Plus musím mrknout, jestli jsou na všechny karosářský varianty tyhle díly stejný.

hele já jedu do brna příští víkend (8 a 9) a pak bych ti to případně mohl hodit buď do sklenýho a nebo do prahy..

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Původně zaslal: genzer

treba zde

hele, to je dobry a jeste je to v Brne, no nemuzu jinak nez si prihodit... :potlesk

Je to hezké ty prolisy na láhve, ale pokud je loketní opěrka namontovaná do středu, tak je to k ničemu.:(

Odesláno

davidus: Dík, ale nebude potřeba, nijak zvlášť po tom netoužím. Zas ať se o to s Ferdou nepřetahujem a nešponujem zbytečně cenu nahoru. Má to být jeho, když bez toho nemůže žít :) Stejně plánuju ve chvíli volna zajet tady někde na vrakáč a sehnat ještě pár dalších detailů.

OK406: To samozřejmě, loketku ovšem neplánuju

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...